Jaký nový mobil?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
vt.tuner

Re: Jaký nový mobil?

Příspěvek od vt.tuner »

tak ja uz ficim tusim druhym dnem na S3jce a Maximalni spokojenost ZATIM !!! mohu doporucit :wink:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel píše:Beaver: Tak kdyz se nekdo hrabe v necem cemu nerozumi, tak se pak neni cemu divit, ze se to posere, ne ? :-)
A proc to teda majitele iPhone a WP pouzivaji jako argument, ze Android "ti rozbije telefon". Android je system uplne v pohode, pokud ho nekdo nepokurvi :) Na druhou stranu, kdo se v tom vyzna, muze si ten telefon naopak i zrychlit.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

protoze na dojebani Androidu ho staci jenom pouzivat, instalovat aplikace z marketu a on se casem zanese sajrajtem. U WP a iOS se to, diky uzavrenosti a lepsi kontrole appstoru, nedeje :-) To, ze si Android muzes zrychlit treba nahranim CM nebo neceho podobneho je sice fajn, ale je to jako turbit motor, ktery na to nebyl staveny, a nepisete vy tady dycky kazdemu "kup si radsi rychlejsi auto" ? :D
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

R32
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R32 »

JDI DO GALAXY S2 8)
www.R32.cz

LiberaleMiguel

Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Beaver píše:
LiberaleMiguel píše:Beaver: jj, tendle obrázek už jsem viděl na hodně telefon a tabletech :lol: dokonce ho mám aji v Symabianovém telefonu ;-)
Jasný, obrázek samozřejmě můžeš dát na libovolnej mobil, nicméně u těch WP už se to skutečně stalo (akorát to byl black screen a ne blue screen) a bylo to přesně z toho důvodu, že se v tom někdo hrabal - telefon po něm následně chtěl vložení instalačního média :lol:
Konečně jsem i našel článek, kde to je zmiňováno:
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/vloz ... -a-1322644
Jj, nějakej vykuk si nahraje obrázek do telefonu, dá to na internety a je z toho poprask. Já používám WP od tý doby, co to vyšlo a nikdy jsem s nima žádnej probém neměl. Když nepočítám to, že zezačátku to bylo fakt nepoužitelný.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

kony5

Příspěvek od kony5 »

Tak já tu taky trochu přispěju... je to delší dobu co mám DELL Streak 5 mini ..asi 2a pul roku starej přístroj ale dost nadčasovej řekl bych ...jen foták nestojí za nic...na pc už chodím jen o víkendu a nebo když dělám učto ...ale co mi vadí je jediná věc...koupil sem si na něj takový ten fešný obal kožený za litr aby se mu nic nestalo a spadlo mi to s obalem a ta kovová zapínací klipsna mi rozflakala displej..objednal sem z ebay new lcd za 2500 (čína) nevydržel ani 2týdny vlevem horním rohu se vylil ani nepraskl jen se vylila tekutina a nejde...objednal sem další displej a po 2 týdnech to samí - dal sem činanum 5000 kč a nemám nic jen 2 nefunkční displeje....koukam po novem telefonu ale zase si říkam dam za telefon zas 15 tisic a 5tacu do displeje a zas budu mít telefon s k.o. displejem protože to prostě nevydrží... je jedno co to je za foun blbě to spadne a je potem... a dávat 10 a víc tisic za něco co ti nemuže jednou spadnout na zem aby to nebylo k.o. se mi nechce... furt čekám na ty ohebne displeje od samsungu až začnou vyrábět ...takový telfon si pak koupím :D :D :D .. přijde mi to takove moc spotřební stare htc touch2 lítalo z několika metru a nic..utopil sem ho a šel dál... dneska ti blbe spadne iphone ,s3 nebo ten dell a je po něm (kamarádi taky mají zkušenosti :D ) .. navíc se mi nelíbí myšlenka toho že peníze které sem tady v čr a v evropě vydělal (osvč) zase odleju do číny..a tím pádem tady prachy nebudou a krize tady bude pořád (at si říká kdo chce co chce odliv všech financí do číny je jeden z hlavních duvodu krize) Nokiu bych bral ale pochybuju že ji fakt vyrabí ve finsku a ikdyby stejně ji jen skladají z činských dreků.. je to prostě na pytel..v tehle době je dost těžké vydělat penize a když už je někdo vydělá hned je letí poslat do číny..

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Moje Nokia je z Finska :)

Jinak ty displeje bych u nich normálně reklamoval, s Číňanama nemám problém.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Taky jsem měl zkušenost s N9. Upad, asi by to i přežil, jenže jsem si nevšiml že mobil je na zemi a já seděl ve vysokém SUV a skočil jsem na něj, když byl displejem dolu. Takže kryt i displej na hadry. Nokia ohodnotila opravu na tolik, že bych si mohl koupit téměř nový mobil. Tak jsem koupil z ebay kryt a displej, oboje ok, jenže mobil teď umřel asi softwarově a nejde mu nějak pomoct a do nokie se mi to nosit nechce. Asi zkusim nějaký ty widle, jenom nevím jestli čekat až spadnou ceny nových nokií nebo zkusit HTC s woknama. Asi zatím budu šetřit :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

kony5

Příspěvek od kony5 »

a jaký je postup reklamace na ebay.com ??

Beaver

Příspěvek od Beaver »

S ebay.com to nemá nic společnýho, to si řeš s prodejcem.

LiberaleMiguel

Ritchma: radši si počkej na pád cen Nokií, koupit si HTC s WP je jako koupit auto se základní výbavou

kony5: Symbianové Nokie střední a vyšší třídy se dělaly všechny ve Finsku, až teď WP Nokie se dělají v Číně, ale na kvalitu výroby to nemá žádný vliv :-) Jinak moje E7 letěla k zemi už hodně krát a jediné jak se to na ní podepsalo jsou vrýpy do kovoého krytu(spíš odřený lak), na displeji není ani tečky a to letěla několikrát přímo displejem na kameny :-)
Někdy mi příjde, že některí výrobci jenom napíšou do specifikací, že na telefonu je Gorilla Glass a přitom ho tam snad ani nedají, jinak si nedokážu vysvětlit, že některé telefony(hlavně teda Nokie) vydrží tolik a iPhony a Samsungy třeba se sypou při každém pádu :kladivo:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Vas konstruktivni nazor na HTC Desire X? Prosim (predevsim Hattoriho), abyste se zdrzeli debilnich prirovnani, mobil nekupuju kazdej rok (nerad si zvykam) a tento jen z duvodu, ze na platforme Android lze provozovat ucetni system, ktery na cestach potrebuju. Soucasny telefon je Nokia 700 8)

LiberaleMiguel

Jestli nejseš moc náročný na telefon a nepotřebuješ nějak extra kvalitní fotky tak bych řek že budeš spokojený 8)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Jak se to vezme, se mnou je to slozity, spis nez cenu uprednostnuju vzhled a prakticnost...snazim se mit co nejmensi Smartphone protoze hodne tukam za jizdy. N8 jsem prodal proto, ze byla moc velka a za jizdy mi nesla napsat zprava, ted se evidentne k velkymu telefonu budu muset vratit, neb ta aplikace je shudna tak od 3,7" a potrebuje Android nebo iOs, ale Apple nechci, mozna 4S, ale spis radsi ne, nema pro me hodnotu. Jinak s tim sklem mas pravdu, N8 dostavala dobry kapky a displej byl netknutej. Mival jsem jen Nokie (krome asi dvou dni, co jsem mel Galaxy Ace a musel ho prodat, protoze nic tak prisernyho mobilni svet jeste nespatril) a tezko se s Nokii budu loucit. Sluzebni mam 6700 Classic a je vyborna 8)

LiberaleMiguel

V dnešní době si už těžko vybereš. Jestli nechceš úplný shit tak to prostě má 4"+ Zkoušel jsem najít ještě něco alá Blackberry s Androidem, ale taky samé shity.
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Corsica

Příspěvek od Corsica »

Mám Lumii 800 asi měsíc a jsem spokojený ,po té haldě telefonů je asi zatim nej. Hlvně po předchozím Galaxy Ace je asi všechno TOP...Původně jsem chtěl pořídit Huawei Ascend P1 ale nebyly finance..
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

kdyz uz se tu resi ty ruzny systemy, tak ja jsem hodne zvedavej na Ubuntu. Verim, ze to chvili bude trvat, nez se to vyladi tak, aby to fungovalo bezproblemove, ale potencial to ma 8)

http://www.ubuntu.com/devices/phone" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Jak jsem uz psal driv, tak na tenhle telefon cekam taky. Akorat me bude mrzet, ze to oproti N900 nema infraport a nebudu uz moct ovladat TV :D

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

co jsem o tom tak cetl, tak jsem pochopil, ze sice nejaky telefony s tim vyjdou uz v "serii", ale asi nebude moc na vyber. Spis si myslim, ze se to bude flashovat misto droida. Ale to jsou takovy polemizace o nicem.
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

R32
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R32 »

Kdyby někdo nepotřeboval až zas tak luxusně vybavanej, ale ocenil nějakou tu odolnost tak tady jeden super phone - http://www.topmobil-ostrava.cz/samsung- ... titan-gray" onclick="window.open(this.href);return false; 8)
www.R32.cz

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Já už nějakou chvilku používám nexus 4 max spokojenost. Nebo jsem ještě nenarazil na chybu. I po tom co jsem ho totálně zasral hromadou aplikaci tak jede bez jakéhokoli zaseknutí nebo načítání. Prostě klikneš a je to tam.
Vlastně jediné co me nasralo bylo ze se synchronizoval az tak ze mi do kontaktu zařadil všechny mailové adresy a to i třeba z 10let starých mailů. Takže slušný bordel :lol:

Ale jinak same plus.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

premyslim ted o Nokii 820. Chtel jsem jenom 620ku, ale uz se skoro neda sehnat a stoji 270$ a 820ku muzu mit za 299$ + posta. Vic uz ta cena asi nepadne si myslim....
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

S3.... Mam ji od doby co vysla a zatim jsem nenasel nahradu... Uvidime az dostanu do ruky S4ku, ale pochybuju. Jsem 100% spokojen.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

co note 2? chci neco velkyho a taky pisou dobrou vydrz baterie

bud note 2 nebo one X+ S3 nechci ta mi nesedi neskutecny dilema nevim co koupit
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Note2 je megaklacek. Jinak ja jsem zabitej. Udolal me iPhone5 tak jsem po 10ti mesicich opustil S3ku.

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Už i ty? Apple ovečka.....
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Bohuzel... Nasralo me ze starej i4 je rychlejsi pri bezny praci jak 4jadro u S3.

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

to nesmíš bejt nalitej když používáš ten samsung, to je pak jasný že se to zdá pomalejší...
Function > Form

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

jinak jen tak ještě k tématu. Gorila glass 2 na nexusu uplně nahovno :roll:
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Odpovědět

Zpět na „Pokec“