no nic, zejtra se jdu zas potýrat, tak když se před tím moc nepřežeru, tak Vám něco vytvořím , ale až přijdu na nějakej sraz, tak chlastám za vaše, úchyláci
no nic, zejtra se jdu zas potýrat, tak když se před tím moc nepřežeru, tak Vám něco vytvořím , ale až přijdu na nějakej sraz, tak chlastám za vaše, úchyláci
no spíš , aby jsi se neutopila ty , až se bude pořádat ta bukake párty u tebe
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
víla: Tak já jsem celkem zábavnej a vtipnej prej... O tom žádná Já jen nechápu tady tu bandu nadrženců co se tu ukájejí nad tvýma fotkama Tohle už mám dávno za sebou..to si fakt radši vezmu párek a pustím Discovery. to nic proti tobě.. Ty jen ukájíš poptávku
edit: kde je fotka kde máš na břiše napsaný "tholisi naser si" abych věděl že nejseš chlap a nelakuješ nás??
Tom_ píše:sry ale tyhle trencle taky nejsou moc hot,sice lepsi jak ty predtim dej fotku bez,bude zajimavejsi
ty vole, sry no, tam chodim cvičit, ne dělat přehlídku
Hoď fotku jak cvičíš
BTW, zvláštní fitko, doma v garáži??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Prace tam je hodne, ale obrovský plus, že konečně nejaká mladá holka se dokopala vlést do posilovny a nekyne v bokách jak ruskej Sputnik.
Ještě trošku uspořádat hodnoty a zbavit se projevu tlustý smradlavý punkerky a bude to ok
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
mne prijde ze tady asi vetsina lidi nikdy nevidela nahou zenskou nebo co?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd