Já mám rád životopisy lidí co něco dokázali a proto čtu životopis Steva Jobse který jsem dostal k Vánocům.
Až to dojedu rád začnu něco jinýho, kdo doporučí zajímavou knihu?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Orwell opravdu uměl, moc dobrý čtení, snad všechno od něj.Johny_X píše:Nedávno jsem dočetl Orwella - 1984, ta kniha na mě hodně zapůsobila, po dočtení mě zachvátila taková směs nasranosti a beznaděje
Když životopisy tak co toto? Alan Aldamilosh píše:Máme zde podobné téma s filmy, tak si myslím že i v dnešní době nekteří z Vás čtou.
Já mám rád životopisy lidí co něco dokázali a proto čtu životopis Steva Jobse který jsem dostal k Vánocům.
Jedničku a dvojku bych rád měl doma v tištěné podobě, ale je to nesehnatelná záležitost (resp. fakt za to nechci dávat ty hrozivý sumy, za který to lidi prodávají).X-Ray píše:Ale popravdě rád čtu vše od Jiřího Kulhánka:
Cesta krve...
Goodfather, všechny 3 díly masakrRolljoin píše:mario puzodo všech jsem se zažral tak že jsem je musel hned dočíst
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
Narocny cteniLuckyR píše:Já knížky taky moc nemusím, co se týče knih čtu v podstatě jen literaturu faktu sem tam. Akorát teď naposled jsem četl Juliettu od de Sadeho
Zkus pak Leninove spisymilosh píše:Máme zde podobné téma s filmy, tak si myslím že i v dnešní době nekteří z Vás čtou.
120 dní Sodomy bylo ještě náročnějšímilosh píše:Narocny cteniLuckyR píše:Já knížky taky moc nemusím, co se týče knih čtu v podstatě jen literaturu faktu sem tam. Akorát teď naposled jsem četl Juliettu od de Sadeho
Kapitál od Karla Marxeblázen píše:Zkus pak Leninove spisymilosh píše:Máme zde podobné téma s filmy, tak si myslím že i v dnešní době nekteří z Vás čtou.