Kvalitní kamerka do auta

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Zamčeno
martinfuks

Kvalitní kamerka do auta

Příspěvek od martinfuks »

Ahoj, hledám nějakou černou skříňku pro mýho miláčka, co jsem tak koukal na netu, kamerek je víc, ale chtěl bych cenovou kategorii tak cca 3000,-. Co jsem tak chvilku hledal, našel jsem kamerky od společnosti TrueCam, tak bych se chtěl zeptat, zda máte někdo s nima nějakou zkušenost? přesněji jsem našel TrueCam A3 a TrueCam A5. U TrueCam A5 se mi líbí, že má databázi radarů po cele EU, ale také si za to připlatím.

F.l.a.n.e.l.

Re: Kvalitní kamerka do auta

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

martinfuks píše:Ahoj, hledám nějakou černou skříňku pro mýho miláčka, co jsem tak koukal na netu, kamerek je víc, ale chtěl bych cenovou kategorii tak cca 3000,-. Co jsem tak chvilku hledal, našel jsem kamerky od společnosti TrueCam, tak bych se chtěl zeptat, zda máte někdo s nima nějakou zkušenost? přesněji jsem našel TrueCam A3 a TrueCam A5. U TrueCam A5 se mi líbí, že má databázi radarů po cele EU, ale také si za to připlatím.
POUŽIJ TLAČÍTKO HLEDAT

http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f ... 7&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

sedloň

Příspěvek od sedloň »

čau, měl jsem A7, samotná kamera špica, ale gps modul a databáze radarů k ničemu. Je zastaralá, nedetekuje jak má a detekuje tam, kde nic není.A při rychlosti nad 80km/h není slyšet repacek. takže tahle funkce je k ničemu a nemá smysl si u týhle kamery za to připlácet!
Reklamováno už po 3tí, teď čekám na peníze. tuhle kameru ber bez gps modulu, za poloviční cenu, než jí prodávaj. Já jsem těžce zklamán.....

oldrichkohn

Příspěvek od oldrichkohn »

Zdar, hele já mám tu A7 s detekcí radaru doma už nějakej ten měsíc a zatim funguje dobře, je možný že si měl jen smůlu na špatnej kus. Jinak A5 jsem koupil manželce do auta, kamerky obecně jsou dobrá věc, nikdy nevíš kdy se ti bude hodit. :D

Zamčeno

Zpět na „Pokec“