tholis píše:Bigpapa a jeho nyneji vztah k VW je krasna ukazka jak bozi mlyny melou...Dava to takovej prislib do budoucna i co se tyka miguela My jsme koncern..budete asimilovani...veskery odpor je marny...
Je to hlavne k smichu, kdyz nekdo kdo tu tak strasne hazel na koncern spinu, ho najednou vychvaluje.
Ja bych se v koncernu nebo hnujde nemohl jezdit, i kdyby to mely byt 2 posledni automobilky na svete, tak budu radsi chodit pesky. Nebo jezdit v Leafu.
Naposledy upravil(a) Lukinho dne 23 bře 2014 22:36, celkem upraveno 1 x.
Hlavně, že když jsme se viděli porpvné osobně, tak jsme museli jet do mojí garáže a musel toho svojeho hNissana fotit s mojím Hyundaiem a hned to cpát sem
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Lukíňko i na tebe dojde bezverce!! Oni koncernove kola melou...pomalu ale jiste... Kazdopadne vetsi odpurcekocernu jak bigpapa tu vazne nebyl...a pokud padnul on... Nic nas nezastavi
Padnul protože tam začal pracovat... kdyby pracoval pro Hjondé tak je posranej z těch jejich verglů
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To bude mít i ve smlouvě, že nesmí nadávat na VW když je prodává proto je chválí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
už vím, kam z evropy mizej ty nobl piana, W124ky a 190ky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tholis píše:Lukíňko i na tebe dojde bezverce!! Oni koncernove kola melou...pomalu ale jiste... Kazdopadne vetsi odpurcekocernu jak bigpapa tu vazne nebyl...a pokud padnul on... Nic nas nezastavi
To se pletes, zapominas na me.
Sice ne koncernu, ale vw rozhodne.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
to maš pravdu ani jedno není moje, proto to davam do fotek aut z ulic a pokud to někoho pohoršuje, že si vyfotím auto a postnu ho sem tak se omluvuju a už se to nestane
a navíc je to nejlevnější forma reklamy
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Forma reklamy
Jinak mi kolikrát přijde, že se nějak zapomněla ta podstata tady toho...
Voní to, je to tichý, však to přece neni podstata řízení a takovej věci maj řešit důchodci při nákupu novýho auta.
BIGPAPA píše:a navíc je to nejlevnější forma reklamy
"Viděli jste tuhle na tom internetovým fóru tu fotku Touarega vyfocenýho někde na ulici v nějaký prdeli jak měl na kufru ten název nějakýho autosalonu? Tak přesně tam si koupíme auto!"
Úplnej Saatchi tvl.
.. kdybych koukal po nejakym vw, vzhledem k platu maximalne po polu , papu bych mozna i oslovil, aby mi udelal nabidku. treba umi vetsi kouzla, nez prodejci u nas. ze je forum dobra reklama, poznavam casto.
Zatím jezdí půjčenými, však transformace ještě není dokonána btw. mě by nevadilo jezdit novýma služebkama domů, to by mi nevadila ani hyundai ..Vám ano?
Naposledy upravil(a) tholis dne 24 bře 2014 11:14, celkem upraveno 1 x.
Tak se nauč psát, protože formulace vyznívá vcelku jednoznačně. Češtinu by snad někdo, kdo střílí auta za miliony jak rány kapslíkovky, zvládat mohl ne?
jen malá otázečka, tady u těch kotoučů se nerozlišuje pravý a levý? u většiny aut s vrtanými kotouči, jsou jakoby ty paprsky po směru otáčení, nebo ne?
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
LiberaleMiguel2 píše:No sám jsem se hodně divil, ale nerozlišuje. Takže na jedné straně je to vrtání jakoby po směru jízdy a na druhé straně je proti směru
to je celkem zajímavý, ale je fakt, že jsou jen vrtaný, kdyby mely ve stejném směru i drážky, tak to bych nechapal už vubec.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Musím potvrdit i já to tak mám Jinak důležitá je síla sevření a páka (velikost kotouče) vzhledem k váze.. Vzhledem k výkonu je dle mého důležitá tepelná retence. Ale to spíš odhaduji jako laik. Takže vícepístek při zachování průměru by teoreticky měl stačit = větší tepelná retence Ale když jsem pročítal ten odkaz co jsem psal taboo tak je to mnoohem složitější...