Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to neni blic, nevidim nikde napis TDi powerL.A.M.A. píše:Spy foto ja a bleach
dyt tam neny zadek vyfocen, tak proto, jen muj zadek, mam peknej ze? ale ja nemam vlastne ani na zadku tdi, jen octavia, aby si mysleli, ze mam 1,4 mpi a machrovali a ja je pak pojel a oni plakaliAdieuD píše:to neni blic, nevidim nikde napis TDi powerL.A.M.A. píše:Spy foto ja a bleach
To neste vi, pan lama machruje s nejakym somrakem na parkplatzu, zrada dostbleach píše: dyt tam neny zadek vyfocen, tak proto, jen muj zadek, mam peknej ze? ale ja nemam vlastne ani na zadku tdi, jen octavia, aby si mysleli, ze mam 1,4 mpi a machrovali a ja je pak pojel a oni plakali
Nezáviď, každej nemůže být tak vošklivej, jako tyFáboš píše:jj a že zrovna spídy je takovej model z plakátu....Trhyy píše:že se tomu směješ jenom tySPEEDY píše:Ale pořád dobrý
jj kápnul jsi na to, přál bych si bejt jako ty....SPEEDY píše:Nezáviď, každej nemůže být tak vošklivej, jako tyFáboš píše:jj a že zrovna spídy je takovej model z plakátu....Trhyy píše: že se tomu směješ jenom ty
V Tvém případě se není ani čemu divitFáboš píše:jj kápnul jsi na to, přál bych si bejt jako ty....SPEEDY píše:Nezáviď, každej nemůže být tak vošklivej, jako tyFáboš píše: jj a že zrovna spídy je takovej model z plakátu....
ten kyblíček bych tak nekřičelAdieuD píše:Muj boze... seberte si lopatky s kyblicky a tahnete z piskoviste
hehe dost ale to je problem tek mladezniku dneska...... W-I-G-O-U-T na neSvoby píše:Woe gangsteři
yéah nigga komónRudi píše:hopeři dost
to video je vystizny pro wanabe youngstaz v CRpospi píše:hehe dost ale to je problem tek mladezniku dneska...... W-I-G-O-U-T na neSvoby píše:Woe gangsteři
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AG67D9q75K0