60k za vrak s vrtulí, bravo
http://auto.bazos.cz/inzerat/58484281/b ... -zgarb.php
A je to tu zas! ale ted uz vazne, naprosto jedinecna koupe! prodam tento cep, bmw e30 328i. papirove 325i m20. zastaven m52b28 single vanos z e39, sani z m50, brutus vyfuk, ze by aji starej akrapovic vejral. hejno divokych lesenovek noblesne zakoncenych koncakem s vybranym pajslem z e36 328i. zavarenej diferak 3.45, spajzka e39 m52, na podvozku vse udelano, temer novej stavak ta technix (takovej mercedes mezi shit podvozkama bro!), novy chladic z td, nove paliv. cerpadlo atd. vic me toho ted nenapada. dale skorepiny a pasy sabelt, volant s nabou omp, hydraulicka rucka a hlavne, abys na mcdrivu nemusel hazet lasem, predni okna f proudu!
ale to stale neni vse! pokud zavolate do deseti minut, pridam nejaky dokopany hliny a par pryzi, abys mohl svoji stare pred barakem vygumovat kosoctverec, po tom co za ni vylepis tago za veceri pro dva a zjistis, ze ma kramy.
a ted ta smutna stranka veci: motoru je nejak teplo. bud ho vyrabeli v nizozemsku nebo to bude tim, ze je pravdepodobne foukle tesneni pod hlavou. potom ukapa servo a tak. znas to. proste vsechny ty malickosti ktery delaji pravou race karu race karou. protoze jezdit necim co funguje je moc mainstream! a prece se nechces po vecerrch hrabat misto motoru v prdeli! a taky je tam propadla technicka a diky nove legislative bude obrovska zabava ji udelat! a to chces, proste zadna nuda. urcite to ma neduhu vic, ale nejak se mi nad tim ted nechce premyslet.
a ted, duvod prodeje: asi uz jsem zbytecne zodpovednej, prestarlej pyj, ktery utrpel syndrom vyhoreni a chce se pravackou hrabat aji jinde nez v utrobach teto nemecke babicky.
v uvahu pripada i vymena, ale pouze za neco s varlaty (ne, polo na plyn tvoji mati fakt nemyslim, idealne origo e36 coupe nebo tak neco)
kdyby vas neco zajimalo, klidne zavolejte. na sms a email nereaguji.
volat pouze normalni lide. debilove, spekulanti a eunuchove nevolat!
ps: diferak furt huci jak ikarus a ne, fakt to neni lestenka, takze ten kdo chce na vyskove pohar ze show and shine at tech sest petek narve do feldy