Roume-n píše:ne to fakt nosim, ale nedelam takovy gesta jak na fotkach, a chovam se normalne, proste mam rad tenhle styl, ale zadnej gangster nejsem, ty fotky sou jen takova ironie
No jenom aby
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fáboš píše:no my shodou okolností taky dneska poštěli draka, ale koupili jsme v tescu asi za pade Bleska McQuina a ten lítal kua dobře
no to mě poser, od kdy metrokluci pouští draka?
heh, já si taky byl tůdle pouštět, ale trošku většího, občas nakopl
v zimě s tím bude víc funu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
leeri píše:
jakej je to typ a výrobce toho draku ? právě si chci něco takovýho koupit
připojuju se k dotazu , taky bych to bral na zimu na lyže .
jo to si kupte...kámoš to vzal na lyže, nadneslo ho to a byla z toho tříštivá zlomenina
to nesmíš bejt lama ty zlomenino
jo a info zjistím dodám, má to kámoš
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak ten kite je značka flexifoil a plochu to má 5m2
kdyz vidim tyhle typy, tak se mi v ruce obevuje nabita zbran s plnym zasobnikem a chce delat BANG BANG tohle jsou hrozny gumidci...ty duragy na palici, od matky koupeny hodinky, dale tam mame tuny cinske bizuterie a nausnice fake oro aka diamanty...no potes prdel....
DOEMIXXX píše:Roume-n: Gangster jak Haribo dost Btw. nejak moc zeres ZOOyork...nakupujes v Queensu co?
ty neprcas nici mamu, ses doma, drzis hubu a poslouchas tatu.. na ulici ses jenom s nakupem, snazis se pusobit tvrde se s vym psem
ja momentalne prebyvam v Londyne, tak nakupuju tady.. Zooyork neni spatnej, ale spis kupuju ecco, mecca, lrg, addict, atd
Pekny...btw. vis co tim Dan myslel ? Jinak v Londyn ti trochu zavidim vole, muzes koupit CD´s grime frajeru v kazdym bloku, poulicni battly atd... Chodis tam nekam do klubu?
kdyz vidim tyhle typy, tak se mi v ruce obevuje nabita zbran s plnym zasobnikem a chce delat BANG BANG tohle jsou hrozny gumidci...ty duragy na palici, od matky koupeny hodinky, dale tam mame tuny cinske bizuterie a nausnice fake oro aka diamanty...no potes prdel....
DOEMIXXX píše:
někdy mám problém tomu co píšeš porozumět
To je rap přeci
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
DOEMIXXX píše:
někdy mám problém tomu co píšeš porozumět
za cas si zvyknes a naucis se to draku
hele a víš, že po tom zase tak netoužim
ps: cos dělal v pondělí na novo, viděl jsem tam tvůj ghetogengstakár.