memberlist.php?mode=viewprofile&u=3352" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mám v pičiluke.bean píše:jsem rád že patřím mezi starou rotu![]()
![]()
![]()
chudák pipoMiguel , bude asi chvíli bádat![]()
fakt přestaň fetovat nebo vyjdi aspoň jednou za čas mezi normální lidiLiberaleMiguel2 píše:sorry, tipoval bych jí na zachovalou 36
druhá věc je, že nevím kolik je tobě, tak se třeba nepletu a ty jsi hodně zachovalý 40tník
Zatím nejlepší hláška tohoto rokuGlobus píše: Jirko co to mas na brade? To aby jsi pri lizani nevypad z drahy?Neco jako auticko na autodraze?
Chamelion píše:Čekám, kdy sem svým názorem "jak správně kouřit čůráka" přispěje náš všeobecný odborník LipéreMichuel
Chamelion:to už tu byloLiberaleMiguel2 píše:Pod stolem by tě moh přeblafnout aji kapr a nepoznal bys tocrocjirka píše:nejaky nejsou vubec spatny... a myslim, ze mit nejakou pod stolem by nebylo spatne..
Taky uz jsi mel holku s rovnatkama?MarkusHuhtimo píše:2 Globus : Kdysi dávno při prvních zkušenostech okolo 15-tého roku života mě to celkem lechtalo, když to buchta neuměla pořádně a když se ti pak stane, že narazíš na nějakou, co ti o jahůdku párkrát zavadí zubama, tak se může klidně stát, že budeš kouření nesnášet, nesvolíš-li pak k vyzkoušení nových zkušeností po předchozích špatnýchTakže klidně se někde na světě může najít pár pánů, kterým to není příjemné. Za mě teda, pokud se kuřba neumí, tak je spíš nepříjemná než příjemná