Já se taky po prodeji octy směji a oslavujiRudi píše:na takovýho vola bych chtěl natrefit při prodeji autaJOE_Cik píše:jj 90 petek a jirka rikal ze borec do toho da dalsich 30 - 40![]()
bejvalej majitel se ještě teď směje a oslavuje

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Já se taky po prodeji octy směji a oslavujiRudi píše:na takovýho vola bych chtěl natrefit při prodeji autaJOE_Cik píše:jj 90 petek a jirka rikal ze borec do toho da dalsich 30 - 40![]()
bejvalej majitel se ještě teď směje a oslavuje
Tak takRudi píše:SPEEDY píše:koncern a v naftě = bezcenný![]()
fukušima provokujeBeaver píše:Tak takRudi píše:SPEEDY píše:koncern a v naftě = bezcenný![]()
takhle hledám téměř vždy jáBerry píše:JJ to jsem zapomel dopasat nejakou nejlevnejsi hujdu a pak hura na to
Ja vimRudi píše:takhle hledám téměř vždy jáBerry píše:JJ to jsem zapomel dopasat nejakou nejlevnejsi hujdu a pak hura na to![]()
tak prorezlá kastle je peklo, snad je jirka kolouch by to ocenil, že bude mít práci nebo různý kosmetický vady, to je zas pro lakýru, já měl spíš na mysli spotřební věci, který se stejně jednou musej udělat, tak když je super prajs, tak ideální kup a máš to hotový všechnotholis píše:Já teda hledám radši auto co má v top stavu hlavní části kastle. To ostátní uznávám je jedno. ale jak není zdravá kastle je to zlé
No jo, ja zapomnel, ze vas nesmim moc provokovat, jinak se vam spusti krvacivy prujem z klickuRudi píše:fukušima provokuje
kde je na tom obrázku auto?Jardafox píše:coe to za auto? MR2?
http://media1.rozzlobenimuzi.com/obsah/ ... 010/05.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
venca píše:Kde je to focený? Měli mít sraz u zmámýho v hotelu ve Špindlu
jo to teda.... jdu kolem a vidim prvni, rikam paradni mxko...hle a druhy a dalsi... kouknu pred sebe na nekoncici frontu platenych strech a mel jsem na hodinu o zabavu postaranoF.l.a.n.e.l. píše:Když se sejde takové množství, je to paráda
víc toho nevim,ale zkusim se ti poptatSpiral píše:venca píše:Kde je to focený? Měli mít sraz u zmámýho v hotelu ve Špindlu
foceno v peci pod snezkou.... sel jsem akorat nahodou kolem na snezku
nemas prosimte nejake blizi info k te akci? hledal jsem na netu ale nic jsem nenasel... docela bych se sel podival az budou prejizdet nekam
venca píše:víc toho nevim,ale zkusim se ti poptatSpiral píše:venca píše:Kde je to focený? Měli mít sraz u zmámýho v hotelu ve Špindlu
nemas prosimte nejake blizi info k te akci? hledal jsem na netu ale nic jsem nenasel... docela bych se sel podival az budou prejizdet nekam
3 sekundy v googluSpiral píše:venca píše:víc toho nevim,ale zkusim se ti poptatSpiral píše:
super.. kdyztak posli do SZ kdyz neco zjistis... staci mi jestli budou nekde hromadne prejizdet jestediky moc