neuznaná reklamace autodílu.

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kony5

neuznaná reklamace autodílu.

Příspěvek od kony5 »

Zdravím koupil sem před rokem na kamion díl (spojovací tyč řízení) za rok mně vyhodily z technicke neb byla v nastavování délky vybitá (špatný výrobní postup) nová tyč to má jinak. Chtěl sem po nich nějakou německou kvalitní tyč oni dodaly tohle tvrdily že německo. teď říkají že je z polska. Reklamoval sem ji ateď mi neuznali reklamaci. Co dál? Znalecký posudek a občansko právní spor? Má někdo konkretní zkušenost. o moc peněz nejde. jde mi o princip že po nich chceš kvalitní díl oni ti prodají mr*ku z číny a pak neuznají reklamaci zjevně věci na hovno... díky moc... už se mi to stalo víckrát díl sem po roce vyhodil a ani ho nereklamoval ale stímhle mně vytočily a dotáhnu to do konce..

kony5

Re: neuznaná reklamace autodílu.

Příspěvek od kony5 »

nehledě na to že kdyby to uletělo což mohlo tak ten kamion mohl nadělat pěknou paseku když má 24 tun.... a nemůžeš to řídit... a to mně se*e hlavně :kladivo: :kladivo:

posero

Příspěvek od posero »

mě by třeba zajmalo kolik má ten díl najeto a kde?

co se týče zbytku vidím chybu jen na tvojí straně ty děláš s dodavatelem dílů kterýho sis vybral, když mu nemůžeš věřit v tom co ti dodává dohlídni si na objednávku sám nebo si najdi dodavatele u kterýho to hlídat nemusíš, dál nechápu proč sis nekoupil originál díl když si chtěl kvalitní?

soudit se asi můžeš ale pochybuju, že to někam dotáhneš stejně to uhrajou na mechanický poškození, neodbornou montáž, nedodržení postupu výrobce kdy nebudeš schopen doložit výměnu dalších xxx dílů související s touhle opravou, mechanické poškození atd atd

neber mi jako, že tě chci prudit ale dělal sem v tom několik let a připravuju tě na to jak to chodí 8)
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

goreff

Příspěvek od goreff »

jak se to nastavování může jen tak vymrdat? , většinou z té trubky kulák ani nejde vyšroubovat, jak je zarezlej, to ti na geometrii neutáhly objímku kolem trubky, nebo nezajistily jiným způsobem, jakým se má kulák v trubce zajišťovat?

kony5

Příspěvek od kony5 »

Protoze dneska je vsechno z ciny..kazdy dodavatel naslibuje a pak hovno... Udelam foto pro predstavu.... Stridam dodavatele jak ponozky....

kony5

Příspěvek od kony5 »

Najeto 40000..ty dily vydrzi 800000

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Tak ber OEM ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

kony5

Příspěvek od kony5 »

hoši ja chapu že mi chcete poradit ale ja sem z toho už sám zoufalý... vždycky chci nějaký díl a kvalitní ale taky potřebuju jezdit to auto nemuže 3tydny stát a čekat na díly..i když i to se bohužel taky stává.... kupuju povětšinou valeo , renault, wabco, knorr , a prostě značky...ale tohle byla situace kdy sem to nutně potřeboval a řekl sem že chci kvalitní díl oni mi ho dodaly a řekli že je kvalitní a ted se k tomu staví tak že to nechtějí uznat přitom starý díl nevrátily, je to už skoro 3 měsíce, .. udělám znalecký posudek a pujdu do občanskoprávního sporu

kony5

Příspěvek od kony5 »

Obrázek

jsou to 2 závity v sobě a otáčením se buď roztahuje nebo zatahuje...toto je tyč CEI (kvalita kterou mám vyzkoušenou) a ta matice je jak vidíte nařízla "durch" a tím pádem ji ta objímka stáhne.
u té čínské/polské tyče ta matice nařezaná není jen od matice je to nařezané dál ten závit což je k ničemu protože pokud se to nestáhne celé časem se to vybije . Já to tehdy nezkoumal. sem smolař . od obložení, bubny , kotouče, čepy (nepasuje), mlhovka (zrezla uvnitř za měsíc - reklamace dodnes neuzavřena) , vstřikovací čerpadla (repas stál 20 000 a po roce když sem to dal jinému čerpadláři mi řekl že to čerpadlo uvnitř nikdo neotevřel 10 let) ... gumy 2x dunlop se po obvodu rozervali samovolně.. vodní pumpu sem koupil a byla vadná (což sem zjistil až po namontování řemenice že ta osa pumpy líta 1mm... proto sem pořád nasranej protože mám prostě smůlu na co chytnu...

kony5

Příspěvek od kony5 »

Obrázek
Ať přejdeme spekulacím že sem ocas a neumím to namontovat nebo že to je vrak... bylo to na tomhle... starám se o to

Svobda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobda »

Pokud nejsi servis a neprokazes odbornou montaz tak reklamaci fakt neuspejes .
Dnes je to boj kolikrat radsi kupuju levne dily protoze ty drahe ,,znackove" kolikrat prebalenej smejd stejnak.

Ja se takhle trapil se Smartem . Zlobil uz predtim ,ale prijel ke me. Nedobijel altik . Sehnal jsem jinej Maxgear - fabrickej repas Densa.
Výměna opravdu výborná :kladivo: . Nastartuju a vyjedu a za chvilku silenost s volnobehem , chyba...
CHyba klapky , tak jsem ji rozebral propajel , promeril kable .... vse ok .Tak jsem koupil jinou z vrakace , vymenil a to same .
Ve finale to byl altik rusil sbernici :lol: . A nejlepsi puvodni altik sel na protiucet a uz nedohnatelny.
Nastesti se nasel origo na vrakaci a pak modleni s reklamaci abych vtom nezahucel ,alespon za X tisíc.
Naštěstí byla uznána
stavitelné podvozky www.DGR-PODVOZKY.cz
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut

kony5

Příspěvek od kony5 »

Jde tu i o to ze nemam ani tyc ani penize. A uz je to 3 mesice...a tam kde jsem to bral uz to neni templin ale zase jina firma ..lidi stejni... Budu to hrat na to ze chci prachy neb to nevyridily v danem case... To stou neodbornou montazi chapu ze je zas jejich vymysl... Ale ta tyc je oproti te origo spatne vyrobena.. budu muset zavolat na tu centralu co a jak ale nemam ted cas to vubec resit a oni mne taky nekontaktovali ..mam tam v reklamaci vice veci... Sral bych na to ale kdyby to upadlo tak nevim nevim co bych delal s kamionem 24tun kdybych ho na dalnici nemoh ridit...to uz je fakt na hlavu nikdo uz ani nehledi na bezpecnost...poucen ted prolizam dukladne vsechno co kupuju a prodavaci se tomu strasne divi... Uvidim jak to dopadne minimalne jim to zneprijemnim coikou kdyz uz nedostanu penize aby si priste rozmyslely prodavat takove sunty... Protoze se klidne muze stat ze to koupi nekdo jiny upadne mu to a zabije zrovna mne :D sry za preklepy pisu na mobilu..

kony5

Příspěvek od kony5 »

Svobda: jj nejhorsi je ze se stim pak se*es porad dokola jak idiot..a pak zjistit ze resis dokola furt jedny a ty same veci... A ten cas ti pak samozrejme chybi vic nez ty prachy...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“