Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:26, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
-
Jeden debil se ptá jestli může druhý debil žádat odškodnění za svou vlastní debilitu a třetí debil nikdy není pozadu se svým análním alpinismem 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů ale spousta držitelů řidičského oprávnění
-
-
smazano - vsechny vas tu miluju
a az se jednou potkame tak dame radsi panaka - zvu...

Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:05, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
-
Stalo se to při rychlosti asi 15km/h, proč tam byli hasiči nevím, je vesměs jedno kdo to dojebal...
U některých bouraček jsou zavolání orgáni dřív než vůbec řidič vyleze z auta, takže řešit kdo koho proč volal je mimo...
U některých bouraček jsou zavolání orgáni dřív než vůbec řidič vyleze z auta, takže řešit kdo koho proč volal je mimo...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
- Moderátor
nesouvisí to sice s předvoláním, ale mám pocit, že se v tomhle tématu pár čertů pohybuje, tak bych mohl mít přímo od zdroje
situace:
přijíždím na křižovatku
https://www.google.com/maps/place/Badmi ... ebd39703fc" onclick="window.open(this.href);return false;
a hodlám pokračovat rovně, směrem do tý slepý ulice
po pravý ruce vede směrem OD tý křižovatky jednosměrka - tzn nemusím se koukat do prava, jestli někdo nepřijede z prava, páč by neměl, ALE teď tam nedávno přibyl cyklopruh, kterej vede jakoby směrem DO tý křižovatky. zprava tím pádem můžou jezdit cyklisti. musím jim dávat přednost? je nějak v zákoně definovanej cyklopruh? není to totiž přímo pruh třeba s červeným povrchem tak jak to většinou bejvá, ale po cca 15 metrech šipky s obrázkem cyklisty
situace:
přijíždím na křižovatku
https://www.google.com/maps/place/Badmi ... ebd39703fc" onclick="window.open(this.href);return false;
a hodlám pokračovat rovně, směrem do tý slepý ulice
po pravý ruce vede směrem OD tý křižovatky jednosměrka - tzn nemusím se koukat do prava, jestli někdo nepřijede z prava, páč by neměl, ALE teď tam nedávno přibyl cyklopruh, kterej vede jakoby směrem DO tý křižovatky. zprava tím pádem můžou jezdit cyklisti. musím jim dávat přednost? je nějak v zákoně definovanej cyklopruh? není to totiž přímo pruh třeba s červeným povrchem tak jak to většinou bejvá, ale po cca 15 metrech šipky s obrázkem cyklisty
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
A má tam cyklista ukončení cyklostezky? Někde se totiž stává, že je cyklostezka ukončena, je křižovatka a dál zase začíná cyklostezka.
No a další případ je ten, že vede cyklostezka, přes křižovatku vedou přerušované čáry, kde řidič musí dát cyklistovi přednost a pak jede dál.
Takže pokud tam není na silnici načmáraná přerušovaná čára, tak žádná přednost.
Na druhou stranu nevím, jak je to s tím, dávat přednost ze strany, ze které by auto nikdy vyjet nemělo. Těžko říct.
No a další případ je ten, že vede cyklostezka, přes křižovatku vedou přerušované čáry, kde řidič musí dát cyklistovi přednost a pak jede dál.
Takže pokud tam není na silnici načmáraná přerušovaná čára, tak žádná přednost.
Na druhou stranu nevím, jak je to s tím, dávat přednost ze strany, ze které by auto nikdy vyjet nemělo. Těžko říct.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
-
Ty mas proste davat prednost z prava (pokud neni jina uprava znackami) a to ze je to jednosmerka nehraje roli, kdyz nekdo pojede jednosmerkou v protismeru a ty mu nedas prednost, nedostane pokutu jen on...
už nemám hnujdaj...
-
- Moderátor
Přesně jako píše Aleš. Kamarád autoškolák mi přesně tohle popisoval. Pičus na kole třeba vyletí protisměrem z jednosměrky, ty ho sejmeš a je to tvoje chyba, protože jel zprava, tudíž měl přednost. Přijde mi to na hlavu, ale je to tak
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
Ahoj, nevíte prosím jak se to ze zastavením v kruhovém objezdu? Na netu jsem našel nějaké info o tom, že kruháč je vlastně křižovatka a zastavení v křižovatce není povoleno.
Stala se mi nehoda kdy jsem stál před vjezdem do kruháče, díval jsem se doleva jestli nejede auto a při rozjezdu jsem si všiml že auto, které jelo přede mnou najednou stojí, samožřejme jsem již nestačil dobrzdit. Výmluva paní řidičky byla ta, že nevěděla kam jet tak zpomalila (rychlost pohybu auta byla asi 2 km/hod). Kdo je viníkem nehody? přijde mi nelogické se zastavit kvůli takové banalitě uprostřed kruháče, navíc když mám možnost si udělat kolečko a vybrat si správný výjezd.
Ještě dodám, že dle PČR je vina na mé straně.
Díky za info.
Stala se mi nehoda kdy jsem stál před vjezdem do kruháče, díval jsem se doleva jestli nejede auto a při rozjezdu jsem si všiml že auto, které jelo přede mnou najednou stojí, samožřejme jsem již nestačil dobrzdit. Výmluva paní řidičky byla ta, že nevěděla kam jet tak zpomalila (rychlost pohybu auta byla asi 2 km/hod). Kdo je viníkem nehody? přijde mi nelogické se zastavit kvůli takové banalitě uprostřed kruháče, navíc když mám možnost si udělat kolečko a vybrat si správný výjezd.
Díky za info.
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
-
Tady bude asi platit pravidlo, že co neubrzdíš to neukecáš.... To, že paní zastavila úplně nebo jela krokem už jí stejně nedokážeš...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
jdu vyvesit vlajku...poprve co Miguéle napsal neco normalniho, s cim se da souhlasit.. 

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
-
taky se ti to jednou podaří nebojgizmi píše:jdu vyvesit vlajku...poprve co Miguéle napsal neco normalniho, s cim se da souhlasit..

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
-
Posero:
na internetu se toho u me nedockas..
Zrovna ty jsi presne ten typ, co ma problem pochopit zakladni princip virtuality, protoze to tahas do reality
Ale to jsem ti uz psal pred nejakou dobou, takze se opakuji.

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
-
OK díky za info, uvidíme jak to dopadne. Naštěstí to zatím vypadá, že škoda není moc velká.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Astra f 1.4 - prodano
-
Thálie je totálka, ale to není vážně velká škoda 

Hujdaj a sempl klever
-
škoda na Thalii ho zajímat nemusí, to jde z jeho povinka
Bawo oprava za pár korun 
Nás trefilo asi v 30km/h(my jsme stáli) 5er Bawo E60 a měl to o hodně víc na sračku
kapota, maska, nárazník, nešla otevřít kapota.... No moc radost neměl 

Nás trefilo asi v 30km/h(my jsme stáli) 5er Bawo E60 a měl to o hodně víc na sračku

-
- Moderátor
napsal ti to už miguel, co neubrzdíš, to neukecáš....zastavit tam mohla z jakýhokoliv důvodu, bourat si do ní nemělhrnec09 píše:Ahoj, nevíte prosím jak se to ze zastavením v kruhovém objezdu? Na netu jsem našel nějaké info o tom, že kruháč je vlastně křižovatka a zastavení v křižovatce není povoleno.
Díky za info.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
Dá se někde požádat o kopii zápisu z nehody , cca 5-6let zpět ?? tuším , že archivační doba těchto dokumentů je 10 let , ale jestli k tomu má oprávnění zúčastněná fyzická osoba to nevím .
díky
díky
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
-
heh určitě jsi viník ty mnohrnec09 píše:Ahoj, nevíte prosím jak se to ze zastavením v kruhovém objezdu? Na netu jsem našel nějaké info o tom, že kruháč je vlastně křižovatka a zastavení v křižovatce není povoleno.
Díky za info.
asi před měsícem jsem jel za taky rendlem ale scenicem a pospíchal jsem, a ten blb na prázdnym kruháku zastavil a počkal až nějaký auto přijede a dal mu přednost, tak jsem ho vytroubil, pak jsem ho na dvouprodu předjel a při prozkoumání posádky mě přátelsky pozdravil prostředníčkem, neštěstí tyhle řidiči

-
Vim, ze uz se to tu resilo nekolikrat, ale chtel bych se i tak zeptat znovu. Prisla mi pokuta z Prazskeho magistratu na 600Kc, protoze nebyl zjistenej ridic atd. Bohuzel mi to prislo na trvalou adresu, kde se jiz delsi dobu nepohybuji a do rukou se mi to dostalo, kdyz uz to bylo mesic po splatnosti, ale i presto jsem pokutu hned zaplatil. Dnes mi prisla castka 600Kc zpet na ucet, tak jsem volal na kontaktni centrum a tam mi rekli, ze je to ve spravnim rizeni, ze budu vyzvan k tomu, abych vysvetlit proc jsem nezaplatil vcas a nebo nahlasit osobu, ktera vuz ridila. Co mam ted ocekavat? diky spravnimu rizeni se ta castka za pokutu zvedne a pripadne dostanu body? nedela mi problem zaplatit 600Kc, ale vadilo by mi platit zbytecne vic. Pripadne pokud to bude vice, mam se nejak odvolavat, aby to propadlo, kdyz uz nejde osoba blizka? diky predem za odpoved
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
-
hasiči to prostě uměj, známýmu sjelo lehce čumáčkem auto do rybníka a při vytahování mu ho hasiči komplet vykoupali 

odtah od 7kč/km 731810210
-
- Moderátor
Teď jsem šel kolem auta a mám problém, připarkovali ke mně nějaký kokoti a to tak, že před autem mám slabých 15 cm a za autem slabých 10 cm. S takovým prostorem z podélného stání těžko vyjedu, abych se neopřel...jako asi bych vyjel, ale budu tu dělat 15 minutové divadlo, kdy se budu šourat ven po půl centimetru. Strkat do těch cizích nechci vzhledem ke svému autu, ty cizí mam v p*či, když neumí parkovat jako lidi. Potřebuju jet ráno, na koho se obrátit jestli tam budou pořád překážet?
Fakt tohle nepochopím, ještě když předemnou stojící auto má před sebou 2 metry volna a za mnou stojící auto za sebou nemá nic. Netuším čí to jsou auta, jinak bych si za nima došel.
Fakt tohle nepochopím, ještě když předemnou stojící auto má před sebou 2 metry volna a za mnou stojící auto za sebou nemá nic. Netuším čí to jsou auta, jinak bych si za nima došel.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
-
- Moderátor
full klakson a on nekdo vyleze 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
-
- Moderátor
Od Nového roku mají policajti nějaké nové příkazy? Dneska v noci jsem dostal pokutu za parkování na místě, kde se normálně stálo (sice v "zákazu") a nikdo to 2 roky neřešil. Teď z toho stejného místa odtáhli nějaké jiné auto.
Jedná se o Prahu.
Jedná se o Prahu.
-

7GTD
-
- Moderátor
Já se nehádám, že se tam může stát, jen mě zaujalo, že se to najednou nějak řeší. Jednalo se o stání u přechodu s nedodržením 5 m.
-
- Moderátor
Stačí zavolat a oni to přijedou vyřešit 

VW - Very Wonderful
-
Tam kde stávám, chodí policajti jen v 10:30-10:45 a to rozdají pokutu všem autům, kdykoliv mimo tuto dobu se tam stojí bez pokuty. Nemyslím si že by zrovna měli nějaké nové vyhláška a opatření, spíš se jen náhodou podávali na značku 

7GTD
-
čaute, dneska jedu, tma sníh, vánice, rozsvítil jsem si mlhy vepředu, jsem líp viděn a taky vidim líp na díry
na konci vesnice mě zastavili státní, že je silnice dostatečně osvětlená a tak dostanu pokutu za spuštěné mlhovky.
asi třikrát mi pohrozili že to může být až za dva tisíce, řikám že je to z hlediska bezpečnosti, ale tak je teda vypnu. Prej jsem spáchal přestupek a chtějí to řešit. Řikám že nic platit nebudu, tak sepsali oznámení, já to nepodepsal a jel jsem
Co mam ted čekat ?
na konci vesnice mě zastavili státní, že je silnice dostatečně osvětlená a tak dostanu pokutu za spuštěné mlhovky.
asi třikrát mi pohrozili že to může být až za dva tisíce, řikám že je to z hlediska bezpečnosti, ale tak je teda vypnu. Prej jsem spáchal přestupek a chtějí to řešit. Řikám že nic platit nebudu, tak sepsali oznámení, já to nepodepsal a jel jsem
Co mam ted čekat ?