EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
možná by pro začátek bylo dobrý si zvo páknout češtinu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nemělo by se to hodit do sekce hledám práci / brigádu
Jinak je pravda, ze ted s temi privydelky je to horsi, vsude se snizujou stavy a ta prace pro lidi na hlavni pracovni pomer je nizka natoz pak na privydelek. Asi to chce pres znamy a nebo usilovne hledat. Uz ani neda rict, jestli pres zimu nebo leto je to horsi, vzdy zalezi na oboru, ktery uchazec pohledava.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Kdybych nemusel odvadet dane a platit soc. A zdravotni tak zadnou bribosku fakt nepotrebuju. Bohuzel skutecnost je jina a proto delam klempirske prace,autelektrikate,mechanika a jine co je zrovna vhodne delat...ale busines s autama sel za posledni dva roky uplne do hajzlu...alo kdo ma penize na udrzbu sveho vozu...
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Přes den do zaměstnání, pak spát a večer smluvka po Praze. Někdy po odpolednách auta, občas TDI, st. rozpočty bokem. Vydělávat se dá, jen nesmí být člověk líný.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
já po odpoledních dělám v soukromé dílně na renovacích veteránů...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
tak ať to moc nezasírám OTčkama... část vozovýho parku
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.