Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ne , tam bylo všechno pod zákonem , hlavně teda tam bylo jen pár asi místních thats allcrocjirka píše:pokorneo píše:dopadnul na sračkyto byl zase trip , ballagio , pak celnice kde jsem zjistil , ze ji zavreli
, pak roxy a finalně mazanej králíček kde se končilo ve 4 ráno
a byl jsem vubec rad , ze jsem dosel na zpet k autu
tywe belagio![]()
![]()
chodi tam vubec nekdo starsi 13 let?:D
biohazard píše:snad ne modrej anděl![]()
ale tak nakonec se z toho vyklubal hezkej večer , kterej jsme završili návstěvou countráče v měcholupech , nejlepší si dát po kalbě svíčkovouBerry píše:Tak to se priznam, ze jsem teda rad, ze jsem to v patek zazdilpokorneo píše:dopadnul na sračkyto byl zase trip , ballagio , pak celnice kde jsem zjistil , ze ji zavreli
hehe já u nich mám VIP price 22 CZK/km , ale kdyz to zvládneš za méně tak máš nového stálého zákazníkabiohazard píše:na ty se vykašli,já ti udělám VIP cenu
ne do manty nechodím, ani nevím kde to jecrocjirka píše:joo cantraac![]()
nonstop kuchyne za prijatelne ceny, a nechodis nahodou jeste do manty?
![]()
:D tam sem taky stravil par let
je to Uhrineveves a je to presne Černokostelecka - Pratelstvi, jezdim kolem kazdy den do workucrocjirka píše:bio: nn brezineves![]()
v ulici pratelstvi..
poko: kdo to jee.. mas vic materialu?
Nekecej na svickovou do Countrypokorneo píše:ale tak nakonec se z toho vyklubal hezkej večer , kterej jsme završili návstěvou countráče v měcholupech , nejlepší si dát po kalbě svíčkovouBerry píše:Tak to se priznam, ze jsem teda rad, ze jsem to v patek zazdilpokorneo píše:dopadnul na sračkyto byl zase trip , ballagio , pak celnice kde jsem zjistil , ze ji zavreli
kterou část těla by jsi chtěl ?crocjirka píše:bio: nn brezineves![]()
v ulici pratelstvi..
poko: kdo to jee.. mas vic materialu?