se mu nesmějte, mě chybí na zkušebním NTB "E" ale stejně to neomlouvá jeho demenci, protože není nic složitýho přepnout CZ klávesnici na EN, teda pokud mu nechybí i Z
laconi: Nechápu co je na tom vtipného, hodně výrobců dává tenhle paket pro špatné cesty. Nejen škodovka (koncern), kupovali jsme nového citroena a taky s vyšším podvozkem než se dává normálně . . .
jajiN píše:laconi: Nechápu co je na tom vtipného, hodně výrobců dává tenhle paket pro špatné cesty. Nejen škodovka (koncern), kupovali jsme nového citroena a taky s vyšším podvozkem než se dává normálně . . .
To samozřejmě vím, mě rozbilo to slovo "vyvýšenou" to sem v týhle souvislosti nikdy neviděl
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Keby náhodou niekto zhánal Golfa f tuninku http://auto.bazos.sk/inzerat/29259300/V ... TUNING.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Je v tom "podsvietenie pedalov a celeho interieru na červeno,policajne,hasičske a zachranarske majaky s megafonom a mnoho dalsieho"
Ty vole já jak vidím ty rádoby hliníkové koberce, tak se mě chce ble...
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro