Fotky aut z ulic

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Spiral

Re: Fotky upravených aut z ulic

Příspěvek od Spiral »

Hemi.cz píše:ten challenger :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)

jo jo u challengera jsem stal docela dlouho. pro me nejkrasnejsi amerika

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
1991 VW Golf GTI

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ty voe ten je, omg ja to chcu :cry:

tady jeste vyplach mobilu

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Spiral

Příspěvek od Spiral »

co ti brani? krom nejakejch 600tacku? :)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... abNumber=1

edit: http://www.ameriky-hk.cz/forsale/challenger.htm kurva na prodej u nas takovej krasavec... :slina: :slina: :slina: :slina:
1991 VW Golf GTI

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

ceny jsou dole, nakupujte, daj se koupit fakt krasavci za málo peněz
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Spiral

Příspěvek od Spiral »

A neni to sice uplne z ulice ale kamosovo wagen...

Obrázek
Obrázek

1,9tdi, kola porsche, uvnitr 7 sedaku + stul 8)
1991 VW Golf GTI

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Kamos je ted taky v Miami a tak taky neco poslal
Obrázek
KEHO rennsport

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

hustýýýý

nevíte někdo co je tohle za Hondu?

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

teabe

Příspěvek od teabe »

Honda Stream
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ukaradeno z fora na kadett.cz :( ale dát to sem musím :lol:
Přílohy
Obraz010.jpg
Obraz010.jpg (219.97 KiB) Zobrazeno 1761 x
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

teabe

Příspěvek od teabe »

Něco málo ze Švýcarska
Přílohy
PA100091.JPG
PA100091.JPG (130.82 KiB) Zobrazeno 1746 x
PA100114.JPG
PA100114.JPG (144.63 KiB) Zobrazeno 1746 x
PA100115.JPG
PA100115.JPG (95.79 KiB) Zobrazeno 1746 x

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

m.artty:
Té dívčině nezávidím, ale nevím jestli je to to nejlepší, co rodiče mohli udělat - koupit funglovku k 18tinám :?
Zajímalo, jaký vztah pak k tomu autu a penězům může dotyčný člověk mít 8)

Má sice nové auto, ale nevím, jestli by mě takové auto těšilo :wink:

Ale je to jen můj, možná stupidní názor... Já osobně bych od rodičů prostě takové auto dostat nechtěl... A kdyby už mi nějaké auto fakt nutně koupit potřebovali, tak bych chtěl nějakého starého šuplíka ve stylu Kadett GSi, Sunny GTi nebo pokud by bylo, tak klidně nějaký slušnější Favorit. Jsem prostě ten typ, co si auto musí sám spravit a zasloužit a až pak ho začnu mít rád :D
Stokrát raději mám to, když mi mamka nebo tatík řeknou, že to a tamto se jim na mém autě líbí, že jsem si s tím pěkně pohrál než když by to dělal někdo jiný. A stejně mám většinu věcí rád o dost víc, i když jsou horší kvality, protože jsem si je dělal sám viz třeba lak na mém křápu :wink: Já si na autě vlastně dělám a budu dělat sám, jediné co přenechám jiným bude štelování geometrie :D

Vím, že mé auto má chyby, není dokonalé, ale vyvažuje to pro mě ten pocit. Nikdy to auto ebude vypadat na 100% tak, jak bych chtěl, nikdy tak nepojede, ale stejně ho budu mít rád. Ale věřím, že dalšíá auto, které postavím bude zase o kousek lepší než Mazda :wink:

Dokonce i toho malého hajzla ( Punto) začínám mít docela rád, i když je to vysoké jak koza a nejede to :D Ale je to už skoro jako člen rodiny a dlouho ještě bude...
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

DizzX

Příspěvek od DizzX »

uplne s tebou souhlasim, taky bych nechtel k 18tinam funglovku, radsi si na to vydelam sam... sponzorovat se nechci nechat
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Já jí taky nezávidím. Já bych funglovku nechtěl ani když bych si na ní měl vydělat sám.... nějak k těm moderným autům nemám vztah.

Jinak ono se ti to pak ani nezdá, když žiješ celkej život v takových poměrech, že není problém každej půlrok kupovat nová auta, 3x do roka jezdit na dovolenou a prostě bejt za vodou....

Jen mě to tak nějak praštilo do očí a vzpoměl jsem si na svého Golfa (dvojka, rv 85), kterého jsem taky dostal k osmnáctinám.... a celej rok jsem si ho pak dával dohromady.... a nakonec stejně šel pryč kvůli Opelíkům.
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Progresss

Příspěvek od Progresss »

A to já jí závidím a funglovku k narozeninám bych bral :lol:
Taky jsem si na svoje 1. auto musel našetřit a tet ho mám rád :lol: A i přesto že je rychlejší a promě hezčí než toto VW bych se takovýmu dárku nebránil :lol: Jen se umět narodit 8)

Jirka.Kolouch

Já osobně mohu říct, že jsem se narodit uměl. Ke štěstí nového šestkového Golfa nepotřebuju. Já mám priority postavené jinak ( rodina, přátelé a až pak někde vzadu jsou materiální hodnoty) 8)

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

m.artty má naprostou pravdu......
když od malička žiješ v poměrech kde se dárky pochybujou v řádech statisíců tak nejaky novy auto ti muze bejt u prdelky protoze takovejhle clovek ani nemuze znat hodnotu tezce vydelanych penez, vlastne za to ani nemuze protoze to nidky nepoznal .... ;)
ted matně premejslim co sem k 18tinam dostal ja.... :-D od babičky 18 šišek houskovejch knedliku.... :-D od rodiču moje první hliníkáče na auto který sem si od nich pucoval a od segry pripravek proti akné ..... :-D (joke :-D)
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

Jirka.Kolouch

jasny jiřiku ale tys byl tak vychovanej.....holčina evidentně ne, jak rikam vlastne za to asi ani nemuze :) ;)
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Zas takto jsem to nemyslel. Jde oto že ona ztoho má cca stejnou radost jako kdysi Marty z 2jkovýho golfa zroku 85..A když nato mají nevidím natom nic špatnýho.. Když ty prachy někdo má tak je podle mě špatný koupit holce starýho šuplíka v kterým když jí někdo nedá přednost je po ní..

teabe

Příspěvek od teabe »

Každý ať si koupí to, na co má a druhým to může být úplně jedno. 8)
BTW: ohánět se argumentem, že ten, kdo má hodně peněz, nezná jejich hodnotu, je podle mě kravina..Člověk kolikrát maká 12 hodin denně, 7 dní v týdnu i o svátkách, aby třeba ty peníze měl a tu rodinu zabezpečil, aby se měla dobře.
Naposledy upravil(a) teabe dne 18 říj 2010 22:19, celkem upraveno 1 x.

Jirka.Kolouch

JJ, já to chápu, jak jste to mysleli :wink: 8)
Já jsem rád, že si s těží vydělám na tu svou kraksnu :D Sice makám vždy, když to jde, ale chtěl jsem auto, naši mi řekli, že kupovat mi ho nebudou, ale pokud si na děj vydělám, že mi ho budou tolerovat ( tím myslím tu stavbu, i když už by taky byli rádi, kdyby to auto vypadlo a po roce a půl tam mohli zaparkovat své auto) 8) 8) 8)

teabe: taky máš pravdu. Já to tady klidně veřejně přiznám - jsem rád za to co mám a už tak jsem rád, že to při škole stačím utáhnout. Taky, že pokud nejsem ve škole, tak vydělávám a když nejsem ve škole ani nevydělávám, tak aspoň dělám na svém autě :wink: Na nic jiného než na dodělání 323ky prostě nemám 8)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Progresss píše:Zas takto jsem to nemyslel. Jde oto že ona ztoho má cca stejnou radost jako kdysi Marty z 2jkovýho golfa zroku 85..A když nato mají nevidím natom nic špatnýho.. Když ty prachy někdo má tak je podle mě špatný koupit holce starýho šuplíka v kterým když jí někdo nedá přednost je po ní..
Ty voe... prej kdysi :lol: před 2,5 rokama to bylo, to ještě není kdysi :lol:

teabe

Příspěvek od teabe »

Jirka.Kolouch píše:JJ, já to chápu, jak jste to mysleli :wink: 8)
Já jsem rád, že si s těží vydělám na tu svou kraksnu :D Sice makám vždy, když to jde, ale chtěl jsem auto, naši mi řekli, že kupovat mi ho nebudou, ale pokud si na děj vydělám, že mi ho budou tolerovat ( tím myslím tu stavbu, i když už by taky byli rádi, kdyby to auto vypadlo a po roce a půl tam mohli zaparkovat své auto) 8) 8) 8)

teabe: taky máš pravdu. Já to tady klidně veřejně přiznám - jsem rád za to co mám a už tak jsem rád, že to při škole stačím utáhnout. Taky, že pokud nejsem ve škole, tak vydělávám a když nejsem ve škole ani nevydělávám, tak aspoň dělám na svém autě :wink: Na nic jiného než na dodělání 323ky prostě nemám 8)
jen jestli už taky nechtějí to jejich auto dát do pucu jako ty děláš svou 323 ;)

Progresss

Příspěvek od Progresss »

m.artty píše: Ty voe... prej kdysi :lol: před 2,5 rokama to bylo, to ještě není kdysi :lol:
Tak já podle tvé kadetí sbírky myslel že to je delší dobu :lol:

matt

Příspěvek od matt »

Jsem hodně mladej a Jsem rád za to co mám... :wink: ..A jsem taky rád že jsem si na to vydělal sám..
Každopádně neodsuzuju lidi co maj auto od rodičů.. Ačkoliv by mi auto rodiče koupili tak já sám jsem si ho chtěl zaplatit za své :wink:..Osobně mám z něho o dost větší radost..
Pozvu holku na drahej oběd koupím jí drahej dárek a jsem rád že si můžu říct že tu radost jsem jí udělal za své peníze..A že to je třeba 3 týdny brigády.. A z toho mám ještě věší radost než z auta
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

matt

Příspěvek od matt »

teabe píše:Každý ať si koupí to, na co má a druhým to může být úplně jedno. 8)
BTW: ohánět se argumentem, že ten, kdo má hodně peněz, nezná jejich hodnotu, je podle mě kravina..Člověk kolikrát maká 12 hodin denně, 7 dní v týdnu i o svátkách, aby třeba ty peníze měl a tu rodinu zabezpečil, aby se měla dobře.
Souhlasím :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

matt píše:Jsem hodně mladej a Jsem rád za to co mám... :wink: ..A jsem taky rád že jsem si na to vydělal sám..
Každopádně neodsuzuju lidi co maj auto od rodičů.. Ačkoliv by mi auto rodiče koupili tak já sám jsem si ho chtěl zaplatit za své :wink:..Osobně mám z něho o dost větší radost..
Pozvu holku na drahej oběd koupím jí drahej dárek a jsem rád že si můžu říct že tu radost jsem jí udělal za své peníze..A že to je třeba 3 týdny brigády.. A z toho mám ještě věší radost než z auta
Hodne mladej je pro me clovek tak max do 20ti.330d Mpaket a drahy stetky rikas jo?...Brigady ve stanici ZOO nebo tak neco? :lol: Joke :wink:
KEHO rennsport

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Jirka.Kolouch píše:m.artty:
Té dívčině nezávidím, ale nevím jestli je to to nejlepší, co rodiče mohli udělat - koupit funglovku k 18tinám :?
Zajímalo, jaký vztah pak k tomu autu a penězům může dotyčný člověk mít 8)

Má sice nové auto, ale nevím, jestli by mě takové auto těšilo :wink:

Ale je to jen můj, možná stupidní názor... Já osobně bych od rodičů prostě takové auto dostat nechtěl... A kdyby už mi nějaké auto fakt nutně koupit potřebovali, tak bych chtěl nějakého starého šuplíka ve stylu Kadett GSi, Sunny GTi nebo pokud by bylo, tak klidně nějaký slušnější Favorit. Jsem prostě ten typ, co si auto musí sám spravit a zasloužit a až pak ho začnu mít rád :D
Stokrát raději mám to, když mi mamka nebo tatík řeknou, že to a tamto se jim na mém autě líbí, že jsem si s tím pěkně pohrál než když by to dělal někdo jiný. A stejně mám většinu věcí rád o dost víc, i když jsou horší kvality, protože jsem si je dělal sám viz třeba lak na mém křápu :wink: Já si na autě vlastně dělám a budu dělat sám, jediné co přenechám jiným bude štelování geometrie :D

Vím, že mé auto má chyby, není dokonalé, ale vyvažuje to pro mě ten pocit. Nikdy to auto ebude vypadat na 100% tak, jak bych chtěl, nikdy tak nepojede, ale stejně ho budu mít rád. Ale věřím, že dalšíá auto, které postavím bude zase o kousek lepší než Mazda :wink:

Dokonce i toho malého hajzla ( Punto) začínám mít docela rád, i když je to vysoké jak koza a nejede to :D Ale je to už skoro jako člen rodiny a dlouho ještě bude...
jenže né každej se umí hrabat v autech, čili pro něj je ideální sednout a jezdit ve funglovce a né starý plečce, kterou by musel každej tejden dávat do servisu bo se to tam sype jak na běžícím pásu. A proč by z auta nemohl mít radost? Vypadá hezky, je to novota a má prostě jinej vztah k autům než vy, pro něj/ní je to jenom dopravní prostředek, kterej musí bejt ideálně umytej a slušet mu to bude i na poklicích.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tjn Rudi má pravdu, někteří to tady zase moc prožívaj a staraj se o věci, po kterejch jim je hovno

bleach

Příspěvek od bleach »

kecy vsechno
nevim proc volite vsichni pravici, kdyz jste pod kuzi rudy

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

z Parize...

Obrázek