vona i ta u zadních dveří je celkem divokáARV6 píše:kola jsou epes, uz se vubec zacali prodavat?![]()
Celkem zajimavy spary hlavne kolem ridicovo dveri

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
vona i ta u zadních dveří je celkem divokáARV6 píše:kola jsou epes, uz se vubec zacali prodavat?![]()
Celkem zajimavy spary hlavne kolem ridicovo dveri
Presne moje rec, jinak Jarda vi, ze ho ceka jeste raketa prace, ale zmena uz je i tak, velikanska.......Berry píše:Leon peknyty kola tomu i sedej, ani ty kola za to nemuzou ze je ma kazdy, ale nekterym autum sedej at uz sou proflaknuty nebo ne
Tak to jsem moc zvedavy jak to bude ve finalepavelini píše:Presne moje rec, jinak Jarda vi, ze ho ceka jeste raketa prace, ale zmena uz je i tak, velikanska.......Berry píše:Leon peknyty kola tomu i sedej, ani ty kola za to nemuzou ze je ma kazdy, ale nekterym autum sedej at uz sou proflaknuty nebo ne
Přesně tak, teď jsem to chtěl napsatTom_ píše:misto lesteni picovinek bych se radsi chytnul kastle at to trosku odcejpa
jo, a velké pravé zrcátkoMichelin píše:nova znacka jo?
a novou rz - ( Na 1 fotce je bíla rz )creater píše:jo, a velké pravé zrátkoMichelin píše:nova znacka jo?![]()
ty se nemusis bat niceho ty to mas husty fakt mocKein píše:Jistě že bylo. jenže by to pak nebylo "tak hustý, pyčo".