Jak tu říkaj kluci už nad ničím nepřemýšlej a objednej EGO-W z ejuice.cz, chybu rozhodně neuděláš.
Co se týče peněz, tak já dával za pravé cigára řekněme 2500-3000 Kč měsíčně. Teď je to tak, že první měsíc jsem dal cca 2000 Kč za elektronickou, ale to jen proto, že tam byla ta pořizovací cena. Příští měsíc mě bude stát kouření jen 300-400 Kč

Takže je to o doost levnější.
To čištění.... když tomu obětuješ cca 5 minut (mokré) jednou za den, dva a pak cca 10-15 minut (suché) každý třetí den zhruba, tak to stačí. A ještě mi řekni, že by tenhle čas byl pro tebe moc, vzhledem k tomu, jak si el. cigaretou ušetříš peníze a zdraví.
Takže přeju hodně štěstí
Jo a co se týče chuti na pravé cigáro ? Byl jsem tedy hodně silný kuřák a trošku horší je to tak ty první dva, tři dny. Ale pozor - chuť jsem sice na to měl, ale jakmile jsem přišel do kuchyně za mamkou, která si tam zrovna zapálila, musel jsem okamžitě pryč, jelikož mi to neskutečně smrdělo. A nyní už na pravé nemám ani tu chuť, nehledě na tom, že se mi přímo hnusí.
Takže objednávej ještě dnes

Jedna nevýhoda toho cigára tu ovšem je - pokud nejseš rád středem pozornosti, tak to je blbý. Protože já kdekoliv si ho dám (škola, pošta, autobus....), tak na mě všichni čumí jak na mimozemšťana. Ale tak to je normální, vždycky se akorát tak pousměju.
milonovo: přesně jak tu někdo psal.... taky to dělám tak, že se podívám na nový cartík a podle něj tam tu zátku nastrkam