Hattoriho oznamovatel úmrtí
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hattoriho oznamovatel úmrtí
HH: zadny Apple vyrobek nemam a proto je velkou ostudou, ze neznam cloveka, ktery vymyslel pro me nepouzitelny a predrazeny vyrobky. Tak jo...a treba se z toho postav na hlavu.
- Sova
Tak je pravda že Jobs byl úspěšný podnikatel ale srovnávat přínos těch jeho hraček s Henry Fordem nebo Edisonem je vcelku trapné(jak už sem někde slyšel).
Cléon & Fonte
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Občas je důležitý podívat se dál než na konec vlastního nosu nebo zprávy na Nově,možná by jste pak věděli.K přečtení doporučuju článek Causa Steve Jobs a třeba vám to i dojde.
Tobě příjde Sovo trapný srovnávání jednoho z největších digitálních revolucionářů a vizionářů s jedním z největších průmyslovejch revolucionářů a vizionářů,mě zase příjde trapný že někdo dává na obdiv vlastní neznalostí.
Tobě příjde Sovo trapný srovnávání jednoho z největších digitálních revolucionářů a vizionářů s jedním z největších průmyslovejch revolucionářů a vizionářů,mě zase příjde trapný že někdo dává na obdiv vlastní neznalostí.
✠Luftwaffle✠
Zatimco ty znas kazdyho, kdo neco dokazal. Ja ti k tomu gratuluju a preju ti to, je to velky dar. Do mych priorit znalosti oblast, ve ktere pan Jobs pusobil, proste nepatri a jak to poneses je pouze Tvuj problem. Ja obdivuji jine lidi.
Soustřeď se na svojí "oblast"... pojem všeobecnej rozhled ti asi nic neříká že?SubTera píše:Zatimco ty znas kazdyho, kdo neco dokazal. Ja ti k tomu gratuluju a preju ti to, je to velky dar. Do mych priorit znalosti oblast, ve ktere pan Jobs pusobil, proste nepatri a jak to poneses je pouze Tvuj problem. Ja obdivuji jine lidi.
štyrykrátštyry tédéí
SubTera: sice apple veci nepouzivas ale PC jo vid? 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
FOG: vubec ne, odhalil jsi me.
xciba: bravo
dalo hodne prace prijit na to, ze nepisu z mikrovlnky?
xciba: bravo

já sem se nechěl přidávat ale je fakt že kluci si buď hrajou na pozéry nebo jsou vopravdu neskutečně zabednění a ještě si myslí, že je to kůl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
A kdo prosím pěkně stanovuje hranice tzv. všeobecného rozhledu? Ty? To, že nezná Jobse (já věděl zhruba kdo to je) neznamená, že nemá všeobecný rozhled... Určitě by vyšťoural tucty věcí o kterých ty nemáš nejmenší ponětí, označil je za "všeobecný rozhled" a rád bych viděl, jak bys reagoval...FOG píše:Soustřeď se na svojí "oblast"... pojem všeobecnej rozhled ti asi nic neříká že?SubTera píše:Zatimco ty znas kazdyho, kdo neco dokazal. Ja ti k tomu gratuluju a preju ti to, je to velky dar. Do mych priorit znalosti oblast, ve ktere pan Jobs pusobil, proste nepatri a jak to poneses je pouze Tvuj problem. Ja obdivuji jine lidi.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Jardafox: jsem zabedneny pozer, protoze jsem neznal pana Jobse? Nebo se snad za to mam omlouvat??? Je s podivem, dle jakych hledisek dokazete ostatni hodnotit resp. kde jste vzali to pravo urcovat co patri a co nepatri do vseobecnych znalosti.
- Sova
Mezi náma kdyby nepřišel s Iphonem tak by Jobse určitě neznal ani HH a další...
Cléon & Fonte
Kdyby byly v prdeli ryby, nebyly by rybníky...Sova píše:Mezi náma kdyby nepřišel s Iphonem tak by Jobse určitě neznal ani HH a další...
štyrykrátštyry tédéí
A ty bys ze sebe mozna nedelal poloboha.
- Sova
Je nemístné takto diskutovat, když je už na pravdě boží Asi bych si měl komentář odpustit, ale musím prostě zmínit že to čím se proslavil, byly prostě zbytečné hračky...
Ipod...v čem je tak užasný?...bylo to velký, mělo to malý displej(shuffle navíc žádný)Jaký byl rozdíl mezi tím a normálním mp3/mp4 přehrávačem?Žádný a navíc to bylo předražený nesmírně...ale hlavně že všude příprava na ipod, podpora rozraní Ipod...člověk se bál aby náhodou na pomeranči nebyla přípojka na Ipod...
Iphone-v podstatě dohromady nic neuměl a nebyt korejců, nemá ani dotykový displej.Opět nehorázně drahý...
Ipad tablet...toto je pro mě skutečně nepotřebná pitomost opět za nehoráznou sumu...
Z článku:těžko mu můžete upřít schopnost vymyslet věci, které lidé chtějí, aniž to možná kdy předtím věděli, a prodat jim je za peníze, jež by nebyli ochotni vydat za srovnatelný jiný výrobek
Ipod...v čem je tak užasný?...bylo to velký, mělo to malý displej(shuffle navíc žádný)Jaký byl rozdíl mezi tím a normálním mp3/mp4 přehrávačem?Žádný a navíc to bylo předražený nesmírně...ale hlavně že všude příprava na ipod, podpora rozraní Ipod...člověk se bál aby náhodou na pomeranči nebyla přípojka na Ipod...
Iphone-v podstatě dohromady nic neuměl a nebyt korejců, nemá ani dotykový displej.Opět nehorázně drahý...
Ipad tablet...toto je pro mě skutečně nepotřebná pitomost opět za nehoráznou sumu...
Z článku:těžko mu můžete upřít schopnost vymyslet věci, které lidé chtějí, aniž to možná kdy předtím věděli, a prodat jim je za peníze, jež by nebyli ochotni vydat za srovnatelný jiný výrobek
Naposledy upravil(a) Sova dne 08 říj 2011 21:56, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle tě musím zklamat.Moje první setkání s Applem přišlo někdy před rokem 2000 když kamarádky brácha,t.č. studující střih nebo něco takovýho,dostal od babičky z německa zářivě oranžovej iMac s tím průhledným deklem vzadu.Sáhnout nás na to nenechalale vzhledově to neskutečně vynikalo.Pak upgradoval na takovej ten pecen chleba se šťopkou a na ní monitor(což je dodneška tak trochu UFO design)a to už se mi Apple zapsal do mysli definitivně.Sova píše:Mezi náma kdyby nepřišel s Iphonem tak by Jobse určitě neznal ani HH a další...
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš a přesto ani armáda korejců a číňanů dohromady nepřišla na to,jak vyrobit prodávaněší produkty a to mnohdy za poloviční ceny.Určitě existuje v konkrétních parametrech spoustu lepších a levnějších produtků,ovšem v bussinesu vždycky platilo a bude platit jedno jediný měřítko úspěchu a tím je prodej.A přes 250 000 000(to je přes čtvrt miliardy,tudíž jeden výrobek na každejch 28 obyvatel na zeměkouli) prodanejch iOS zařízení je jasným důkazem toho že ty zařízení nejsou úplně k ničemu.A že jsou drahý?Především je nutný si uvědomit že za kvalitu je prostě nutný zaplatit a zadruhý pokud někdo prodává za X,lidi jsou ochotný těch X za to dát a prodeje neustále raketově rostou tak proč by zlevňoval?Sova píše:Je nemístné takto diskutovat, když je už na pravdě boží Asi bych si měl komentář odpustit, ale musím prostě zmínit že to čím se proslavil, byly prostě zbytečné hračky...
Vysvětlit ti proč jsou ty přístroje tak oblíbený ti asi nepůjde,zaprvé proto že mi příjde že by jsi vlastně ani nechtěl,zadruhé by jsi musel mít osobní zkušenost a zatřetí i kdyby,tak na tom není nic špatnýho že ti produkty Apple nesedí.Ovšem to že ty něco nepotřebuješ přeci neznamená že se to nemůže hodit nebo líbit někomu jinýmu.
A že jsou to hračky...Ok,já třeba iPad(FYI jedinej Apple produkt ktere vlastním,dřív jsem ještě dostal místo dluhu iPhone 3G ale jako telefon mě neoslovil) mám jako hračku a domáci infotaimentovej systém.A je na tom něco špatně?Ano,stál 15t ale jsou lidi co si kupujou supersporty za miliony jako hračky a ty tu obdivujeme,tak proč hanit někoho že si koupí něco za blbejch patnáct tisíc.Jinak se ale iPady používají ve školách,v nemocnicích,v letectví a tam rozhoně nejde o nějaký hraní.
Zároveň nevěřím tomu že by jsi byl tak zabědněnej a hloupej aby jsi věřil tomu že někdo prodává desítky milionů kusů pouhopouhejch tří(resp. pěti) produktů,pomalu každej měsíc překonává svoje vlastní prodejní rekordy a přitom je to nepoužitelnej krám.
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jedna věc - nesmíš na to nahlížet jako na jednotlivý produkty.To kouzlo naopak spočívá v propojenosti a symbióze konkrétního produktu,aplikací z AppStoru a nebo nově iTunes.Tím že si to na pět minut vezmeš do ruky v Datartu to kouzlo neobjevíš.Tyhle věci si musíš "naplnit" aplikacema podle vlastních zájmů a potřeb.Pak teprve začneš iOS skutečně používat tak,jak se používat má.Konkrétně iPad je předevřím o pohodlný konzumaci obsahu a věř mi,lidi jako třeba já kteří mají neustálou potřebu něco číst,zkoušet a objevovat na něj nedají dopustit naprosto právem.
✠Luftwaffle✠
HH: takze proto, ze se tady spousta z vas zblaznila do iOS, je nutny, aby i ostatni znali toho, kdo za tim stoji? Znas vsechny takove osobnosti, co technologii nebo produktem nejak ovlivnili zivoty mnoha lidi? Pochybuju, jenom poucujes druhy, protoze zrovna ted TY VIS, TY MAS, ale zcela jiste te muze kdokoliv "potopit" na nekom jinem. Ale kdo by z toho co mel.
Neprijde vam jako nonsens nahlizet na sebe podle toho, kdo koho zna nebo nezna? Urcuje se dle toho kvalita cloveka? A co Jan Tleskac?
Neprijde vam jako nonsens nahlizet na sebe podle toho, kdo koho zna nebo nezna? Urcuje se dle toho kvalita cloveka? A co Jan Tleskac?
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nemá význam,ty vůbec nevnímáš co se ti tu lidi snaží říct...
✠Luftwaffle✠
HH: tak to asi nerozumim reci vaseho kmene. Nevadi.
jsme sto let za opicema, pane Kubi....Já taky nevěděl, kdo to byl.A vůbec jsem nevěděl, že ho je důležitý znát...kubi píše:A kdo prosím pěkně stanovuje hranice tzv. všeobecného rozhledu? Ty? To, že nezná Jobse (já věděl zhruba kdo to je) neznamená, že nemá všeobecný rozhled... Určitě by vyšťoural tucty věcí o kterých ty nemáš nejmenší ponětí, označil je za "všeobecný rozhled" a rád bych viděl, jak bys reagoval...FOG píše:Soustřeď se na svojí "oblast"... pojem všeobecnej rozhled ti asi nic neříká že?SubTera píše:Zatimco ty znas kazdyho, kdo neco dokazal. Ja ti k tomu gratuluju a preju ti to, je to velky dar. Do mych priorit znalosti oblast, ve ktere pan Jobs pusobil, proste nepatri a jak to poneses je pouze Tvuj problem. Ja obdivuji jine lidi.
svět dospělých je pro mne záhadou......
Hh si zapoměl na tu nejduležitější věc alehattori_hanzo píše: Vidíš a přesto ani armáda korejců a číňanů dohromady nepřišla na to,jak vyrobit prodávaněší produkty a to mnohdy za poloviční ceny.Určitě existuje v konkrétních parametrech spoustu lepších a levnějších produtků,ovšem v bussinesu vždycky platilo a bude platit jedno jediný měřítko úspěchu a tím je prodej.A přes 250 000 000(to je přes čtvrt miliardy,tudíž jeden výrobek na každejch 28 obyvatel na zeměkouli) prodanejch iOS zařízení je jasným důkazem toho že ty zařízení nejsou úplně k ničemu.A že jsou drahý?Především je nutný si uvědomit že za kvalitu je prostě nutný zaplatit a zadruhý pokud někdo prodává za X,lidi jsou ochotný těch X za to dát a prodeje neustále raketově rostou tak proč by zlevňoval?

- Sova
Je pravda, že dnes už mobilní telefony nejsou kvalitní, kde jsou ty doby kdy například staré Ericssony měli rám z magnézia...
Mimochodem sháním Ericsson T39m nemá někdo na prodej?
Mimochodem sháním Ericsson T39m nemá někdo na prodej?

Cléon & Fonte
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vím kdo to byl, ale nijak mě nepobuřuje, když to někdo neví. Například vlastním mobil samsung a notebook HP. A je mi srdečně jedno kdo to vymyslel 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
tak tak moje prvni setkani bylo na stredni na predmetu informatika a jeji historie=)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Afghánská válka vzala pátý český život, raněný voják zemřel v nemocnici
Za hokejisty se zakládaly skupiny, svítily svíčky a brečeli i špačci na střeše... co tenhle kluk
Za hokejisty se zakládaly skupiny, svítily svíčky a brečeli i špačci na střeše... co tenhle kluk

Nosce te ipsum - know thyself
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: