Jak žijete??
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jak žijete??
jak zijete? to je otazka, jasne ze na hovno 

Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Když už jsem to založil, tak taky přispěju.
Dříve se vše točilo kolem sportu a to bylo svaté, byl vždy na prvním místě, včetně všech přidružených akcí a ignorování různých zranění
Teď už se to dělí mezi přítelkni, pesana, aktuálně nového bydlení, tréninků a zápasů.
Když zrovna nejsem v práci, nahřišti nebo ve fitku, věnuju se přítelkyni a psovi, jezdíme kde se dá, ideálně do přírody, na houby, ryby a v zimě musí být hory, ty miluju
I Zafira aktuálně netrucuje, takže zaklepávám, pohoda
Dříve se vše točilo kolem sportu a to bylo svaté, byl vždy na prvním místě, včetně všech přidružených akcí a ignorování různých zranění

Teď už se to dělí mezi přítelkni, pesana, aktuálně nového bydlení, tréninků a zápasů.
Když zrovna nejsem v práci, nahřišti nebo ve fitku, věnuju se přítelkyni a psovi, jezdíme kde se dá, ideálně do přírody, na houby, ryby a v zimě musí být hory, ty miluju

I Zafira aktuálně netrucuje, takže zaklepávám, pohoda

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ja si nemůžu stěžovat, střechu nad hlavou mám, na pivo taky je a co víc si přát, enem kdyby ta stará furt neprudila ale to už je asi chyba servního mechanika
jinak je zima, kterou nemusím takže co se aktivit týče tak o ničem, v létě se neukážu doma a v zimě jsem tu neustále
jinak je zima, kterou nemusím takže co se aktivit týče tak o ničem, v létě se neukážu doma a v zimě jsem tu neustále
Řidič
taky se těšim až s vámaBIGPAPA píše:taky se těšim na mikuláša... a na bijoška, rudíka lamičku a tak

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
konecne te poznam tatiBIGPAPA píše:taky se těšim na mikuláša... a na bijoška, rudíka lamičku a tak

Heh no já měl auto, pěkný byt, super holku, domácí zvířátka, dobře placenou práci do které jsem chodil max 3 dny v týdnu a moooc neřestí a už mě to nudilo... tak jsem se na všechno vysral a zbalil se, odstěhoval za hranice a nemám nic a jedu si to všechno znovu... 

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence