Redrik píše:1/10 za snahu

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Redrik píše:1/10 za snahu

agresivní je ale týpek co tu snim jezdí už dostal párkrát na prdelAR166 píše:zonda, carmann hodne v poradku. rs focus je uz na me kridlatej a agresivni uz moc.
 jediný kde mi dostává jsou zatáčky hold rozdíl 25let v podvozkách
  jediný kde mi dostává jsou zatáčky hold rozdíl 25let v podvozkách  
 )
 )a vedel o tom, ze s nim zavodis?Tiger.s píše:agresivní je ale týpek co tu snim jezdí už dostal párkrát na prdelAR166 píše:zonda, carmann hodne v poradku. rs focus je uz na me kridlatej a agresivni uz moc.jediný kde mi dostává jsou zatáčky hold rozdíl 25let v podvozkách

)
 )Tiger.s píše:agresivní je ale týpek co tu snim jezdí už dostal párkrát na prdelAR166 píše:zonda, carmann hodne v poradku. rs focus je uz na me kridlatej a agresivni uz moc.jediný kde mi dostává jsou zatáčky hold rozdíl 25let v podvozkách

)
 ) 

A je tamcuisine píše:
 Zrovna na nově ve zprávách, už o ni ví ale prej mu možná stejně nic neudělají, když se neprokáže že nějaké pokuty vybral..
 Zrovna na nově ve zprávách, už o ni ví ale prej mu možná stejně nic neudělají, když se neprokáže že nějaké pokuty vybral.. to sorry měl sem za to, že na nově říkaly modrá, proto se mi hned vybavila tota
 to sorry měl sem za to, že na nově říkaly modrá, proto se mi hned vybavila tota . Už jen z těchto důvodů jsem pro, aby měření prováděla pouze vozidla, která jsou standardně vizuálně označena jako služební policejní vozy.
 . Už jen z těchto důvodů jsem pro, aby měření prováděla pouze vozidla, která jsou standardně vizuálně označena jako služební policejní vozy.Jsem také pro, nevidím důvod, proč by měly měřit neoznačená vozidla. Když dělají někomu razii v baráku ať si klidně jezdí v tomhle, ale na dálnici to nepatří.djchrpa píše:výnosný byznys. Už jen z těchto důvodů jsem pro, aby měření prováděla pouze vozidla, která jsou standardně vizuálně označena jako služební policejní vozy.
 Nevím jestli bych chtěl zastavovat na dálnici, když mi tam někdo v normálním autě rozsvítí cedulku STOP. Jak já můžu vědět, že je to policie a že mě nechce okrást nebo tak něco.
  Nevím jestli bych chtěl zastavovat na dálnici, když mi tam někdo v normálním autě rozsvítí cedulku STOP. Jak já můžu vědět, že je to policie a že mě nechce okrást nebo tak něco. 

, pro něho jsou zlí jen překupníci kradených aut, vrahové, vyděrači....
 , pro něho jsou zlí jen překupníci kradených aut, vrahové, vyděrači....   
   Naši passati to mají jinak
  Naši passati to mají jinak