Kamera do auta
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Kamera do auta
Samozřejmě, že to je pěkná kravina. Záznam z kamery při případné nehodě se ti bude hodit. A nemusí to být nutně nehoda tvého auta.
- F.l.a.n.e.l.
Na debilní dotaz, debilní odpověď. Kdyby si někdo nejdřív pročetl topic, než vloží stupid question, bylo by na světě krásněStewie píše:Samozřejmě, že to je pěkná kravina. Záznam z kamery při případné nehodě se ti bude hodit. A nemusí to být nutně nehoda tvého auta.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Omlouvám se...nějak jsem z toho nevycítil ten sarkasmus 

- F.l.a.n.e.l.
Já to nemyslel špatně ale prostě když tady někdo položí dotaz dřív než použije tlačítko hledat tak je mi z toho ouzko 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Zeptám se na související věc, a sice jestli může majitel kamery vás pak proaktivně bonzovat tím záznamem na policii? Případně jak oni berou takový záznam jako důkaz?
Myslím tím záležitosti, kdy došlo k porušení předpisů, ale nikdo nebyl dotčen (poškozen).
Viz. cca 2M starý případ na Nově - borec jel kličkovanou mezi závorama na přejezdu, on-board kamera soukromýho auta (nováckýho) to nahrála a dali záznam policajtům. Ti to prej budou řešit.
Myslím tím záležitosti, kdy došlo k porušení předpisů, ale nikdo nebyl dotčen (poškozen).
Viz. cca 2M starý případ na Nově - borec jel kličkovanou mezi závorama na přejezdu, on-board kamera soukromýho auta (nováckýho) to nahrála a dali záznam policajtům. Ti to prej budou řešit.
MSG
Policajti se tím tuším musí zabývat ze zákona pokud to někdo ohlásil. Video jsem neviděl, ale projet přejezd je dost na hraně - většinou jsou závory logicky dole když má jet vlak, ve vlaku bývají lidi a mohli by mu napařit obecné ohrožení například.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tak mě jde o to, aby pak majitelé kamer neposílali proaktivně na policajty věci jako: předjíždění, kde se nemá, projetí stopky, plný čáry, špatný parkování atd. ve stylu "nahráli jsme to, to je důkaz!"
Pak by člověk musel čumět po všech kreténech okolo...
(A hlavně mi tu nepište, jak všichni jezdíte vždy dle předpisů...)

MSG
Já ti teda nevím, ale předjíždění tam kde se nemá, projetí stopky, přejetí plné čáry beru jako dost závažný přestupek a byt v blbé náladě, tak bych video mile rád policajtům poslal. Určitě nejezdím na 100% podle předpisů, ale mám jakési hranice, které bych nepřekročil (ty které si sám napsal).
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kameru mám v autě možná rok a ještě jsem ani jedno video nestáhl do počítače... a to jsem měl natočené i pěkné kousky. Každopádně fakt nemám čas a náladu se s tím j*bat a ještě to někam posílat...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Já jsem už policajtům posílal. Natočil jsem v protisměru nehodu, tak jsem jim napsal maila jestli mají zájem a měli.
- LiberaleMiguel2
Sorry, ale když se chceš chovat jako hovado, tak musíš počítat s následky... Ať už z jakéhokoliv důvoduMSG píše:Tak mě jde o to, aby pak majitelé kamer neposílali proaktivně na policajty věci jako: předjíždění, kde se nemá, projetí stopky, plný čáry, špatný parkování atd. ve stylu "nahráli jsme to, to je důkaz!"

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
musíš počítat s následky --zaplatím si pojištění proti pokutám
dafaq logic

- F.l.a.n.e.l.
Kamera se používá hlavně proto, aby byl člověk chráněn sám před sebou, pakliže mu nějaký "pirát" udělá něco, díky čemuž se dotyčný nabourá.
S bonzováním si myslím, že s váma budou hotoví rychle. Pakliže třeba bude někdo někde chodit na červenou neustále, tak určitě policie nebude
hledat viníka podle záznamu tak jako to dělá Horácio v kriminálce Miami, ale řeknou, že tam posílí výkon vnější služby
Ze zákona se tím musí sice zabývat, ale je spousta důležitějších věcí, a nikde není řečeno, že když se tím budou zabývat, že vám za měsíc dva tři
nepošlou vyrozumění - přestupce nezjištěn
Takže asi tak.
S bonzováním si myslím, že s váma budou hotoví rychle. Pakliže třeba bude někdo někde chodit na červenou neustále, tak určitě policie nebude
hledat viníka podle záznamu tak jako to dělá Horácio v kriminálce Miami, ale řeknou, že tam posílí výkon vnější služby

Ze zákona se tím musí sice zabývat, ale je spousta důležitějších věcí, a nikde není řečeno, že když se tím budou zabývat, že vám za měsíc dva tři
nepošlou vyrozumění - přestupce nezjištěn

Takže asi tak.

Dobra ochrana sveho auta
to je jiste hodne lidi jezdi jak blazni a pak se divi a svadi na druhe nehodu kdyz neni dukaz
nechapu

No, u tebe stačí natočit jen tvoje auto jen tak a už bys platil.

LiberaleMiguel2 píše:Sorry, ale když se chceš chovat jako hovado, tak musíš počítat s následky... Ať už z jakéhokoliv důvoduMSG píše:Tak mě jde o to, aby pak majitelé kamer neposílali proaktivně na policajty věci jako: předjíždění, kde se nemá, projetí stopky, plný čáry, špatný parkování atd. ve stylu "nahráli jsme to, to je důkaz!"
MSG
- LiberaleMiguel2
Neříkám, že ne
ale policajti naštěstí mají většinou rozum a neřeší hovna, které nemusí 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Tak rozhodne lepsi ochrana jak mit psa zamceneho v aute 

Nevím, jestli to nejsou, jak píše kolega - vyhozené peníze. V případě nehody se to stejně nebere jako průkazný důkazný materiál, nebo máte jiné info?
Nemáte někdo tuto http://www.infoto.cz/kamery-do-auta/aut ... n-b-box-t3?
Nechápu, proč to není dostatečný důkaz. To si myslí, že to video je z photoshopu nebo co?milosh píše:Mno tady foru to lidi maj spis aby natocili svoji jizdu a ne jiny piraty ne?![]()
Ale jelikoz to pro policii neni pri pripadnem problemu dostatecny dukaz jak jsem nekde cetl pak nevidim vyznam si ji porizovat
Na kamerách z truecam.cz si můžeš nastavit, aby se rychlost vozu zobrazovala, nebo ne.crocjirka píše:hele lidi, nema nahodou nekdo tip na kameru, ktera by zaroven ukazovala aktualni rychlost vozu?
Určitě vyplatí. Kdyby se něco stalo stalo, tak to není jen slovo proti slovu, ale máš i záznam.MildaJ píše:Vyplatí se ještě kupovat si do auta autokameru(černou skříňku)?
Chlapi, nemate doma nekdo nahodou rozbitou kameru? Jakkoliv softwareove, spis mi jde o to, aby byl aspon pristroj tak nejak pokupe, nehodlam ji zfunkcnovat, ale bude mit svuj ucel.
Já jsem si objednal Mini 0805 (1296p@30fps, GPS, 1,5'' LCD, HDMI). Hledal jsem kamerku do $100 s kvalitním obrazem (hlavně v noci) a aby byla co nejmenší (protože ji nechci pokaždé sundavat)...Narazil jsem na ni náhodou, přečetl recenze, koukl na youtube a koupil v GearBest.com za $65 (amazon, ebay mají za $100). GearBest podle různých zdrojů (např. dashcamtalk.com) dodává "originál" a ne fejk-fejk...Co jsem na netu zjistil, některé kusy jsou z výroby rozostřené, což se dá opravit celkem snadno. Časem se taky "odchlípně" tišťák v základně a je potřeba ho vrátit do správné polohy, jinak není kontakt mezi základnou a kamerou a kamera se nedobíjí (pokud ji nepřipojíte na kabel přímo)...Zárověň jsem si na ebay koupil polarizační filtr pro novější model (0806), který na 0805 pasuje, akorát je potřeba ho nějak uchytit - filtr je magnetický a 0806 má magnety u objektivu - tzn. buď přilepit magnety na 0805 nebo nějakou páskou přilepit...
Video pro ty, kdo neumí hledat na youtube : https://www.youtube.com/watch?v=PF4JAzljbDQ https://www.youtube.com/watch?v=xN86csSgmco
Video pro ty, kdo neumí hledat na youtube : https://www.youtube.com/watch?v=PF4JAzljbDQ https://www.youtube.com/watch?v=xN86csSgmco
Ahoj všichni, příští tejden jedu s rodinou do chorvatska a chtěl bych si koupit nějakou tu kameru do auta, ale zaprvý mě zajímá jestli je legální ve všech zemích, popřípadě jak tam na to nahlíží místní policie a zadruhé mě zajímá jaké kamery máte, koukal jsem na net a tam je jich hafo, tak jestli můžete nějakou doporučit. Díky moc
- F.l.a.n.e.l.
Jaké máme kamery si stačí pročíst tento topic.
Co se týče policie tak to asi všude tolerují stejně jako navigace, byť na předním okně nesmíš mít nic 

Přemýšlím nad sj4000 wifi, nevíte kde dobře koupit? Brno nebo zlín? Z aliexpresu nebo dx moc objednávat nechci, četl jsem že se prodavají kopie.
Taky mě zajímá jestli ji někdo používáte jako kameru do auta, praktické zkušenosti z auta...jak to točí jsem si našel.
Taky mě zajímá jestli ji někdo používáte jako kameru do auta, praktické zkušenosti z auta...jak to točí jsem si našel.
- F.l.a.n.e.l.
F.l.a.n.e.l. píše:SJ4OOO, nějaká čína prej odpověď na předražené GOPRO. s příslušenstvím mě vyšla před rokem na 25OO cca.
Teď už na netu i pod litr myslím. Za mě max spokojenost.
PS: obraz se třese, jelikož je kamera umístěna ve voze, který nemá ani pružiny, ani tlumiče

Za ty peníze dle mého hodně muziky. Jede už asi dva roky nonstop cca 4 dny v týdnu 12h v kuse bez přestávky.
Drží na skle, nepadá, záznam pěkný. Nevím co by tě ještě zajímalo

Použití všude kde se dá, relaxačně i pracovně. Bohužel tu nemohu vložit žádné akčnější videa ať už ze dne či noci.
Každopádně jsem max spokojený a snad ještě dlouho vydrží.

Ahoj, tak jsem četl na jiných forech, že je prej nějakej problém s Rakousku, tam se to prej nesmí nebo co..víte někdo něco o tom? Jinak mi byla doporučena od souseda TrueCamka, máte s ní někdo zkušenosti?
Ano máme, je to předražený šmejd neustále propagovaný falešnými profily různých uživatelů. Např. uživatelem Erik_bic, co se snaží tvářit, jako že sem "náhodou" přišel pro radu 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)