Kdyby na vas stat nevydelaval takovy miliony rocne tak uz to je davno nekolik let zpet zakazany vsude

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Proč proboha v TP?milosh píše:Tak to nevim panacku kde bydlis (myslim ze v TP pokud se nemylim?)
Takze tady: http://www.mapy.cz/#x=14.295187&y=49.89 ... 0-28-29-27HondaMan píše:Bydlím v jediném městě v ČR.
je jedno kde bydlis, protoze navzdy zustanes malomestacekHondaMan píše:Milosh: Rozlišoval bych restaurace a hospody. V restauraci, tedy tam kam se chodí primárně jíst, kde by se kouřilo jsem opravdu již dlouho nebyl. S hospodami je to horší. Ale k hospodě mi to pivo s cigaretou tak nějak patří.
Problém je to u různých klubů a barů, ale i ty se vcelku snadno dají najít nekuřácké.
Srovnání se zastávkou trochu kulhá, protože zastávku si vybrat "nemůžeš". U hospody si můžeš vybrat, zdali jdeš do kuřácké či nekuřácké.
btw. jsem nekuřák. V životě jsem nevykouřil ani jednu cigaretu, ale zákazy a jakékoliv omezování svobody se mi jednoduše příčí. Nebylo by lepší domluvit se s majitelem restaurace, nebo chodit jinam?
Proč proboha v TP?milosh píše:Tak to nevim panacku kde bydlis (myslim ze v TP pokud se nemylim?)![]()
![]()
Bydlím v jediném městě v ČR.
stejný dotaz ale Ego-Tcrocjirka píše:hele lidicky... ti co maji ego-w.. taky vam protejka ta napln? mame ji oba s kolegou a kdyz ji polozime na stul tak ta napln protejka..
myslím si že tady si vystihnul podstatu všeho... proč by se lidi domlouvali že jo? radši budu za zádama nadávat a doufat až s tím NĚKDO něco udělá.... takhle to dopadlo i s náma tunerama.... MOHLI SE DOHODNOUT PRAVIDLA NA TUNINGY....ALE PROOOČ? bylo jednodušší říct zakazujeme!milonovo píše:Jinak mě překvapuje,kolik lidí tomuhle trendu zákazů postupněvšeho po masáži skrz media nakonec ještě tleská,místo toho,aby se zkusili chovat normálně a domluvit se,prostě využít to,co nás odlišuje od zvířat.Ne,na všechno je třeba zákaz,tím se většina hňupů stává na těch zmrdech pro který neplatí ani pravidla ani zákony závislá.
http://www.youtube.com/watch?v=73Nmpn4fBas pro lenochy co to nechtěj poslouchat 3:30