Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
PČR-dotaz
Hoši mám dotaz, dnes jsem jel na čtyřkolce dojela mě PČR a stoply mě. Normální kontrola plus mě nafotili čtyřkolku i helmu a prej kdyby si někdo stěžoval na modrou čtyřkolku tak ví kam mají jít. To jako můžou tak nafotit? To se mě ale nelíbí...
- Piwko
- Kontaktovat uživatele:
Re: PČR-dotaz
Prevence proti tem co nam nicej lesy
si je taky muzes vyfotit s tim ze kdyz si nekdo bude stezovat na fizly co prekne buzerujou lidi tak hned vis

si je taky muzes vyfotit s tim ze kdyz si nekdo bude stezovat na fizly co prekne buzerujou lidi tak hned vis

no jako teď mě taky tak napadá, že jsem si jich mohl vyfotit ale byl jsem rád, že mě nedali pokutu za pneu tak jsem jen mlčel. Jaký můžu být minimální vzorek u na ATV pneu?
aasi jo...stejně mi pak nemají šanci nic dokázat.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
sloučeno
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
ok sorryEiffel píše:sloučeno
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
můžete mi někdo prosím rozklíčovat co znamená pragraf 22/1f4 zákona ČNR č. 200/1990 sb. Resp. mi někdo říct o kolik víc jsem jel. Díky.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1Fáboš píše:můžete mi někdo prosím rozklíčovat co znamená pragraf 22/1f4 zákona ČNR č. 200/1990 sb. Resp. mi někdo říct o kolik víc jsem jel. Díky.
1000kč a dva body pokud to zaplatíš

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma píše:překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1Fáboš píše:můžete mi někdo prosím rozklíčovat co znamená pragraf 22/1f4 zákona ČNR č. 200/1990 sb. Resp. mi někdo říct o kolik víc jsem jel. Díky.
1000kč a dva body pokud to zaplatíš
fuj sem se lekl, to je dobrý, kdyby to bylo víc, tak je to horší. tak to je v pohodě.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
Zdar,
měl bych pár preventivních dotazů, možná budou zajímat i ostatní:
1.) Co když se nedostavíte na předvolání k podání vysvětlení?
- můžou "si to vysvětlit" sami a následně poslat rovnou pokutu a strhnout body? Nebo to tam bude 1 rok a pak to případně vyhnije? Zkusšel někdo podobnou strategii?
A co když ho náhodou stopnou někde při kontrole, kouknou do systému a vida, pane máte být předvolán, tak vás zajistíme.
2.) Lze odebrat body bez toho aniž bych to věděl? Tedy aniž by mě buď fyzicky zastavili a dali pokutu nebo mě někde vyfotili a pak poslali předvolání k podání vysvětlení a já vysvětlení podal.
3.) Co je ideální místo stínítka? Nemíním ho mít cestou městem pořád dole...
Jinak všeobecně lze tvrdit, že řídil třeba váš kamarád. Ten řekne, že ne a že jste řidili vy. Pokud vypadá podobně a s vámi spolupracuje, má policie smůlu. Vize, že by se tím nějak víc probírali a hledali svědky, který by dosvědčili, že dotyčná osoba byla někde úplně jinde je v praxi u běžných přestupků nepravděpodobná. Tak to asi dopadne, pokud zmizí institut osoby blízké.
Jen nechodit k podání vysvětlení ve stejných hadrech nebo třeba se stejnýma hodinkama. Ideálně se oblíct co nejvíc jinak, neobvykle; nechat si narůst kníra, divně se ostříhat atd.
měl bych pár preventivních dotazů, možná budou zajímat i ostatní:
1.) Co když se nedostavíte na předvolání k podání vysvětlení?
- můžou "si to vysvětlit" sami a následně poslat rovnou pokutu a strhnout body? Nebo to tam bude 1 rok a pak to případně vyhnije? Zkusšel někdo podobnou strategii?
A co když ho náhodou stopnou někde při kontrole, kouknou do systému a vida, pane máte být předvolán, tak vás zajistíme.
2.) Lze odebrat body bez toho aniž bych to věděl? Tedy aniž by mě buď fyzicky zastavili a dali pokutu nebo mě někde vyfotili a pak poslali předvolání k podání vysvětlení a já vysvětlení podal.
3.) Co je ideální místo stínítka? Nemíním ho mít cestou městem pořád dole...
Jinak všeobecně lze tvrdit, že řídil třeba váš kamarád. Ten řekne, že ne a že jste řidili vy. Pokud vypadá podobně a s vámi spolupracuje, má policie smůlu. Vize, že by se tím nějak víc probírali a hledali svědky, který by dosvědčili, že dotyčná osoba byla někde úplně jinde je v praxi u běžných přestupků nepravděpodobná. Tak to asi dopadne, pokud zmizí institut osoby blízké.
Jen nechodit k podání vysvětlení ve stejných hadrech nebo třeba se stejnýma hodinkama. Ideálně se oblíct co nejvíc jinak, neobvykle; nechat si narůst kníra, divně se ostříhat atd.
MSG
Takže mě bylo řečeno tohle - řekneš že to nejseš ty, policajt se rozhodne (pokud je fotka dostatečně kvalitní), že tě nasere a nechá si udělat posudek. Pokud výjde v tvůj neprospěch tak si to zacvakáš +1500kč.
Pokud se nedostavíš k vysvětlení, tak si tě budou předvolávat znovu, může se ti stát že si pro tebe rovnou dojedou a mam dojem že je tam i nějaká pokuta, ale to už jsem se ptal dřív....
Body ti jen tak odebrat nemůžou, ale jakmile se pak jednou dostavíš k podání vysvětlení jednoho........
Pokud se nedostavíš k vysvětlení, tak si tě budou předvolávat znovu, může se ti stát že si pro tebe rovnou dojedou a mam dojem že je tam i nějaká pokuta, ale to už jsem se ptal dřív....
Body ti jen tak odebrat nemůžou, ale jakmile se pak jednou dostavíš k podání vysvětlení jednoho........
Function > Form
Function > Form
to MSG: kdyz to resi policajti nevim jiste, ale jakmile to dojde na urad, tak muzou to uzavrit i kdyz se nedostavis. snazsi nez si te predvadet je rozhodnout v tvoji nepritomnosti a pak ti prijde domu rozhodnuti /L.A.M.A. by mohl vypravet/ a pak se musis odvolat, tim to odlozis, anebo do asi 2 let mas narok na obnovu rizenui a prezkum prestupku, pokud si treba opravdu byl mimo delsi dobu... mam tet spravni zakon neskutecne najetej..... 

Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
Máte někdo tušení jestli nějakym způsobem monitorujou na MP na korunní u přepážek řešení přestupků? Někdo mi kdysi říkal, že jsou ty hovory nahrávaný. Docela s chutí bych podal stížnost na toho vola co to se mnou řešil, protože mi soustavně lhal. Ale bez záznamu by to nemělo smysl.....
Function > Form
Function > Form
Re: První "PŘEDVOLÁNKA" - asi rychlost
Hehe tak sem prave prisel od policajtu, prej 120 na 90, fotka jak vino ale bohuzel pro policajty zezadu takze jsem uplatnil zkušenosti zde nabyté
Navíc i sám pan policajt mi když sem si hrál na hloupýho zajíčka (když nad tim tak přemejšlim ještě jím sem
) velice stručně a ochotně vysvětlil o co jde a navedl mne na osobu blízkou. Mimoděk mi pan policista oznámil, že mé bodové konto je stále ještě kompletní takže sem spokojenej

Pětka f kombajnu
Re: První "PŘEDVOLÁNKA" - asi rychlost
jen se ptám tak ne že ně hned někdo bude buzerovat.
"jednou" jsem zaparkoval takhle a hodný pán policajt mi řekl že nesmím přes žlutou a že to mám za 2kila

tak mě napadlo za co mě zbuzeruje když zastavím takhle

"jednou" jsem zaparkoval takhle a hodný pán policajt mi řekl že nesmím přes žlutou a že to mám za 2kila

tak mě napadlo za co mě zbuzeruje když zastavím takhle

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jestli tam je žlutá, tak tam nesmíš stát vůbec, jestli tam je přerušovaná žlutá, nesmíš tam stát, ale můžeš zastavit.
Co vás v tý autoškole učili?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
kdo si to má pořád pamatovatEiffel píše:jestli tam je žlutá, tak tam nesmíš stát vůbec, jestli tam je přerušovaná žlutá, nesmíš tam stát, ale můžeš zastavit.

měli jsme to před tescem a já tam takhle stál každý den a už to asi někoho sralo tak tam udělali právě tu žlutou tak si budu muset hledat místo někde na parkovišti asi
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
tak to prostě bude zastavení vozidla... jo,holt se mi udělalo hrozně blbě a nenecham si prasknout střeva 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: Předvolaní k PČR - otázky a odpovědi
no já bych trval na tom, že jsem nebyl poučen a uvedl bych mu to do protokolu.Ritchma píše:Tak moje dnešní zkušenost s měšťákama na korunní.
Přišel jsem k přepážce jako první. Od pohledu nepříjemnej, starej, zapšklej idiot, kterej by vám dal pokutu i za nevyhozenej blinkr na opušený silnici ve dvě v noci.
Poučení nic.
Ukázal mi fotku na který nebylo vidět nic než auto. Tak říkám - máte další? Ukázal mi další dvě kde nic nebylo a jednu kde jsem byl bohužel dokonale vidět a měl jsem i stejný tričko jako zrovna na sobě. Chvíli jsem si hrál že to nejsem já a on na mě začal zkoušet naprostý nesmysly - nejste? Jakmile to podstoupim do správního řízení, zaplatíte 1500Kč a je jedno jakej to bude mít výsledek! Ptám se jaká je max částka ve správnim řízení - 15 000kč. Říkám že lže. Povídám - a na poučení si tu nehrajate? Ukázal kamsi na přepážku mezi další zprávy jako že mi nemůže říct stav bodů apod. a drze mi řek že doufal že umim číst. Na to jsem mu řek, že jsem doufal že umí mluvit. On se vysloveně nasral. To mi už povolovali nervy a ke konci už jsem byl i sprostej. Nakonec jsem mu řek ať už je hlavně ticho, napíše tam že jsem to já, strčil jsem před něj litr a povídám honem, nemam na vás náladu ani čas. Litr je mi u prdele, asi bych to tak jako tak zaplatil, protože to byla moje blbost, ale to jednání? Kdyby byl slušnej zaplatil bych rovnou...
ať mu život taky někdo zpříjemní
vzdělání není zárukou inteligence
Ten policajt byl takový hovado a uměl mě tak na*rat, že bych spíš s chutí přeskočil přepážku a zlámal mu ruce. Nebejt to policajt a nebýt to na fízlárně, tak bych mu opravdu něco udělal. Takovýhle jednání od takovýho chudáka prostě nesnesu.
Do protokolu jsem nakonec napsal že mi policista záměrně několikrát lhal a až pod to jsem se mu podepsal. Stejně pochybuju že to někdo řeší.....
Do protokolu jsem nakonec napsal že mi policista záměrně několikrát lhal a až pod to jsem se mu podepsal. Stejně pochybuju že to někdo řeší.....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prubezna kamera je na sledovani provozu, rekl bych, ze tezko projde, aby te usvedcila, ze jsi pred x km prave ty spachal prestupek...pajiki píše:Teď u nich byl kamarád a on mu ukazoval fotku z té poslední kamery a říká.....nemůžete se poznat? tak zkusíme jinou kameru a ukázal mu fotku z průběžný kamery..... a říká: myslím že už se poznáte co???? 1000 a 2 body
"Hele a nespal jsi v dobe prestupku na zadnim sedadle? Po radarech ridic zastavil a vystridali jste se, to je urcite ten duvou proc jsi zachyceny na prubezne kamere. Dle me, i kyby ta kamera byla metr za usekovou, tak proste nemuzou. Navic mestaci musi oznaci mereni ceduli, a ta preci neni u kazde prujezdove kamery pro sledovani kolon"
Neprehani ten tvuj kamarad aby byl zajimavej?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
průběžnou kamerou jsem myslel tu, která je na jižní spojce v tom úseku druhá nebo třeba třetí...... ( když jedeš ze smíchova tak projíždíš čtyřmi kamerami)
edit..... dnes sem tam byl znova a stále se nemůžu poznat....

GIV VRT ALH
te maj radi ze si tam tak casto 

máš plnou tašku jó máš?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je u tebe prubezna=usekova, tak pak ano...pajiki píše:průběžnou kamerou jsem myslel tu, která je na jižní spojce v tom úseku druhá nebo třeba třetí...... ( když jedeš ze smíchova tak projíždíš čtyřmi kamerami)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
kamera v průběhu měřeného úseku
myslím že jsme si rozuměli už při prvním příspěvku a debata je zbytečná

GIV VRT ALH
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rada: Správní řízení na průjezd na červenou, co tam hrozí?
Mám pocit že nějaká darda v bodech plus sebráno papíry.
Nebyl jsem to já, ale jedna slečna
Mám pocit že nějaká darda v bodech plus sebráno papíry.
Nebyl jsem to já, ale jedna slečna
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak už mi přišel dopis z Městskýho úřadu a mam to za to nejnižší co prej mohlo bejt a to je 1500 a bez bodu, rovnou sem si nechal i vyjet stav bodovýho konta a sem na 0 čemuž sem nechtěl věřit, ale asi to tak jeTrhyy píše:V pátek večer sme jeli na mord a v jedný vesnici za slanym sem si nevšim že je to vesnice ( dlouhá rovinka, nikde cedule a asi 3 baráky ) a jel sem furt cca kilo, kilo deset, najednou za mnou fízlové, tak zastavim, vylezli docela drsně, že prej tady neni žádná závodní dráha ve vesnici, tak sem se slušně omluvil že to jako vesnice nevypadá aže toje teda moje kravina, no najednou zmírnil, obešel auto ( neměl sem vepředu značku ) to se jako ptal proč jí nemam, tak sem řek že mi do ní tedka nacouvala pani a že nemam v autě vercajk, no a zapoměl sem si doma zelenou kartu, tak se teda jako ptal jak to uděláme, řikám že nevim a von no tak to napíšeme zže nemáte zelenou kartu, 25minut něco v autě vypisovali a dali mi podepsat nějakej papír že sem si zapoměl kartu a bla bla bla a že si mě předvolaj na magistrát do Kladna, co mi hrozí ? Je možný že se takovou kravinou ani nebudou zabejvat a vyhoděj to ?

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Praveze jsme si nerozumeli... ale OK.pajiki píše:kamera v průběhu měřeného úseku
Na jizni spojce smerem na cernak jsou 2 mereny useky. Jeden je za Barandakem pred OMW benzinkou, druhy usek je za sjezdem na Sporilov a pred sjezdem na Bohdalec. Pokud te vyfoti v prvnim useku (na zacatku, na konci) a nejsi poznat, tak nemuze ziskavat informace z toho druhyho useku, ani z dalsich jinych kamer pro sledovani prubehu provozu, kolon apod. Samozrejme ze neudela jen jednu fotku, ale ma tech fotek nekolik, ale vse je z "jedne vteriny prujezdu" I kdyz ano. Oni jscou vychcani a obcas ty useky propoji, cili by zacinal za Barandakem a koncil u sjezdu na Bohdalec. Ale byly tam cedule "Konec mereni", ted bych rekl, ze tam nejsou, ale nevim.
teda Trhaci docela klika
a v bramboru to bych nerek

a v bramboru to bych nerek
máš plnou tašku jó máš?