Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Já v tom boural
Trefila mě slečna na bok, naštěstí na levý A-sloupek, na dveře by to asi bylo horší, každopádně je to papír...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Zemi píše:Myslim ze tuhle eru jsem nadobro preskocil...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
To už tu někde bylo mám pocit. Ale cenově bych neřekl, že to je nějaký úlet. Za tuhle cenu jsem viděl předchozí generaci Clia Sport. Sundat z něj ty šílenosti, prodat je(určitě to někdo koupí) a člověk má slušné auto.
Olej maximalne tak kape, s kotoucem furt nevim co mas za problem, protoze ja je mam v poradku Kazdopadne lepsi aby trochu sakl olej nez mit auto, co pri minusovych teplotach nefunguje a musi stat celej den v teple garazi
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Nic proti, myslel jsem si, že jsi vcelku normální člověk, ale jak Tě tak pozoruju, asi jsem se spletl Auto mi stálo celou noc na dílně, protože zamrzly ostřikovače, prostě a jednoduše jsem nezkontroloval, co v té nádržce vůbec je, když jsem to koupil
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
To ja samozrejme vim. Ale kdyz je nekdo tak blbej, aby furt dokola tvrdil sracky o tom, jak menim jeden kotouc (coz neni pravda, netusim kdes na to prisel a proc takovou picovinu rozhlasujes), tak si nezaslouzi nic jinyho, nez abych o jeho aute prohlasil neco v podobnem gardu. Tak az dostanes rozum ty a prestanes vypravet bachorky, tak ja prestanu taky. Takze si uzij zamrzajiciho Forda a nashledanou.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Zemi píše:Tohle si mate vyrikat osobne kdyz se vidate.
Dávejte si dárky, kotouče, zimní směs do ostřikovačů, uvidíte, jak se budete mít nakonec rádi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
SPEEDY píše:Není problém, stačí říct a klidně mu trochu odleju, aby mohl taky klidně spát Stejně má většinu dílů ode mě
Potrefená husa
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz