A nebo to neřešíte ať už proto, že konec je konec a tudíž nemá cenu nic řešit a nebo se vám to rovnou zdá jako kravina?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

jelikoz velke procento cechu jede na nejakych drogach, tak se ani nedivim, ze tomu nekdo veri
 jelikoz velke procento cechu jede na nejakych drogach, tak se ani nedivim, ze tomu nekdo veri  
 Nějak to neřeším, co má přít ať přijde .Sice nějaká ta nejistota tam malinko je, bude to nejspíš tím, že se poslední dobou lidi nebaví o ničem jiném. Je mi líto těch lidí, který to berou dost vážně ,hodně se jich 21.12. asi zblázní ,uchlastá,...
 Nějak to neřeším, co má přít ať přijde .Sice nějaká ta nejistota tam malinko je, bude to nejspíš tím, že se poslední dobou lidi nebaví o ničem jiném. Je mi líto těch lidí, který to berou dost vážně ,hodně se jich 21.12. asi zblázní ,uchlastá,... Ostrov bych zrovna nevolil
 Ostrov bych zrovna nevolil   Podivej se Benatky
 Podivej se Benatky  

- bejvávalo :/
 - bejvávalo :/nas pan nas ochrani, zaplatili jsme za svoji ochranz!gizmi píše:Rudi: no ja ti nevim - je to rozumny? Ja jen ze Nostradamus rikal, ze CR jednou bude mit moreOstrov bych zrovna nevolil
Podivej se Benatky
Táto, kdes to vzal, prosím tě? hoax.cz nebo tak?BIGPAPA píše:VAROVÁNÍ PŘÍPRAVY NA ZMĚNY KE KONCI ROKU... 21.12.2012 : KDO NECHCE,NEMUSÍ VĚŘIT.......

to sem viděl...zajímalo by mě jak vzniknul ten obrazec binárního kódu v tom obilíF.l.a.n.e.l. píše:zajímavé povídání
http://www.youtube.com/watch?v=79ANVpZeIZo" onclick="window.open(this.href);return false;
Kane13 píše:Táto, kdes to vzal, prosím tě? hoax.cz nebo tak?BIGPAPA píše:VAROVÁNÍ PŘÍPRAVY NA ZMĚNY KE KONCI ROKU... 21.12.2012 : KDO NECHCE,NEMUSÍ VĚŘIT.......
EDIT: Tyvole, fakt!!! Je to tam!!

to ti neřeknu ale hodně z těch fanatiku to přitvrzuje k ty plaketě, kterou nesla sonda vesmirem (voyager 1??? asi kecam), kde byla podobně strukturovana jako v tom obilí a byla to odpověd na tu naši z neznámaSova píše:to sem viděl...zajímalo by mě jak vzniknul ten obrazec binárního kódu v tom obilíF.l.a.n.e.l. píše:zajímavé povídání
http://www.youtube.com/watch?v=79ANVpZeIZo" onclick="window.open(this.href);return false;

JOE_Cik píše:ja se na to tesim....uz sem utratil sechny prachy a vcera mi prisla pujcka par mičů tak to rychle projebu za Renoldy a bude klid...

Moře bude na Moravě...gizmi píše:Rudi: no ja ti nevim - je to rozumny? Ja jen ze Nostradamus rikal, ze CR jednou bude mit moreOstrov bych zrovna nevolil
Podivej se Benatky

Vše jsou jen spekulace a přibližné odhady vydávané za fakta. Tak...
 Vše jsou jen spekulace a přibližné odhady vydávané za fakta. Tak...
Sova píše:JOE_Cik píše:ja se na to tesim....uz sem utratil sechny prachy a vcera mi prisla pujcka par mičů tak to rychle projebu za Renoldy a bude klid...