Jaké zabezpeční auta?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

LiberaleMiguel2

Re: Jaké zabezpeční auta?

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

AR166 píše:nejlepsi zabezpeceni je mit fijata, myslim, ze budes mit klid. :lol: :D
Fiat je vážně nejlepší ? :?: :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

6 let auto nezamykam. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Běžně zapomínám zavírat okna a nevybrali mi ještě ani popelník :D jednou celý víkend otevřené, kamošce co stála dva místa vedle vybrali(peugeot 306) a ukradli z toho parkoviště dva auta :D to netrumfneš :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Majza

Příspěvek od Majza »

LM: a kde máš tu o Karkulce ?? :lol:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Jirka.Kolouch píše:Ten GPS tracker by mě taky zajímal. Kde to levně sehnat příp. vozíte to sem někdo na prodej?

phaeton: SZ :wink:

milión tisícpětset typů 8)

https://s.click.aliexpress.com/e/_9IP665

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Ja myslel wesly jestli mas tip na nejaky konkretni, overeny.. Na aliexpressu i ebay je jich silene moc
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

pufko

Příspěvek od pufko »

phaeton_esc píše:Jde mi o to, ze otec proste chce nejaky zabezpeceni do auta mimo vyrobcem dodavaneho alarmu. Nejvhodnejsi se mi zatim tedy jevi gps tracker a nejaka mechanika na pedaly/zpatecku..
Tak treba otcovi polopatisticky vysvetliť že to je len zbytočné neúčinné mrhanie peniazmi. Ak teda nie je auto na leasing, kde je havarijné poistenie a jedna z podmienok je kombinácia minimálne dvoch zabezpečovacích systémov.

Odjakživa platí že najlepšie sa zarába na ludskej blbosti = predávať im zbytočné produkty. Ak si dá akékolvek mechanické zabezpečenie, tak ho po chvíli prestane baviť zamykať a odomykať, GPS tracker a podobné hračky sú dobré akurát na to že majitel môže sledovať svojich zamestnancov, trebárs by videl že do práce sa nejak neponáhlajú , za to z práce idú čo to ide, kolko strávia času na obede a podobne. Voči zlodejom to je neúčinné

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

LiberaleMiguel2 píše:Běžně zapomínám zavírat okna a nevybrali mi ještě ani popelník :D jednou celý víkend otevřené, kamošce co stála dva místa vedle vybrali(peugeot 306) a ukradli z toho parkoviště dva auta :D to netrumfneš :lol:
ja bych se k tomu autu taky nepriblizil....

jinak GSM tracker je podle me blbost, kdyz muzes koupit rusicku GSM za par... mrkni na tyhle stranky... http://www.clifford.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

a i tak je proste podle me nejlepsi to tajne tlacitko.. nebo v leonu jsem mel ext. imobilizer... popr. videl jsem system na bazi imo.. a je tam magneticky spinas, ktery se spustil prilozenim zelezneho krouzku...tzn nemusel jsi nic nekam strkat, jen se treba projet po palubce atd..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

crocu většína fetek a poláků co krade na severu moravy auta za 2 piva rušičky určitě nemají :wink:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“