Tak jsem šel na půdu pro ozdoby, otevřel jsem jednu krabici a zhrozil jsem se jakej jsem byl grázl, piroman a spratek co si ničeho neváží a vůbec nevím co dám jednou svým dětem...
období, kdy jsem si hrál na Šílenýho Maxe
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Montisystém byla krásná hračka, taky je ještě někde mám
VWG: Jestli máš k montisystému nějaký bližší vztah, možná bych měl něco co by se ti líbilo kdyžtak SZ.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Prosím tě to autíčko na autodráhu nenašlo by se ještě druhý?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Oblíbenou činností mého bráchy bylo brát moje modely z ABC, napěchovat je nějakou petardou od loňských vánoc, polít ho petrolejem a pak udělat badabooom...
jo tu liazku od montisystemu mam jeste nekde doma taky...
taky sem jako malej nicil auticka kladivkem aby vypadaly divoce, ale mad maxa sem v ty dobe neznal
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
monty systemu mam X krabic ale nidky sem je nekurvil.... pak asik milion auticek na setrvačnik...nejlepsi mam furt schovany v obyvaku ve stěně.... co se tyka pyromanstvi sem palil jenom vojáčky nad zachodem a pak pul dne větral než prisla mama z prace... ale cislo jenda byla
jinak plechova T603 sanotka a tank na plochou 9v ...byla jasna volba...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Já měl Lego, tuny Lega..... ještě jsou pod postelí a každý rok na vánoce jsme ve školce dostávali Igráčka
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
no a ja ted/letos sehnal od kamose z prace taky naky ty montisystemy pro syna, tak vecer vam napisu jakej meli uspech, jinak za me kdyz nekdo mel anglicaka od matchboxu, tak byl king, a jak sem starej/kristova leta tak si postupne plnim svoje detsky sny a kupuju svymu klukovi auticka co sem ja chtel a nasi mi je nemohli/neumeli, nemeli za co koupit, takze mame doma retroformuli na kabel, velky bmw jagermeister na kabel a pod, je fakt ze ty stary hracky vydrzeli hafo, dneska se to hned polame a nebo ani nepoznas co to je vlastne za autak, jinak na http://www.starehracky.cz" onclick="window.open(this.href);return false; je toho hafo a vzdycky rad se tam podivam a zjistuju co vsechno sem mel a co sem potreboval a nedostal....
no hračky na kabel byly u nás doma nejoblíbenější, toho jsme měli spoustu, nejenom formuli, ale taky autobus, Fiat Ritmo... a vůbec nejlepší byla Tatra 613, svítila a měla na tu dobu perfektně propracovanej interiér a otvírací dveře
akorát to ovládání dlouho nevydrželo, ty lanka často praskaly a baterka byla za chvíli vybitá, ale jinak super hračky
joo, merkur, na ten bych malem zapomel, ten taky letos jezisek nadeli, uz se tesim, az vecer slapnu na nejakej sroubecek a pod.....jinal terko bawo odeme zas tak stary nebylo, to byla uz e 46 tusim, ikdyz zas tam udelalo hodne radosti, tomu verim, precijen, mate doma bawo a jeste k tomu v gabru
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
tak tohle me dohnalo zavzpominat a neco z toho je urcite u nasich na pude:) v jakym stavu to vi buh . je toho samo vic ale vse jsem nenasel, treba fiat na bovden , druha formule, favorit ma byt take v rally barvach motokovu mam pocit
Přesně ten jsem měl také! Ještě si pamatuju na rolbu na dálkové ovládání a hokej STIGA... ale ten starý poctivý... ted jsem koukal co prodávaj dneska... hnus plastovej
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
lego bylo moc luxusni a drahy....prislo v pozdejsich letech....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Roume-n píše:Tak jsem šel na půdu pro ozdoby, otevřel jsem jednu krabici a zhrozil jsem se jakej jsem byl grázl, piroman a spratek co si ničeho neváží a vůbec nevím co dám jednou svým dětem...
období, kdy jsem si hrál na Šílenýho Maxe
Z čeho je ta zbraň na tom náklaďáku? měl jsem hračky s tímhle a už si nepamatuji
Jinak 3/4 z těch hraček co jsou tady jsem měl, to je fakt doba....
Taky jsem pálil angličáky a navíc do nich dával patronu do poplašňáku. Polejt kanagonem (hořlavý lepidlo) a zapálit. Patrona musela ale hořet asi tak minut - dvě než bouchla. Zábavní pirotechnika tehdá vůbec nebyla, leda prskavky. Pak jsem to dělal i na modelech letadel, ježe jak byly z plastu, tak shořely dřív než bouchly... ještě mám pár letadel doma, takže až (if) budu mít doma někdy nějakou kamerů, tak je taky odpálím a i si to natočím.