mám nabídku koupit kompresor manesman demag sc5ds za dobře a vrtá mi hlavou myšlenka ho přestavět na "dílenský" takže vyndat kompresor + co je třeba, diesel agregát nahradit elektromotorem, opatřit vzdušník a pár drobností a mohlo by to fungovat.
zkoušel někdo něco podobnýho? je tu někdo s praxí ohledně šroubových kompresorů?
někdo znalý přes kompresory?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
někdo znalý přes kompresory?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: někdo znalý přes kompresory?
co mi rikal kamos tak sroubovy kompresory generuji velke mnozstvi vody, rekl bych ze jsou nevhodne pro dilenske pouziti (strikani, pneu naradi)
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
tak tohle už vyřešiliMike Mad píše:co mi rikal kamos tak sroubovy kompresory generuji velke mnozstvi vody, rekl bych ze jsou nevhodne pro dilenske pouziti (strikani, pneu naradi)

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli je ten kompresor poháněnej řemenicí a znáš otáčky toho motoru tak by to neměl bejt problém.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
kámoš má jednu firmu co se kompresorama zabejváposero píše:mám nabídku koupit kompresor manesman demag sc5ds za dobře a vrtá mi hlavou myšlenka ho přestavět na "dílenský" takže vyndat kompresor + co je třeba, diesel agregát nahradit elektromotorem, opatřit vzdušník a pár drobností a mohlo by to fungovat.
zkoušel někdo něco podobnýho? je tu někdo s praxí ohledně šroubových kompresorů?

http://www.tss-mb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;