Jak mi to pěkně šlo na začátku, tak teď to jde do s*aček Kdybych nešťoural do týmu a nechal původní, mám daleko více bodů
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Na to jak jsem to pokazil, tak to není úplně nejhorší
VC Španělska - 173 bodů = 731. místo
VC Monaka - 173 bodů = 174. místo
To Monako bylo celé nějaké divné
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
monako stálo za hovno...přitom sem myslel že to nebude pro mne tak špatný...pak to počítám počítám a zjistuju že všichni co jsou přede mnou mají víc bodu jak já...navíc korppi racing mě předběhne jeste a on to nakonec vyhrál
a to sem myslel jak Vas s Ferrari a Masou převezu
už mě to sere...
posralo mi to jak ferrari, tak williams...o williamsu ani nemluvě
ten senna to je nýmand bože...že mu není trapný nosit tu jakože Ayrtonovu helmu...kokot
jj tato velká cena mě hodně srala...
Zakulisní dohady o vyhazovu Massy?Má nůž na krku? Heh...vyhodte ty pičusky co mají na starosti taktiku ferrari...žádnýho Massu...
Jak sem tak pozoroval Williams, tak mě i napadlo, že Maldonádovo vítezství ve Španělsku si zaplatil Hugo Chavéz
edit: Jo a Richtr je ZASRAN
Naposledy upravil(a) Sova dne 11 čer 2012 15:17, celkem upraveno 1 x.
Jde Vám liga? Včera jsem chtěl udělat otázky a stále mi to píše, že je nedostupná.... tak já nevim