Před a po
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Před a po
jo
Miguel lovec prispevku, ten je vsude
vsude, v obycejnych vecech, v kazdem topicu 
- LiberaleMiguel
ještě by ti po mě bylo smutno kdybych odtud zmizeljajiN píše:joMiguel lovec prispevku, ten je vsude
vsude, v obycejnych vecech, v kazdem topicu
pro miloshe: nebylo by lepší založit migel-forum.org?
Kdybych se měl zbavovat všech troubů kolem sebe, nedělal bych nic jinýhoLiberaleMiguel píše:mě se jen tak nezbavíšStarlet píše:Shoď už se ze střechy nebo tak něco...LiberaleMiguel píše:jezditko paradni, ale nejak nechapu, rok jsi menil svetla ?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- Jirka.Kolouch
A hotovo... Krom křídlaJirka.Kolouch píše:Pár fotek auta vyvařeného místním servisem, resp. jejich karosářemPěna a PUR power
Už, že se to za ty "opravené" prahy nedalo zvednout mělo být divné
![]()
Zatím teda spíš než PŘED a PO je to PŘED a MEZI
Na první pohled celkem v klidu
Už se drápe ven
Všechny výztuže, co tam byly, tam vlastně ani nebyly![]()
A už trocha optimismu
Spodek blatníku to taky chtělo nový

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
dobrá hajtra a ty přechody, ale chápu, že to chtěl určitě co nejlevnějc 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Jirka.Kolouch
Přesně jak píšeš
Jinak ten přechod na dveřích jde tak vidět, protože po tu hranu je přelak. Body - už to tak měl, když to auto koupil, tak to chtěl udělat stejně i teď ( jestli to tak bylo z fabriky nebo to udělal chlápek před ním netuším)
Ale třeba ty kryty pod světly jsou světlejší (proto je tam takový rozdíl, i když je to udělané na lemu do rozstřiku)... Ale co by člověk chtěl za pár šušňů
Jinak ten přechod na dveřích jde tak vidět, protože po tu hranu je přelak. Body - už to tak měl, když to auto koupil, tak to chtěl udělat stejně i teď ( jestli to tak bylo z fabriky nebo to udělal chlápek před ním netuším)
Jak dlouho vydrzi podobne opraveny lem nez to zase chyti lisku? NA geckovy astre (98) mame opraveny zadni lem cca 4 roky zpet a uz tak po 3 letech to lezlo ven, sice jen "bublina" pod lakem ale i tak mi to se*e pac to auto mam rad 
Pozink uz se na to nedostane kdyz se to lakuje takze asi jednian moznost lakovat po par letech zase co.
Pozink uz se na to nedostane kdyz se to lakuje takze asi jednian moznost lakovat po par letech zase co.
mužeš to ošetřit zinkovým sprejem
ale jak dlouho to vydrží toť otázka
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Jirka.Kolouch
Tak nevím jak levnějc a zároveň pořádnějc to opravit než to vyvařit

Novy lem mam, nalakovano ale stejne nevydrzel 
miloši to je Opel, to není vada, to je normální 
VW - Very Wonderful
Ale hovno, soused ma oktu stejnej rocnik a rezaty jak lisak. Ale pravda druhou astru mame 2005 a i po 7 letech ani "pupinek", snad na tom uz tentokrat zamakali 
no stejně, kolik toho majitele stálo vyvaření plus nějakej ten pseudolak? jestli to mělo smysl v poměru k ceně auta, to víc jak za dvacku na zimu nebude ne?Jirka.Kolouch píše:Tak nevím jak levnějc a zároveň pořádnějc to opravit než to vyvařit![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Jirka.Kolouch
Zlatý Opel
Jsem tu minulý týden dělal totálně shnilé lemy na Mazdě 6ce
ad pseudolak
Na takovu užitkovku, která byla umytá naposled před 2 lety, není snad box potřeba pronajímat (ano, nabídl jsem lak v lakovně, za jiné penízky)...
Jinak já jsem říkal, na kolik ho to cca vyjde, radil se slovy, ať se na to vysere a koupí něco hezčího, že to u takového auta nemá cenu. Jenže mi řekl, že v tom má plyn a dobře se mu s tím jezdí... Tak je mi jedno, co za auto dělám, když je to člověk ochotný zaplatit...
Jsem tu minulý týden dělal totálně shnilé lemy na Mazdě 6ce
ad pseudolak
Jinak já jsem říkal, na kolik ho to cca vyjde, radil se slovy, ať se na to vysere a koupí něco hezčího, že to u takového auta nemá cenu. Jenže mi řekl, že v tom má plyn a dobře se mu s tím jezdí... Tak je mi jedno, co za auto dělám, když je to člověk ochotný zaplatit...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, když zákazník platí, tak co by mu to neudělal 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Asi tak, to se týká všech odvětví, dělal jsem webové stránky, resp. upravoval a optimalizoval jednomu zdejšímu členovi a nenechal si tu růžovou vymluvit 
Ale jak se říká náš zákazník náš pán
Ale jak se říká náš zákazník náš pán
- Sova
před:

a po:

taková drobnustka, ale konečně to vypadá lépe...chtělo by to sice o něco hezčí okrytování, ale to zas časem...
akorát ted jak na to koukám na fotkách tak vypadá že víčko a kryt svíček má jiný odstín plastu
zkurvení komoušský francouzi...na všechno jebou
...fakt co kus, to jiný díly skoro...kreténi
pak mám ještě nějaký před a po, ale to zas jindy...až bude pruda

a po:
taková drobnustka, ale konečně to vypadá lépe...chtělo by to sice o něco hezčí okrytování, ale to zas časem...
akorát ted jak na to koukám na fotkách tak vypadá že víčko a kryt svíček má jiný odstín plastu
pak mám ještě nějaký před a po, ale to zas jindy...až bude pruda
Cléon & Fonte
ešte tu rozpěru do černa , vzít motor na wapku a hned to bude veselejší 
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
sehnat jetý kryt zap. kabelů v dobrém stavu je skoro nemožné, ten tvůj vypadá alespoň na fotce velmi zachovale...nový koupit lze, ale kolik stojí netuším
...nový i s origo číslem na obalu

...nový i s origo číslem na obalu

- Sova
mmmm
...majiteli mimojiný i vcelku závidím tu nálepku "made in france" já koupil madlo řadící páky a na něm "made in turkey"
kdybys to viděl...
a drahý jak prdel
ten kryt svíček stojí myslím litr a nějaký drobný...teda ukazuje mi to tuhle částku v nezasíťovaným dialogysu, takže kdoví...
jak říkaš jetý solidní se shání blbě...už sem měl v ruce asi tři hezké...všechny ulomené na konci
Jsem hlavně rád že sem sehnal ten kryt sacích svodů, na ten mi ukazuje Dialogys hezkou cenofku 3500,-
ten kryt svíček stojí myslím litr a nějaký drobný...teda ukazuje mi to tuhle částku v nezasíťovaným dialogysu, takže kdoví...
jak říkaš jetý solidní se shání blbě...už sem měl v ruce asi tři hezké...všechny ulomené na konci
Jsem hlavně rád že sem sehnal ten kryt sacích svodů, na ten mi ukazuje Dialogys hezkou cenofku 3500,-
Naposledy upravil(a) Sova dne 05 lis 2012 21:50, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte
http://www.modelforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a poprosit kluky at vam to vyrobi 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
maRkus píše:http://www.modelforum.cz a poprosit kluky at vam to vyrobi
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=68140
Cléon & Fonte
Sova: fotka krytu je z jednoho french fóra, ulomený "zahakovací" rožek mají skoro všechny jeté dekly, i ten můj, který jsem si zku.vil vlastní blbostí, přilepil jsem ho a zatím drží, i tak byl dekl hnusný, takže je přelakovaný na černo a na něm nálepka...

Tohle ja ta řadička? ...v sáčku nevypadá zle

Tohle ja ta řadička? ...v sáčku nevypadá zle

- Sova
jo to je ono...já to mám stejný akorát modrý plast kde je natištenej pavouk řazení.
přijde mi, že puvodní originály jsou kvalitnejsi jak materiály tak zpracováním...
přijde mi, že puvodní originály jsou kvalitnejsi jak materiály tak zpracováním...
Cléon & Fonte
- petanek192
Malo opelu 
- Přílohy
-
- Po
- rps20121123_170821.jpg (26.45 KiB) Zobrazeno 2038 x
-
- Pred
- rps20121123_170759.jpg (25.6 KiB) Zobrazeno 2038 x
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
VW - Very Wonderful
hustý, skoro jsem nepoznal že je to jedno a to samý auto 
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd