Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
prostě jak tu někdo dal odkaz na dfense, tak hodně věcí funguje, ale je potřeba se to naučit do detailů, kluci s poklopama na hlavě jsou taky školení jak bojovat proti ovcím, a hodně z nich nejsou žádní pitomci, a přes 50% jsou to normální lidi kteří si nepotřebují nic dokazovat a jednají ferově je to jen o tom navázat komunikaci, já tu psal hodně věcí ve zkrácené verzi, většinou se normálně bavím, a až po chvilce taktně připomenu že mě nepoučili, rozhodně nejsem při jednání s nima agresivní či povýšené chování, bavím se tak nějak úplně normálně, a oni jakmile zjistí že člověk není totální debil či ovce, a zjistí že za pásy pokutu nedají hledají dál, a opravdu stačí nabídnout §32 odst 1až4 a kilčo pokuty, berte to tak, že kluci ušatí mají za nasolené pokuty čárky, a chtějí mít klid od šéfa a né být jebaní že dali málo pokut, a opravdu se vyplatí mít flashku a nahrávat, protože těžko v budoucnu dokážete že polda byl sám, to chce mezi řečí uvést at to na záznamu je, jakto že jezdíte sám vždycky mě stavěli ve dvou, a nebo váš kolega se nějak mračí asi mu není dobře, a vezu zrovna manželku k doktorovi, kdyby potom napsali do správního že mají tři svědky a vy žádného, nestává se to často, ale stát se to může a je jasné když potom tu nahrávku vytáhnete, tak minimálně zpochybníte nesmysly co napsali, já než to popré použil tak jsem si 14 dnů předříkával i ve spaní jak jednat a doladoval jsem si to podle odpovědí co se mi vybavovali od policajtů
jednou třeba narazím a poldi mě setřou, ted prostě platím za pravé přední světlo kilo a všichni jsme spokojení
představte si kdyby to všichni lidi zanali a oni by každému museli předčítat práva a povinnosti a s každým vypisovat správní řízení, tak neudělají vlastně nic a oni to vědí, ale taky vědí, že to se nikdy nestane, většina národa budou stále ovce, a těch pár vychcánků nechají být, než aby se nervovali, ale je mi jasné že narazím někdy na nějakého, který mi rád poučení přečte i dodatečně a pak mě pošle do správního, kde neuvede, že mě předtím nepoučil, to přece nějakej kentoya nemůže dokázat že
takže tak, študujte dfense a nejen jeho, je tu více podobných stránek, už i nějaká sdružení občanů, a třeba v chrudimi je borec kterej dělá autoškolu a svým žákům nabízí že to za ně ve správním v případě potřeby vyřeší, a ve správním když už vidí jeho jméno, že bude zastupovat, tak to odloží
prostě nikomu se nechce jebat nad výši svého platu
jednou třeba narazím a poldi mě setřou, ted prostě platím za pravé přední světlo kilo a všichni jsme spokojení
představte si kdyby to všichni lidi zanali a oni by každému museli předčítat práva a povinnosti a s každým vypisovat správní řízení, tak neudělají vlastně nic a oni to vědí, ale taky vědí, že to se nikdy nestane, většina národa budou stále ovce, a těch pár vychcánků nechají být, než aby se nervovali, ale je mi jasné že narazím někdy na nějakého, který mi rád poučení přečte i dodatečně a pak mě pošle do správního, kde neuvede, že mě předtím nepoučil, to přece nějakej kentoya nemůže dokázat že
takže tak, študujte dfense a nejen jeho, je tu více podobných stránek, už i nějaká sdružení občanů, a třeba v chrudimi je borec kterej dělá autoškolu a svým žákům nabízí že to za ně ve správním v případě potřeby vyřeší, a ve správním když už vidí jeho jméno, že bude zastupovat, tak to odloží
prostě nikomu se nechce jebat nad výši svého platu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

kentoya, globus: Diky. Ja vim, ze to tady je milionkrat snad, ale proste vzdycky kolem toho jeste bylo plno reci tak jsem nevedel 

Sice to není ohledně předvolání ani ničeho takového ale chtěl bych se zeptat zda je někdo schopen zjistit podle SPZ Majitele a bydliště.Jedná se o odstaveného opla corsu který více než rok stojí na stejném místě s vyfouklými koly.Kdysi jsem kontakt na majitele měl ale ja deb*l jsem ho ztratil kdyby to nějak šlo prosím napište někdo SZ.Budu moc moc vděčný Díky 

Ford Probe 2.0 16v
mam nejasnost ohledne "roku" od spachani prestupku.
ve zkratce. technickej stav, ale stal sem na krajnici a nevideli me jet. proste nahodou jeli okoli. na miste se se mnou moc nebavili, tak ja s nima taky moc ne, takze si sepsali nejaky nesmysly, to sem rek ze jim nepodepisu ze to jsou keci, oni ze to musim podepsat (fakt musim?), tak sem napsal ze nesouhlasim a podepsal. spravni organ po 9 mesicich rozhodl prikazem o udeleni pokuty. jasne, odpor a zadost o kopii spisu. po dalsich dvou mesicich telefon ze mi teda jako posila ten spis a jestli bych mohl prijit v terminu, kdy ze tam budou pani policisti. na to sem se moc tesil az si s nima zase pokecam, tak sem ji na to kejvnul, jako hodnej vul sem rovnou pritah i svedky ktery na miste byli a dosvedci ze policajti me nevideli ridit, jen sedet v aute. no a touhle dobou budu mit kazdym dnem v poste zrejme rozhodnuti (podle vyrazu pani z uradu me odpali). ale je to cca 330 dni od spachani udajneho prestupku. takze kdyz se ted odvolam na kraj, tak to na kraji do "roka" nestihnou ani otevrit a je to odlozeny? nebo se pletu?
ve zkratce. technickej stav, ale stal sem na krajnici a nevideli me jet. proste nahodou jeli okoli. na miste se se mnou moc nebavili, tak ja s nima taky moc ne, takze si sepsali nejaky nesmysly, to sem rek ze jim nepodepisu ze to jsou keci, oni ze to musim podepsat (fakt musim?), tak sem napsal ze nesouhlasim a podepsal. spravni organ po 9 mesicich rozhodl prikazem o udeleni pokuty. jasne, odpor a zadost o kopii spisu. po dalsich dvou mesicich telefon ze mi teda jako posila ten spis a jestli bych mohl prijit v terminu, kdy ze tam budou pani policisti. na to sem se moc tesil az si s nima zase pokecam, tak sem ji na to kejvnul, jako hodnej vul sem rovnou pritah i svedky ktery na miste byli a dosvedci ze policajti me nevideli ridit, jen sedet v aute. no a touhle dobou budu mit kazdym dnem v poste zrejme rozhodnuti (podle vyrazu pani z uradu me odpali). ale je to cca 330 dni od spachani udajneho prestupku. takze kdyz se ted odvolam na kraj, tak to na kraji do "roka" nestihnou ani otevrit a je to odlozeny? nebo se pletu?
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
prostě jsi to posral a pokud se nemýlím tak jsi v řitifokr_jr píše:mam nejasnost ohledne "roku" od spachani prestupku.
ted ti pomůže si okamžitě zřídit datovou schránku a mít ji zřízenou, ještě než ti pošlou rozhodnutí a modlit se, aby tě obeslali poštou, což si nevyzvedneš samozřejmě a počkáš si na jeden rok a promlčení
a potom se jim vysměješ že je promlčeno, odvolání nevím jestli je možné, nejsem právník, musely by tam být napadnutelné nesrovnalosti a to chce stejně právníka
já když potřebuji, tak se radím s osobama které v tom umí chodit, ted zrovna taky podávám odpor k jedné věci a půjdu do správního na které už jsem ted připraven, abych nelovil z kapsy, ona to není sranda jít tam bez předešlých rad co a jak, oni tě utlučou, ví kam tě potřebují dostat a když nejsi připraven, tak tě dostanou, nejlepší je fakt hra o čas
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

Kentoya: s hodne vecma s tebou souhlasim, ale dve veci tedy urcite NE
1. pokud je to poslano postou, tak je to jen tvuj problem, ze neprevezmes a x dnu od neprevzeti to zkratka plati
2. nahravat na diktafon aniz by jsi to dopredu nahravajici osobe rekl NEMUZES a kdyby jsi tohle vytahl na spravnim, okamzite na to zakladam spis a pekne si te dam
Fokr: e-e chlape - spravni organ jiz rozhodl, takze lhuta 1 roku se tim prerusila
Oni maji 1 rok na rozhodnuti, to je pravda, ale hoooodne malokdy se to stane, ze by nerozhodli. Rok by platil, kdyby jsi jim zavolal trebas 3x ze nemuzes a pak se trebas hodil marod. Neprojednavalo by se to a tak by neslo poslat nejake rozhodnuti a lhuta 1 rok a papaaaa.. Takto jsi jak napsal Kentoya v riti 

1. pokud je to poslano postou, tak je to jen tvuj problem, ze neprevezmes a x dnu od neprevzeti to zkratka plati

2. nahravat na diktafon aniz by jsi to dopredu nahravajici osobe rekl NEMUZES a kdyby jsi tohle vytahl na spravnim, okamzite na to zakladam spis a pekne si te dam

Fokr: e-e chlape - spravni organ jiz rozhodl, takze lhuta 1 roku se tim prerusila

jak se to vezme.. pokud mas datovou schranku oni jsou povinni te informovat skrze ni... je to prioritni oproti poste... tzn cokoli ti pak od uradu prijde postou muzes rozstrhat...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
no uz sem si to prevzal postou, nerikejte mi, ze dam 3k za shnilej lem na aute ktery nebylo moje a v dobe prijezdu policie jsem neridil?!
odvolat na kraj se budu, pac spravni organ naprosto nezohlednil nektere okolnosti, ktere jsem vypovidal a privedu dalsiho svedka kterej potvrdi moji verzi...
ale porad mi neni jasno jak s tema terminama. takze od kdy tedy ted bezi ten 1 rok?
prestupek se mel stat 22.6 2011
urad rozhodl prikazem nekdy v breznu
ja podal ve lhute odpor
jednani bylo ted v kvetnu
5.6.2012 jsem si prevzal nove rozhodnuti od okresu kde jsem teda vinen a porad muzu dat opravny porstredek na kraj do 14 dnu nebo tak nejak. zatim sem to ani cely necet...
odvolat na kraj se budu, pac spravni organ naprosto nezohlednil nektere okolnosti, ktere jsem vypovidal a privedu dalsiho svedka kterej potvrdi moji verzi...
ale porad mi neni jasno jak s tema terminama. takze od kdy tedy ted bezi ten 1 rok?
prestupek se mel stat 22.6 2011
urad rozhodl prikazem nekdy v breznu
ja podal ve lhute odpor
jednani bylo ted v kvetnu
5.6.2012 jsem si prevzal nove rozhodnuti od okresu kde jsem teda vinen a porad muzu dat opravny porstredek na kraj do 14 dnu nebo tak nejak. zatim sem to ani cely necet...
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
V Ostravě chodí měšťáci s metrem a měří jestli stojí auta opravdu 5m od přechodu...fakt by mě musela hanba fackovat, kdybych dělal dobrovolně takovou práci. 
Jinak na idiota modrou gumu státního jsem zatím nenarazil, vesměs máme v Ostravě poldy v pohodě, ale jsou případy kdy buď jsou naprosto mimo a čumí radši na sjeté pneu na svém služebním voze - nechápal jsem, proč mě tenkrát stavěli, když se sotva jeden blížil k mému okýnku tak ten druhej na něho volá, že maj na káře sjetý pneu ať se de podívat - takže jsem zas jel. A nebo se chtěli zeptat kolik má můj modrej drak spotřebu. Tak či tak mě oba tyhle případy docela serou, protože působí jako netáhla co nemaj nic na práci.
Mě obecně sere na dnešní PČR to, že jsou připosraní a nevyužívají všechny páky na opravdové zmrdy "bo moc papírování" a především mnohým z nich absolutně uniká výchovný aspekt pokuty. Člověka jsou schopni stáhnout kvůli kravině co postrádá materiální aspekt, aby si udělali čárku do toho svého deníčku tajemství, a nebo jednoduše "neví a neznají" - v Opavě chtěli pro změnu otce zkásnout za to, že nesvítí zadníma světlama, když jim vysvětlil, že to jsou světla denního svícení u nichž zadní světla nesvítí a ani svítit nemusí tak na něho čuměli jak puci...opravdu nechápu někdy co tam může být za trolly.

Jinak na idiota modrou gumu státního jsem zatím nenarazil, vesměs máme v Ostravě poldy v pohodě, ale jsou případy kdy buď jsou naprosto mimo a čumí radši na sjeté pneu na svém služebním voze - nechápal jsem, proč mě tenkrát stavěli, když se sotva jeden blížil k mému okýnku tak ten druhej na něho volá, že maj na káře sjetý pneu ať se de podívat - takže jsem zas jel. A nebo se chtěli zeptat kolik má můj modrej drak spotřebu. Tak či tak mě oba tyhle případy docela serou, protože působí jako netáhla co nemaj nic na práci.
Mě obecně sere na dnešní PČR to, že jsou připosraní a nevyužívají všechny páky na opravdové zmrdy "bo moc papírování" a především mnohým z nich absolutně uniká výchovný aspekt pokuty. Člověka jsou schopni stáhnout kvůli kravině co postrádá materiální aspekt, aby si udělali čárku do toho svého deníčku tajemství, a nebo jednoduše "neví a neznají" - v Opavě chtěli pro změnu otce zkásnout za to, že nesvítí zadníma světlama, když jim vysvětlil, že to jsou světla denního svícení u nichž zadní světla nesvítí a ani svítit nemusí tak na něho čuměli jak puci...opravdu nechápu někdy co tam může být za trolly.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
ad1 nemáš pravdu, musí se upřednostnovat datová schránka, to že to nevíš je u úředníků běžné, neva nikdo není dokonalýgizmi píše:Kentoya: s hodne vecma s tebou souhlasim, ale dve veci tedy urcite NE![]()
1. pokud je to poslano postou, tak je to jen tvuj problem, ze neprevezmes a x dnu od neprevzeti to zkratka plati![]()
Fokr: e-e chlape - spravni organ jiz rozhodl, takze lhuta 1 roku se tim prerusilaOni maji 1 rok na rozhodnuti, to je pravda, ale hoooodne malokdy se to stane, ze by nerozhodli. Rok by platil, kdyby jsi jim zavolal trebas 3x ze nemuzes a pak se trebas hodil marod. Neprojednavalo by se to a tak by neslo poslat nejake rozhodnuti a lhuta 1 rok a papaaaa.. Takto jsi jak napsal Kentoya v riti
ad2 neříkal jsem že to dám jako důkaz jen že to pustím abych dokázal že nelžu, a při případném soudním jednání to klidně vytáhnu jako důkaz, sice dostanu flastr za nedovolené nahrávání, ale hošani by to u správního rozchodily, kdežto u soudu dostanou flastr taky, ale to stejně až po dohodě s právníkem, ale ono to víceméně slouží k něčemu jinému, aspon tak to udělal kamarád, přišlo mu správní, kde poučení nebylo, zašel za hošanama na cajtárnu, předvolal si je i se šéfem a pustil, a hošani to stáhli ze správního když na to kejvnul náčelník s tím že kamo slíbil že to nikdy nevytáhne, že si ho jinak podají
jinak oni policajti to lejstro ke správnímu nemusí vypisovat dvakrát, pokud mě pamět neklame stačí jednou, já si můžu ofotit, ale mám pocit že na požádání ti musí udělat kopii, proto jsem jim již dvakrát řekl že to chci vypsat dvakrát jednou pro mě, ale tuším že na toto nemám právo, ale tady o nic nejde, stejně bych si to nafotil
a k tomu že málokdy do jednoho roku nerozhodne máš pravdu, to se stává pouze tehdy když je člověk dobře připravenej, kolikrát stačí říct a nachystat si smlouvu že jsi auto prodal Stojanu Jakotyčovi, nebo Gojko Popičovi ze Zagrebu a napíšeš jakékoliv údaje a protože nemáš pravomoc kontrolovat OP tak jsi udajům věřil, ale tohle chtějí shora zrušit, bude nutné ověření podpisu, a pak pro znalé existují ostrovní státy které nevrací poštu, ale k tomu se nebudu více vyjadřovat, namáhejte si mozky a hledejte na netu a pro totální borce není problém si zrušit bydliště v čr, ale tady to už není sranda, tady to obnáší hodně rizik, ale než přijít o řidičák tak se to dá použít, horší když podnikáš, tam to nepomůže, musel by jsi i ukončit živnost, protože poštu v místě podnikání vyzvednout musíš
jako ojebávek je tolik že jeden žasne, a proto se nedivím, že bohatí se vykroutí téměř ze všeho, jen obyčojný lid je bit po uších a to dvojnásob, a to je na tomhle špatné, a že si možná někdo rád zgustne na obyčejných lidech, no asi mu to dělá dobře když na velké ryby je krátký

no a teď už víš, co jsi udělal špatněfokr_jr píše:mam nejasnost ohledne "roku" od spachani prestupku.
ve zkratce. technickej stav, ale stal sem na krajnici a nevideli me jet. proste nahodou jeli okoli. na miste se se mnou moc nebavili, tak ja s nima taky moc ne, takze si sepsali nejaky nesmysly, to sem rek ze jim nepodepisu ze to jsou keci, oni ze to musim podepsat (fakt musim?)nemusíš, tak sem napsal ze nesouhlasim a podepsal. spravni organ po 9 mesicich rozhodl prikazem o udeleni pokuty. jasne, odpor a zadost o kopii spisu. po dalsich dvou mesicich telefon ze mi teda jako posila ten spis a jestli bych mohl prijit v terminu, kdy ze tam budou pani policisti. na to sem se moc tesil az si s nima zase pokecam, tak sem ji na to kejvnul, jako hodnej vul sem rovnou pritah i svedky ktery na miste byli a dosvedci ze policajti me nevideli ridit, jen sedet v aute. no a touhle dobou budu mit kazdym dnem v poste zrejme rozhodnuti (podle vyrazu pani z uradu me odpali). ale je to cca 330 dni od spachani udajneho prestupku. takze kdyz se ted odvolam na kraj, tak to na kraji do "roka" nestihnou ani otevrit a je to odlozeny? nebo se pletu?
takže zaplať protože chybama se člověk učí
vzdělání není zárukou inteligence
V těchto případech, kdy dopis přišel od PČR, je důležité se hlavně nenechat zastrašit - když tam přijdete a řeknete, že přestupek spáchala osoba blízká, atd., tak policie to stejně může předat k projednání do právního řízení a tímto se bude ohánět a vyhrožovat. Spousta lidí se pak zalekne a rovnou zaplatí, což je škoda.
Každopádně jsou i specializované firmy, které se přestupkům věnují, nejznámější asi DAS pojišťovna právní ochrany nebo Pojištění proti pokutám nechcipokutu.cz, to pokud by se vám tomu nechtělo věnovat
Každopádně, není potřeba tam chodit osobně, pouze poslat poštou omluvu z ústního projednání + vysvětlení v tom dopise (např. výmluva na osobu blízkou).
Každopádně jsou i specializované firmy, které se přestupkům věnují, nejznámější asi DAS pojišťovna právní ochrany nebo Pojištění proti pokutám nechcipokutu.cz, to pokud by se vám tomu nechtělo věnovat

tak jsem byl taky údajně změřen měšťáky a jdu podat vysvětlení, změřeno v Holešovičkách ven z Prahy
naměřeno 65 na 50tce s odchylkou -3 je výsledná 62km/h
jezdím tudy každý den max 54km a snad nejsem blbej abych jel víc když je tam bodový měření, projížděl jsem si to i na knize jízd a max rychlost tam mám 54km,
není možný, že by to blejsklo třeba auto co jelo souběžně a došlo k nějaký chybě? nedovedu si to vysvětlit
nechci platit za nějaký omyl a bohužel jsem jel firemním autem.....
jsem největší zločinec planety? domluvou to asi nepůjde co?
naměřeno 65 na 50tce s odchylkou -3 je výsledná 62km/h
jezdím tudy každý den max 54km a snad nejsem blbej abych jel víc když je tam bodový měření, projížděl jsem si to i na knize jízd a max rychlost tam mám 54km,
není možný, že by to blejsklo třeba auto co jelo souběžně a došlo k nějaký chybě? nedovedu si to vysvětlit

nechci platit za nějaký omyl a bohužel jsem jel firemním autem.....
jsem největší zločinec planety? domluvou to asi nepůjde co?

odtah od 7kč/km 731810210
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jestli si mel stinitko a jsi vyssi tak nepujdes poznat na fotce
jako ja

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jsem vyšší a stínítko mám vždy
co je to platný když jde o firemní khár
2body a 1500-2000kč to jistí

co je to platný když jde o firemní khár
2body a 1500-2000kč to jistí
hele ted se to dela tak, ze odmitnes podat vysvetleni, reknes zes to neridil... a oni na tebe ze maj vypis z knihy jizd.. a ty reknes ze to at si s tebou vyresi zamestnavatel, ze jsi auto nekomu pujcil...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
tak jsem to vyřídil za litr a 2body, nebudu to protahovat a následně se stejně dostal na pokutu 2500,- která je na horní hranici
fotka je mizerná, na tu by to uhrát šlo, ale jak říkám...bejt to soukromý auto tak maj smůlu
potěšilo mně, že tam byla platit i Esterka z počty pro tebe
pojištuju se tady http://www.nechcipokutu.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a starosti jdou za nima....
fotka je mizerná, na tu by to uhrát šlo, ale jak říkám...bejt to soukromý auto tak maj smůlu
potěšilo mně, že tam byla platit i Esterka z počty pro tebe

pojištuju se tady http://www.nechcipokutu.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a starosti jdou za nima....
ze jim prispivas videracum... jinak shanim na pujceni bilou helmu jako mel stig a bile rukavice, nevite o necem?
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem profrcel na 4proudovce v Moste kolem oktavky s bradavici 103 na 90ce. videl jsem je tak jsem hned sjel na sjezdu, za sjezdem to vybirali. tak sem je objel a najel na dalsim
... budou posilat fotku, nebo na to prdej kdyz to hnedle kasirovali? kdyztak manzelka pujde odmitnout podat vysvetleni no 

Většinou si to kasírujou sami hned, případně na kase za nima, který ses vyhnul. Takže nic nebude. Si kup antiradar, na toto by ti stačil 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mike Mad: Jen tak ze zvědavosti, modrá nebo bílá octávka? V zimě tak lítali s modrou a teď je tam vídám v bílé. Tak jestli mají obě nebo modrá šla o dům dál 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bila - je mostecka, modra teplicka. teplice maj jeste svetle modrou feldu
o antiradaru uz sem premyslel, jen ziju v domneni ze to zapipa az kdyz mne to meri
tedy k nicemu
o antiradaru uz sem premyslel, jen ziju v domneni ze to zapipa az kdyz mne to meri

Oktávky, fábky s bradavicí a nový passaty v aktivu to bere, nic jinýho ne 
tady jak to bere ve městě přenoska
mimo město je to horší, tam už se vyplatí pevnej, což je randál nebo jet na pohodu mírně nad limit( 20-30) a čumět
tady novej passat
Na Aukru se daj EURO verze dobrejch přenosek sehnat kolem 4-5tis., novej stojí dvojnásob. Mě se zaplatil během 2 měsíců ježdění po Praze
máš smůlu s trojnožkou-laserama, na ty buď vůbec nereaguje nebo když zachytí paprsek, tak už je stejně pozdě 

tady jak to bere ve městě přenoska
mimo město je to horší, tam už se vyplatí pevnej, což je randál nebo jet na pohodu mírně nad limit( 20-30) a čumět

Na Aukru se daj EURO verze dobrejch přenosek sehnat kolem 4-5tis., novej stojí dvojnásob. Mě se zaplatil během 2 měsíců ježdění po Praze

VW - Very Wonderful
jinac kazdopadne, info primo od ridice novych passatu.... auta neumi merit za sebe.... v tv rikali ze jo, ale neumi
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nový to neuměj, ale starý to snad uměli, akorát s tím bylo takový sraní, že se to téměř nikdy nepodařilo, tak měřili vždycky jedoucí za tebou...
VW - Very Wonderful
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je dobra zprava 

Tak abych to tady dokončil tak si nechali těch 5tis a včera jsem si byl pro řidičák po 2měsícíchRolljoin píše:jak jsem psal 2x tezky prestupek a na miste mi policajt nemohl dat pokutu, ze musim pred komisi a napsal mi papir o prevzeti kauce na 5tis ktere jsem mu dal (jinak mi pry zabavi auto, ze nato maji pravo) no a rekl mi at ocekavam dopis. Asi pozvanku zejo.Rolljoin píše:najspis se to tady uz resilo ale najit to...
kdyz prijdete o papiry treba na pul roku tak se vam z vrati s cistym bodovym kontem nebo jak? nevim teda kolik jsem mel bodu ale podruhe me za rok (chybelo mi 14dnu bez pokuty) chytili za cervenou a to je za papiry takze nemusim aspon shanet wintercar ale jde mi o to jestli se mi papiry vrati ciste. dik
No chtel jsem se zeptat jak dlouho na to maji? Taky rok? Je to pres 2 mesice a porad nic. Diky

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Zdravim,
Vím že je to dokola i jsem si to pročetl a ani bych to moc neprožíval ale je to fotra kára, takže:
Zaparkoval jsem auto v Praze na Andělu asi + - dva metry od křižovatky po dvou hodinách lísteček: stání v křižovatce klasika. Mam to zkusit řešit popřípadě kolik se platí když budu slušněj, nebo prostě lísteček žadnej nebyl a čekat jestli vůbec se budou namáhat to řešit dál ? Nikam se my chodit nechce a platit těm kurvám taky ne ale lepší než nasranej fotr ( opět )
Vím že je to dokola i jsem si to pročetl a ani bych to moc neprožíval ale je to fotra kára, takže:
Zaparkoval jsem auto v Praze na Andělu asi + - dva metry od křižovatky po dvou hodinách lísteček: stání v křižovatce klasika. Mam to zkusit řešit popřípadě kolik se platí když budu slušněj, nebo prostě lísteček žadnej nebyl a čekat jestli vůbec se budou namáhat to řešit dál ? Nikam se my chodit nechce a platit těm kurvám taky ne ale lepší než nasranej fotr ( opět )

Renault Avantime 3.0 V6 - 152 kw
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw
http://mustang88.rajce.idnes.cz/
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw
http://mustang88.rajce.idnes.cz/
Zahod to... Vetsinou to ani neprijde...
nebo tam zajdi a to blbý kilo jim dej a máš klid