Zalezi co od kosile ocekavas. Pro me je ta 5.11 nejlepsi kosile na bezny noseni co jsem zatim poznal. Dobrej strih, hezky vzory a barvy a i velice prijemnej material.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
neznáte někdo shop na způsob toho Tailor Store vejš,ale přímo v čr?Jde mi hlavně o možnost vlastního výběru vzhledu / materiálu při výrobě a ne bejt omezenej tim co zrovna prodávaj.Nic jsem na netu adekvátního nenašel
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Jsem v létě v Srbsku kupoval Hilfinger, Lacoste a podobný trika za 10 Eur/kus... Dobrá cena, navíc co kus, to originál
Jinak kupuje někdo třeba košile přes net? Pár lidí tady u nás ve firmě už jo. Jdou si vyzkoušet třeba Hilfingera do krámu, koupí jednoho nebo taky žádnýho a pak, jak si oni narozdíl od vietnamců drží velikosti, nechávají si to poslat z ciziny a vyjde to prej dost levnějc.
MSG píše:Jsem v létě v Srbsku kupoval Hilfinger, Lacoste a podobný trika za 10 Eur/kus... Dobrá cena, navíc co kus, to originál
Jinak kupuje někdo třeba košile přes net? Pár lidí tady u nás ve firmě už jo. Jdou si vyzkoušet třeba Hilfingera do krámu, koupí jednoho nebo taky žádnýho a pak, jak si oni narozdíl od vietnamců drží velikosti, nechávají si to poslat z ciziny a vyjde to prej dost levnějc.
To je co za značku?
Jinak nevím co na TH vidíte... v čechách rádoby móda bohatých...
MSG píše:Jsem v létě v Srbsku kupoval Hilfinger, Lacoste a podobný trika za 10 Eur/kus... Dobrá cena, navíc co kus, to originál
To je co za značku?
Jinak nevím co na TH vidíte... v čechách rádoby móda bohatých...
HondaMan píše:Jenže u Ralph Lauren, TH... dostaneš trochu něco navíc. Osobně bych si na sebe Pumu nikdy nevzal. Bych si připadal jak nějaký přihřátý kopačky.
PreludeR píše: Steilmann/Stones
Od nich mám oblek. Výborně se nosí, peckově vypadá, ale za kvalitu bych ruku do ohně nedal. U obleku za 10+ jsem čekal trochu více.
ať si každej preferuje svoje.Já jezdil přes rok do skladů Pumy a osobně bych si od nich nekoupil ani klíčenku.Z toho co teď vyráběj se mi nelíbí vůbec nic