Rasisti...rasisti... ať hledám a koukám sebe víc, tak nevidim nikde popsanou žádnou cikánskou rasu...
Rasová teorie
Tradiční rasová teorie nikdy nedospěla ke shodě o počtu ras, udává se obvykle mezi dvěma až dvanácti rasami. Základní dělení obsahuje tři až pět ras.
Obvykle udávané rasy jsou:
* europoidní (bílá) - patří sem indoevropská, semitská a matinská skupina. Je označována také jako běloši. Je původem v Evropě, západní Asii a severní Africe.
* mongoloidní (žlutá) - zahrnuje skupinu mongolskou, Inuity (Eskymáky), americké Indiány a Austronésany. Je rozšířena především ve východní a jihovýchodní Asii, Severní a Jižní Americe.
* negroidní (černá)- označována jako černoši. Původem je v subsaharské Africe.
* australoidní - patří sem Austrálci, Drávidové, Papuánci a Melanésané.
Někteří antropologové odlišují ještě další rasy, například od rasy negroidní vydělují rasu kapoidní (podle mysu Dobré naděje) - odlišnou od rasy negroidní, nebo slučují rasu negroidní s australoidní v tzv. rasu ekvatoriální.
Svoje označení mají také míšenci jednotlivých ras:
* Mestici – (europoidní+mongoloidní)
* Mulati – (europoidní+negroidní)
* Zambové – (negroidní+mongoloidní)
Další rasově smíšené populace:
* Malgaši – (negroidní+mongoloidní)
* Kreolové – (europoidní+negroidní)
Jediný, co svojim, asi ne příliš dobrym rozumem nechápu, je jak to že když je někdo někde nelegálně, nepracuje, dělá bordel, krade, je agresivní, ...a však to znáte jak to chodí, tak i přesto přez všechno se najdou uplně, ale totálně vymaštěný lidi který jim furt budou dávat šanci, budou se jich zastávat a bránit je. Já bych všem těm Dežoomilám Stehlíkovejm Kocábům a podobnejm jebkám přál zažít každodenní realitu an ulici kde se cikáni pohybou a žijou...a ne žít ve vzdušnejch zámcích a podle toho co si kde přečtu nebo mi nějakej "humanistickej" levičáckej poradce nableje za kraviny
Zajímalo by mě proč s těmadle nebude online monstr procesa alá 50.léta a nedosatanou taky všichni přes 20 let...
http://brno.idnes.cz/kvuli-prohre-na-au ... zpravy_bor" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.policie.cz/clanek/uo-breclav ... clavi.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ze střeleckého fóra píše:
Doplnující informace (jsem z Břeclavi, bydlim o ulici vedle): Těch 7 "mladíků" bylo 6 cikánů a jeden bílej. Věk kolem 18ti.
Ta první herna patříla asiatům, kteři se bránili (a ubranili) baseballovými pálkami.
Ten kluk, kterého napadli, nebyl místní (byl tu na návštěvě u kamaráda) a šel náhodou kolem. Zdevastovali mu celý obličej (oko pryč, nos pryč....) + další těžká zranění.