mám tu pro vás super nabídku, podnikáte či zaměstnán?maRkus píše:takovej ten kravatak....
dobry den, muzu vas ma 5 minut zdrzet, mame tu horkou novinku, samocistici panev.. muzu vam ukazat bla bla bla![]()
Jinac teda gratulace

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mám tu pro vás super nabídku, podnikáte či zaměstnán?maRkus píše:takovej ten kravatak....
dobry den, muzu vas ma 5 minut zdrzet, mame tu horkou novinku, samocistici panev.. muzu vam ukazat bla bla bla![]()
Jinac teda gratulace
Tady ty tentononcy nesnášímmaRkus píše:takovej ten kravatak....
Jinac teda gratulace
Já už jsme na to zvyklý a okolí taky,navíc tuhle záležitost má na starost moj přítulka..avenger píše:ber to jako kompliment od chlapa, bez toho bys vypadal mnohem líp
jinak taky gratuluju k maturitě...
Jojo,tak jak si říkal.Nebylo..Ale s úsměvem na to budu vzpomínatSweden píše:ještěže mi vlasy skoro vypadaly, dělat na mě někdo takový pokusy, asi se neudržimZmáknul si to, nebylo to tak hrozný co?
klid,mě z toho taky neni do zpěvu,ale už jsem se s tim smířil a přesně jak je psáno o post níž ... počkej až dostane chuť i během svejch dnů a jestli ti to tolik vadí,tak by ses měl dát na kluky ... ty takový problémy nemajKubajz píše:Ty hovado jedno nechutnés tímhle drž hubu,když mi tohle někdo řekne tak se mi zvedá kufr..
Pán vpravo hlavně skoro vůbec nepijeEiffel píše:pán vpravo byl vozem, takže malinová limonáda po hektolitrech
Takovýdle zákazníky máme rádiEiffel píše:já toho vypil asi 4 litry za ten večer, bylo to dobrý, malinový
incesťáciSweden píše:Vypadáte jak sourozenci
No bodejť červená přece neni zeďbiohazard píše:klid,mě z toho taky neni do zpěvu,ale už jsem se s tim smířil a přesně jak je psáno o post níž ... počkej až dostane chuť i během svejch dnů a jestli ti to tolik vadí,tak by ses měl dát na kluky ... ty takový problémy nemajKubajz píše:Ty hovado jedno nechutnés tímhle drž hubu,když mi tohle někdo řekne tak se mi zvedá kufr..