Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Romů!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Bohuš
Moderátor

Re: Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Ro

Příspěvek od Bohuš »

Pro mě je 21" ideální 18" mi příde málo.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tohle je výsměch ... "Siváková se svým nezaměstnaným partnerem a čtyřmi dcerami nyní přežívá jen díky sociálním dávkám"

http://www.novinky.cz/domaci/261923-mat ... -rict.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

MartyCZe píše:
crocjirka píše:marty: co se stalo?
No takže asi takhle. Jelikož ten hezkej pokus o to mě pobodat měl ještě dohru trochu to rozepíšu.
Šel jsem se znamym z oslavy, jelikož jsem řídil a bydlíme kousek od sebe tam jsem zaparkoval tam co vždycky (bydlím v centru takže defakto hned pod panelakem mam parkovaci placek) a známej bydlí kousek blíž tak jsem šel cestou chvilku s ním. Po tom co znamej vešel k sobě do vchodu v baraku vyskočil ze křoví zfetovanej kofolak, kterej na mě začal křičet něco roztomilyho o bilejch kurvách. Ignoroval jsem ho a šel jsem zaměrně do zakamrevanyho parku kterej je hned za naměstím v centru, s tím že to tam občas prochazej i ty zeleny šašci. Ušel jsem par kroku a za zadama slyšim už jak na mě kofolak nabiha s nožem v ruce. Tak jsem vzal čáru běžel do zakamerovanyho parku, kofolak zamnou chvilku běžel, ale ve chvili kdy jsem vběhl na náměstí to vzdal.
Cca po 4 dnech se stalo uplně to samy jedny moji znamy a jejimu přiteli na uplně samym místě. Naštěstí sebou nosí pepřák a celej ho vysypali tomu vocasovi do očí, když se doslechl co se stalo mě rozhodli jsme se, že to pujdeme oznamit.
A teď přišla opravdu s prominutim policejni demence
Po tom co jsme to nahlasili, popsali o koho jde se nás začal pán "podpantoflák" začal ptát, jestli se to nestalo v prostorách kde jsou kamery, v tyhle chvíli jsem se ozval já, že si tam semnou ten nepřizpusobivy občan hral na need for speed run, že by to mělo byt v kamerovem zaznamu, dokonce jsem řekl i přesne umístění kamery (jelikož tady v UL jsou tak hezky postaveny že o nich vi i slepej). Stali jsme tam skoro pul hodiny načež z pana podpantoflaka vypadlo že nemužou najít záznam z danýho dne. Začalo moje první nasraní, ale řekl jsem si že to bude dobry.
Stali jsme dalších 10 minut.
Potom přišel nějakej vyšší zastupce a ten řekl že se ten incident semnou nemohl stát na tom místě, že prý v tý době tím místem šla hlídka (podotykam že ano tim mistem opravdu chodi, ale kouřit za panelák tak, aby je nikdo neviděl). Sem se nasral podruhy.
Potom přišel podpantoflak s úžasnym oznámením, že kamera našel kamerovy zaznam z daneho dne i hodiny kdy se prvni incident stal, ale že ze zaznamu nic nelze použít, protože byly vidět pouze zada utočníka, tudíž nebyla vidět ani zbraň. Sem se nasral potřetí a konstatoval jestli se mu zdá normální když se honěj dvě dospěly osoby v parku. Na to mi policista řekl že z toho zaznamu to vypada jako kdybych mu něco šlohl sám a snažil se utýct.
Po čtvrtym nasraní jsem policistovi řekl do očí něco ve smyslu "nashledanou čůráku" a pro jistotu rychle ze stanice zmizel.
Aneb proč kurva platim daně státu, kterej semnou soustavně vyjebává tím způsobem, že neni schopnej zajistit ani nějakou "snahu" o zabezpečení obyvatelstva...
1. Vyser se na cajty a spoléhej výhradně sám na sebe...většina policajtů jsou prostě neschopný odpad, co se fláká a umí vybírat jen pokuty.
2. Pořiď si zbraň. Není to nijak těžká záležitost a ani zas tak drahá.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://www.novinky.cz/krimi/261945-veri ... tahli.html" onclick="window.open(this.href);return false; ježiš mamka od natálky tak tu exekuci stáhnem vždyť je to cikorka :lol:

ale mně osobně vůbec nezajíma co ta luza dělá tak proč to píšou? to že psali o tom vyhořelém domě ok. ale proč píšou o těhle jejich sračkách?? mně a věřím že nejmíň polovinu čechu nějaké fotky a problemy smradlave ciganske rodiny nezajimá...

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kein: tyweee..co ty dokazes vyplodit, to je masakr.. :D Delnik z horni dolni pripojen na internet :lol: :lol:

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Takže Ústí...

Jinak.. tohle chce dělat papírově. Sepsali s tebou protokol? Máš na to právo. Pak je můžeš honit s tím, jak probíhá vyšetřování. A pokud se to bude táhnout, jdi na jejich šéfy. A pokud řeknou, že místní kamerovej systém je na nic, pak to nejlíp napsat do novin nebo otevřít na nějaké veřejné schůzi zastupitelstva - drahý systém negarantuje bezpečnost. Pak to možná starosta začne řešit - samozřejmě ne kvůli tobě, ale kvůli své kariéře. Ale chce to mít to, co si říkal, zadokumentovaný.

MartyCZe píše:
MSG píše:Marty - kde to bylo?
V parku, za mírovým náměstím kde je sídliště. Resp v "tom" parku za cukrarnou barborkou kde se dřív schazeli všechny ustecky smažky než to zakamerovali, bohužel se tam začali schazet opět.

To video z Súdna sieňe je brutalni :-D
MSG

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Kein píše:
MartyCZe píše:
crocjirka píše:marty: co se stalo?
No takže asi takhle. Jelikož ten hezkej pokus o to mě pobodat měl ještě dohru trochu to rozepíšu.
Šel jsem se znamym z oslavy, jelikož jsem řídil a bydlíme kousek od sebe tam jsem zaparkoval tam co vždycky (bydlím v centru takže defakto hned pod panelakem mam parkovaci placek) a známej bydlí kousek blíž tak jsem šel cestou chvilku s ním. Po tom co znamej vešel k sobě do vchodu v baraku vyskočil ze křoví zfetovanej kofolak, kterej na mě začal křičet něco roztomilyho o bilejch kurvách. Ignoroval jsem ho a šel jsem zaměrně do zakamrevanyho parku kterej je hned za naměstím v centru, s tím že to tam občas prochazej i ty zeleny šašci. Ušel jsem par kroku a za zadama slyšim už jak na mě kofolak nabiha s nožem v ruce. Tak jsem vzal čáru běžel do zakamerovanyho parku, kofolak zamnou chvilku běžel, ale ve chvili kdy jsem vběhl na náměstí to vzdal.
Cca po 4 dnech se stalo uplně to samy jedny moji znamy a jejimu přiteli na uplně samym místě. Naštěstí sebou nosí pepřák a celej ho vysypali tomu vocasovi do očí, když se doslechl co se stalo mě rozhodli jsme se, že to pujdeme oznamit.
A teď přišla opravdu s prominutim policejni demence
Po tom co jsme to nahlasili, popsali o koho jde se nás začal pán "podpantoflák" začal ptát, jestli se to nestalo v prostorách kde jsou kamery, v tyhle chvíli jsem se ozval já, že si tam semnou ten nepřizpusobivy občan hral na need for speed run, že by to mělo byt v kamerovem zaznamu, dokonce jsem řekl i přesne umístění kamery (jelikož tady v UL jsou tak hezky postaveny že o nich vi i slepej). Stali jsme tam skoro pul hodiny načež z pana podpantoflaka vypadlo že nemužou najít záznam z danýho dne. Začalo moje první nasraní, ale řekl jsem si že to bude dobry.
Stali jsme dalších 10 minut.
Potom přišel nějakej vyšší zastupce a ten řekl že se ten incident semnou nemohl stát na tom místě, že prý v tý době tím místem šla hlídka (podotykam že ano tim mistem opravdu chodi, ale kouřit za panelák tak, aby je nikdo neviděl). Sem se nasral podruhy.
Potom přišel podpantoflak s úžasnym oznámením, že kamera našel kamerovy zaznam z daneho dne i hodiny kdy se prvni incident stal, ale že ze zaznamu nic nelze použít, protože byly vidět pouze zada utočníka, tudíž nebyla vidět ani zbraň. Sem se nasral potřetí a konstatoval jestli se mu zdá normální když se honěj dvě dospěly osoby v parku. Na to mi policista řekl že z toho zaznamu to vypada jako kdybych mu něco šlohl sám a snažil se utýct.
Po čtvrtym nasraní jsem policistovi řekl do očí něco ve smyslu "nashledanou čůráku" a pro jistotu rychle ze stanice zmizel.
Aneb proč kurva platim daně státu, kterej semnou soustavně vyjebává tím způsobem, že neni schopnej zajistit ani nějakou "snahu" o zabezpečení obyvatelstva...
1. Vyser se na cajty a spoléhej výhradně sám na sebe...většina policajtů jsou prostě neschopný odpad, co se fláká a umí vybírat jen pokuty.
2. Pořiď si zbraň. Není to nijak těžká záležitost a ani zas tak drahá.
Blbý je, že když někoho v sebeobraně picneš, tak jsou najednou aktivní dost. A hlavně cikána, bo to je racysmuz... :mad:
MSG

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to je bohužel pravda,na zastřelení cigána v sebeobraně potřebuješ 2x tolik odvahy,jako na kohokoliv jinýho.. protože půjdeš najisto bručet.. a nebo je vystřílet všecky najednou.. :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Kein

Příspěvek od Kein »

gizmi píše:Kein: tyweee..co ty dokazes vyplodit, to je masakr.. :D Delnik z horni dolni pripojen na internet :lol: :lol:
Samozřejmě.

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

MSG píše:Takže Ústí...

Jinak.. tohle chce dělat papírově. Sepsali s tebou protokol? Máš na to právo. Pak je můžeš honit s tím, jak probíhá vyšetřování. A pokud se to bude táhnout, jdi na jejich šéfy. A pokud řeknou, že místní kamerovej systém je na nic, pak to nejlíp napsat do novin nebo otevřít na nějaké veřejné schůzi zastupitelstva - drahý systém negarantuje bezpečnost. Pak to možná starosta začne řešit - samozřejmě ne kvůli tobě, ale kvůli své kariéře. Ale chce to mít to, co si říkal, zadokumentovaný.

MartyCZe píše:
V parku, za mírovým náměstím kde je sídliště. Resp v "tom" parku za cukrarnou barborkou kde se dřív schazeli všechny ustecky smažky než to zakamerovali, bohužel se tam začali schazet opět.

Protokol semnou nesepsali, sepisovali ho se přitelem kamaradky, ktery tam šel semnou. Já jsem tam stal jako vocas "svědek". Když jsem se jich ptal jestli stači protokol jenom s jedním tak mi ještě velkoryse kyvli, že ano (vim moje blbost ale nemam na to nervy). Ale jak jsem psal výše, ze zaznamu se nedalo nic vyčíst, takže pry i moje svědectvi mohlo byt pochybne. Cajti s tim stejně beztak nic dělat nebudou, já to nehodlám řešit touhle cestou.
Jak psalo par lidí výše, počkám si ještě rok a pak si pujdu udělat zbroják a seženu si něco na "ochranu vlastního zdraví".

Ono když po tobě jde jeden kofolak a ty ho zastřelíš, tak z toho defakto vyjdeš mnohem líp než kdyby to přežil, nejsem nějaky humanista, abych tu dělal rozsudky a další blabla. Ale dneska už si člověk nemuže byt ničim jistej, dokazuje mi to i tahle zkušenost. Tenhle článek to hezky vystihuje co se "asi" stane když se bráníš zbraní.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... oma-219702" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tu exekuci na ty cigány stáhli, do toho by se měl už pořádně někdo opřít,protože tady končí sranda,nesmí se to nechat být

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Mě by zajímalo, kdo tu exekuci na cikány zaplatil.... podle mě jí nikdo nezaplatil a jen exekuční úřad dostal příkaz. Tohle fakt už přerůstá všechny meze. Ten dluh si zavinila sama, tak nevidím důvod, proč by se o tom mělo psát. Lidí se stejným problém je více než dost...

Já jsem byl taky v dětství celkem vážně nemocnej (ikdyž to nebylo zaviněné třetí osobou, ale vyšší mocí :lol: ), četl někdo z vás o mně?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Kdyby jsi byl kofolák tak by jsme tě měli určitě ve všech zprávách na všech kanálech a ve všech novinách.

Kein

Příspěvek od Kein »

Bohuš píše:Kdyby jsi byl kofolák tak by jsme tě měli určitě ve všech zprávách na všech kanálech a ve všech novinách.
S rasově motivovaným podtextem a policajti by ani nepochybovali o tom, že se to určitě stalo!

TomC20LET
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomC20LET »

nevím jestli už to tu bylo ale zajimavá čísla :savle:

# ČERNÁ BUDOUCNOST ČR.
# #
# 3% populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 250-300.000
# # 25% z celkového počtu Romů žije v Severních Čechách
# 21% z celkového # počtu Romů žije na Severní Moravě
# 40 m2 bytové plochy obývá v průměru # 6,9 Romů
# 30% manželství v některých romských skupinách uzavírají # příbuzní
# 6% romských žen poprvé rodí mezi 14 a 16 lety
# 19% # romských žen poprvé rodí v 16 letech
# až 4 interrupce v průměru # připadají na jednu romskou ženu
# 60% z dětí umístěných v dětských # domovech je romské národnosti
# přes 50% romských dětí se učí ve # zvláštních školách
# 22% romských dětí propadá v 1. třídě
# 25% # romských dětí ve věku 6-7 let je v pásmu verbální debility
# 56% Romů # nemá ani základní vzdělání
# 32,7% Romů má základní vzdělání
# 8% # Romů se vyučí v oboru
# 2,5% Romů má středoškolské vzdělání
# 0,8% # Romů má vysokoškolské vzdělání
# 75-85% Romů je nezaměstnaných
# # 60% Romů je nezaměstnaných déle než 3 roky
# 30% dospělých Romů se živí # nelegálním způsobem
# 60% dospělých vězňů ve věznicích jsou osoby romské # národnosti
# 75% se Romové podílí na kriminalitě (přičemž v některých # lokalitách,
# např. co se kapesních krádeží týká, dosahuje až 95%)
# 30% pouličních prostitutek má romskou národnost
# 25% pouličních # romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného.
#
# # Nejtalentovanější Romka Věra Bílá má naštěstí jediné dítě, přesto
# # kriminálníka, její muž je rovněž kriminálník, promarnila všechny
# # šance, které v našem státě nikdo jiný nedostal, je závislá na automatech a
# všichni tři berou soc. podporu a jsou přítěží pro společnost.
# # Velké množství mladých Romů bere sirotčí důchod, mladá Romka
# uvede # jako otce novorozeňátka nejstaršího člena rodiny. Smrt dědečka
# pak # bujaře oslaví. Několik vnoučků dostane "rentu" a připravují se
# na # další etapu života - invalidní důchod.
#
# Růst romské # populace:
# rok 1945 - 10 000 Romů
# rok 1959 - 20 000 Romů
# rok 1973 - 40 000 Romů
# rok 1987 - 80 000 Romů
# rok # 2001 - 160 000 Romů
# rok 2015 - 320 000 Romů
#
# Každých # 14 let se počet Romů zdvojnásobí!!!!
# Růst romské populace je největším # bezpečnostním rizikem pro
# Českou republiku !
# Věznění : 12 000 # romských vězňů nás stojí letos 4 miliardy korun.
# Sociální dávky pro # Romy . 20 miliard. Obrovské škody na majetku
# při "sbírání" železa.
# Romové jsou jediní, kdo mají zdravotní péči zdarma.
# Je to další # skrytý příspěvek pracujících ve prospěch nepracujících.
# Je pravidlem, # že Romovi platí advokáta u soudu stát.
# Vzhledem k tomu, že podíl tohoto # etnika na zločinu je 75%, jedná
# se o další obrovskou zátěž pro státní # rozpočet.
# Za 14 let budou čísla dvojnásobné.
# I riziko, že # budete obětí zločinu bude dvojnásobné.
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

za.ebanej rasismus naruby, todle by se bílýmu člověku nikdy nestalo, ten přijde o všechno včetně střechy nad hlavou a město se mu ještě vysměje, že nic nedostane, že nemá nárok
http://www.novinky.cz/domaci/261945-cas ... rator.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Medved

Příspěvek od Medved »

Uz jen cekam kdy budeme mit za prezidenta cikana a kdy to prejmenuji na Romska republika... :roll:

TomC20LET
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomC20LET »

tahle kauza je celá pokur** mě stačilo že fotra toho děcka, zasr** kryminalnika pustili kvuli tomu z vězení.. proč?? aby mohl dále krást??
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

MartyCZe píše:

tam bydlela segra..jednou sem tam dostal nakládačku od cikorek...dementní mesto..Jsem rád že bydlim v Třebenicích za Lovosicema...v povrlech kde sem bydlel dřív,ani černá noha. pak se zmenil majitel ubytovny a začali se mi ztracet stromy a keře dokud jsem nazakopal do zeme kolem plotu late se 100kovejma hřebama.... Je to mor tadle verbeš...
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a bude hůř :wink:
Audi Coupe Quattro

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

V Chanově našli pod okny paneláku pořezaného policistu

http://zpravy.idnes.cz/v-chanove-vyhodi ... -zpravy_js" onclick="window.open(this.href);return false;
MSG

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

co k tomu dodat? Nahnat do vlaků!
http://www.topky.sk/cl/10/1303891/Dobro ... mit--tvrdi" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

To snad není možný, co si ty kur*y policajtský nevymyslí, aby chudáka róma dostali do problémů. Nejen že je pořád buzerují za rušení nočního klidu a dalších maličkostí, ale teď se nechá schválně pobodat a vyhodit z okna. To bych snad nazval nějakou rasistickou provokací. Takovej fízl by měl odejít od polišů dobrovolně a až ho za velké státní prachy vyléčí, měl by se chudákům romům jít omluvit!

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Nebydli tam nekde Zemi nahodou? :lol:

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Hustý. Aspoň je to dobře napsaný, konečně... Konečně se začíná psát jak to fakt je, konrétně to pozadí mimo ten vlastní útok.

BTW, myslel jsem, že Břeclav je docela poklidné místo. Takže nejen sev. Čechy...
MSG

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to se zkus přijít projít za tmy do ostravy :lol:

Juraj

Příspěvek od Juraj »

Blázne, buď alespoň trochu milý... :-D
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

starter

Příspěvek od starter »

když jsem viděl toho kluka na lůžku tak jsem zamačkával slzu :cry:

kdy tohle jednou stát ukončí? rsp EU?
odtah od 7kč/km 731810210

Odpovědět

Zpět na „Pokec“