Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

Progresss

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od Progresss »

V tom odkaze se ale píše i otom co jsi vyfotil ty 8)

Sova

Příspěvek od Sova »

Keine, nepovažuju to za debilní výtku...politika a hlavně vykonávání prezidentské funkce je mnohem více o symbolech a působení k národu...
Klause hodně kritizuju, nicméně jako český prezident nosí české hodinky a v poslední době mám také pocit, že se snažil jezdit českým Superbem (zapomenme nyní nakolik je skutečně český)

Schwarzenberg nosí hodinky, který dost možná nosil i Reinhard Heydrich, protože i Heydrich létal...například se jako pilot zučastnil francouzskýho tažení a dokonce ho 2x sestřelili...pak mu to lítání Himmler s Hitlerem zatrhli...

Prostě mi to připadá krajně nevhodné a díky TomasiUL za podporu 8)
Pro někoho jsou hodinky to samé jako automobil...jak by se ti líbilo, kdyby prezident ČR jezdil třeba ve stejným autě jako měl například K.H. Frank?
Hodinky jsou mimojiné i modní doplněk...něco ve smyslu ukaž jake nosíš hodinky a já ti řeknu jaký jsi, co máš rád, co vyznáváš...jakou máš Image...

Takže buď kníže obdivuje Luftwaffe a hlásí se více k neměctví a nebo je mu to jedno a má prostě hodinky kteryse mu proste jen líbí a tím pádem si neuvědomuje jak muže pusobit na lidi, kteřín se nezabývají věcmi tak povrchně jako on...jak muže pusobit na lidi, kteří dbají na souvislostech a principech...
Obě varianty jsou s příhlednutím k jeho kandidatuře tragické a alarmující...
__
Jo mám tam asi nějaké chyby...napřiklad ve slově nosily
Opravovat to nebudu...neznám tedy tak dobře gramatiku. Popravdě když píšu na jeho profil tak mě to vůbec netrapí...protože vím, že umím Česky lépe než on :D

Subtera: Nevím proč, ale skloňování v tomto případě u cizích jmen mi nějak nejde přes pusu...možná bych si vsadil i na to že češtině toto u cizích jmen umožnuje.
Jen tak mne napadlo
Vážený pane Bushi

a

Vážený pane Bush

Mě to Bushi zní pitomě...
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Progresss píše:V tom odkaze se ale píše i otom co jsi vyfotil ty 8)

Aha, ta zpráva byla aktualizována později, já ji četl hned po vydání a nic se tam o tom nepsalo čili to tam asi doplnili... tak to pak ano.... Každopádně to nic nemění na tom, že to s další hlavou státu nevypadá dobře :(

Sova: občas s tebou souhlasím, ale tohle je drobet mimo mísu.... Takže kdyby Tatrovka přežila ten punc auta komunistických papalášů a dnes s ní někdo jezdil, byl by STBák a Komunista? Ne, nemyslím si, že to auto by mohlo za to, kdo s ním jezdil. To samé platí i o zbraních.... To, že třeba samopaly Thompson se prvně prosadily jako zbraň gangsterů taky nebránilo tomu, aby se z nich stal dle mého nejlepší samopal celé 2. světové, který sem tam slouží dodnes. Prostě když něco dobře funguje, tak se bohužel stane, že to nosí sem tam i nějaký hajzlík...
A je x dalších případů. Někdo by image odhadl dle hodinek, jiný dle bot. Já si v zimě neumím vynachválit Kanady vz. 60. Ale fakt nejsem komunista jen protože nosím kanady z dob nejhlubší totality :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Kein

Příspěvek od Kein »

Sova píše:Takže buď kníže obdivuje Luftwaffe a hlásí se více k neměctví a nebo je mu to jedno a má prostě hodinky kteryse mu proste jen líbí a tím pádem si neuvědomuje jak muže pusobit na lidi, kteřín se nezabývají věcmi tak povrchně jako on...jak muže pusobit na lidi, kteří dbají na souvislostech a principech...
Obě varianty jsou s příhlednutím k jeho kandidatuře tragické a alarmující...
Tyhle dedukce typu ..."takže a nebo" je přesně to nálepkování co mi vadí a zdá se mi dost pokrytecké. Uvědom si, že tyhle hodinky byly vyrobeny rodinnou firmou, kterou pojí k Luftwaffe pouze to, že u nich měli zakázku a to z nich dělá také velice cennou cetku. Podle tvé logiky, kdyby prezident jezdil ve VW tak má taky náklonnost k nacistickému Německu? Nebo pokud by jezdil v MB, tak má náklonnost k Hitlerovi? Můj názor? Přeháníš a moc. Podle mě knížecí hodinky Laco Uhren jsou jen další vzácná cetka, která má nanejvýš symbolizovat to, že je to šlechtic a chce působit buržoustsky... pokud mají mít vůbec nějakou symboliku, v jeho případě. Taky to pro něj mohou být jen hodinky po jeho otci, třeba.

Abych to zrkátil "tragické a alarmující" to připadá tobě, to je v pořádku, každý může mít názor jaký chce. Mi to nepřijde jako "tragické a alarmující" ani u normálního smrtelníka, ani u prezidenta.

btw.: Ta Tatra je krásný příklad.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sova

Příspěvek od Sova »

Vubec to není hezký příklad...
ty hodinky podle mě nejsou původní...je to nový remake ...težko by asi nosil běžně památeční hodinky po otci...a jestli jsou skutečně puvodníi a dostal je jeho otec ve službě tak ho za prezidenta tuplem nechci...
Je vysoce pravdepodobne že jsou nové...stojí od 400 Eur do 1500 Eur....

Tatra je automobilka...VW je automobilka...já tady narážím ná konkretní typ hodinek značky LaCo, který byly udělány pro německé piloty osy...já v tom vidím nevhodnost a tento muj názor je pevný.
proti značce nic nemám...když si koupí LaCo Einsatzuhr tak mi to bude uplně jedno a nebude mě to vadit...

kubi: když něco dobře funguje tak to používá sem tam i nějaký hajzlík...já mluvím o dodávce hodinek pro celou armádu hajzlů...ty hodinky si tehdy nemohl bezny clovek koupit napriklad...byla to vojenská dodávka...

armáda hajzlů :roll: ...armáda a voják sice plní jen rozkazy...já vím...ale byla to armáda hajzlů...už jen za zvěrstva na východě!
Nevím proč to srovnávate s Tatrou...žádna osobní Tatra nebyla koncipována a zamýšlena jako striktně vojenská dodávka...jako ty hodinky...
Tatrama jezdili jen papalasi a STB mimojiný z toho duvodu, že by si jí jiní lidi v Československu nemohli nikdy dovolit...
To je nutný si uvedomit...
Jinak to bylo auto jako každý jiný, který si kdokoli kdo na něho měl mohl na západě koupit
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

ad sova

pravdu díš, a pěkně jsi to napsal, na tohle už může reagovat jen maďar
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Kein

Příspěvek od Kein »

Sova píše:Vubec to není hezký příklad...
ty hodinky podle mě nejsou původní...je to nový remake ...težko by asi nosil běžně památeční hodinky po otci...a jestli jsou skutečně puvodníi a dostal je jeho otec ve službě tak ho za prezidenta tuplem nechci...
Je vysoce pravdepodobne že jsou nové...stojí od 400 Eur do 1500 Eur....

Tatra je automobilka...VW je automobilka...já tady narážím ná konkretní typ hodinek značky LaCo, který byly udělány pro německé piloty osy...já v tom vidím nevhodnost a tento muj názor je pevný.
proti značce nic nemám...když si koupí LaCo Einsatzuhr tak mi to bude uplně jedno a nebude mě to vadit...

kubi: když něco dobře funguje tak to používá sem tam i nějaký hajzlík...já mluvím o dodávce hodinek pro celou armádu hajzlů...ty hodinky si tehdy nemohl bezny clovek koupit napriklad...byla to vojenská dodávka...

armáda hajzlů :roll: ...armáda a voják sice plní jen rozkazy...já vím...ale byla to armáda hajzlů...už jen za zvěrstva na východě!
Nevím proč to srovnávate s Tatrou...žádna osobní Tatra nebyla koncipována a zamýšlena jako striktně vojenská dodávka...jako ty hodinky...
Tatrama jezdili jen papalasi a STB mimojiný z toho duvodu, že by si jí jiní lidi v Československu nemohli nikdy dovolit...
To je nutný si uvedomit...
Jinak to bylo auto jako každý jiný, který si kdokoli kdo na něho měl mohl na západě koupit
Heh a jaký je prosím tebe rozdíl mezi papalášem STB, který zavíral a zabíjel lidi a pilotem, který zabíjel lidi? Jinak, ne, že bych chtěl nějak obhajovat německý vojáky, ale konkrétně právě němci byli ti co mojí babce a vesnici, kde bydlela rozdávali jídlo a léky a byli to právě rusové a rudá armáda, kdo jim je bral a nebyla to žádná výjimka. To jen tak mimochodem, abys neviděl jen černobíle, zapomněl na východní a západní propagandu, filmy typu Zachraňte vojína Rayena a uvědomil si, že němečtí vojáci byli taky jenom lidi, důkazem také budiž několik nepovedených útoků na Adolfa.

Ne, promiň, nesouhlasím s tebou, já v těch hodinkách nevidím nic jiného, než jen historický cenný předmět. Ostatní tvé dedukce mi přijdou, krapet směšné. Jo a abys věděl kolik nácků ještě jezdí po světě, tak například německé helmy se staly docela oblibenými mezi motorkáři, takže to jsou hádám taky nečeši a sympatyzanti. Na knížeti mi fakt vadí jiný věci, ale jeho hodinky coby bořič morálky opravdu ne.

bleach

Příspěvek od bleach »

Venca Havlu jezdil mercedesem, kterym jezdil Hitler. Havel byl vlastne nacek.

Kein

Příspěvek od Kein »

Heil Havel!

Sova

Příspěvek od Sova »

seru na vás...myslel sem že mi dva příspěvky budou stačit abych to vysvětlil...
vy tadý motáte celé značky a já přitom mluvím o konkrétním typu!

havel taky nechtěl jezdit v 613...také to viděl jako symbol...
já vidím jako symbol toto
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Doyle z Profesionálů byl vlastně taky nácek - však se podívejte co drží v ruce - Walther P38!!! Zbraň vyráběná pro Nacistickou armádu!!!

Obrázek

A z trošku jiného soudku - co si myslíte o tomhle? http://zpravy.idnes.cz/amnestie-osvobod ... _domaci_hv" onclick="window.open(this.href);return false;

Já se Klause spíš zastával, někdy byl teda kontroverznější ale spousta jeho postojů se mi líbilo... ovšem toto.... výborný signál ke všem těm tunelářům, podvodníkům, násilníkům a všelijakým hajzlíkům - protahujte to, protahujte protahujte protahujte a třeba přijde za pět deset let další amnestie a my vám ještě nakonec zaplatíme. Samo, že ze státního rozpočtu, však oni ti lidi co nekradou do práce chodí pro radost a vůbec jim to nebude vadit....

bleach

Příspěvek od bleach »

uz vyhlizim tatu

Sova

Příspěvek od Sova »

Keyntoya: díky

kubi: bavím se o osobě a úřadu prezidenta...doyle je postava z televizního serialů...

Kein: ad rudoarmějci a wehrmacht...
Je velký rozdíl když nějakej analfabetickej mužik v sovětské uniformě tu ukradne hodinky a tu znásilní na vesnici sedlákovu dcera a vedle toho dostane německej voják na východní frontě rozkaz od dustojníku z vrchu, že mají střílet civily, vojenské zajatce, podpalovat stavení...prostě se totálně vysmát ženevské konvenci.
To je velký rozdíl...

Stejně tak noční nálety na Londýn a bombardování civilních objektů za účelem zdeptání morálky protivníka!

To jsou válečné zločiny armády hajzlů!!
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Tak pokud mluvíš o prezidentech tak v tom případě byli Nikolae Caucescu, Josip Broz-Tito, Fidel Castro, Kim Čong Il, Pol Pot, Leonid Brežněv, Kim Ir Sen a mnozí další samí zhýralí imperialisti, protože si vozili zadky v Pullmanech 8)

Nevím, prostě mi přijde, že ses chytnul jednoho detailu a řešíš ho jakoby kníže nosil svastiku na rukávě....

Sova

Příspěvek od Sova »

To ho chceš srovnávat s těma jménama? :D
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Ad. Schwarzenberg...toho člověka v žádném případě nebudu volit...a to né skrz nějaký blbý hodinky
Ale proto, že sem se nedávno dozvědel, že všechen majetek v CR restituoval defacto nezákonně a nelegálně!
Cléon & Fonte

Rostack

Příspěvek od Rostack »

Kdyby jsme měli volit podle poctivosti, jsme úplně na začátku ... 8)
life's too short to drive slow

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Proto taky budu volit Franze, kterej ať vypadá jak chce je furt z nich nejslušnější.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Sova píše:Ale proto, že sem se nedávno dozvědel, že všechen majetek v CR restituoval defacto nezákonně a nelegálně!
Tak důležitý je hlavně to, že si ho ti komunisti vzali naprosto legálně. :wink:
✠Luftwaffle✠

Sova

Příspěvek od Sova »

hattori_hanzo píše:
Sova píše:Ale proto, že sem se nedávno dozvědel, že všechen majetek v CR restituoval defacto nezákonně a nelegálně!
Tak důležitý je hlavně to, že si ho ti komunisti vzali naprosto legálně. :wink:
V podstatě si ho ale vzali legálně :D
Znárodnění a konfiskace nebyly nelegální...

Znárodňoval i Beneš...
...samozřejmě to neobhajuju :wink:

Nedávno sem četl že jelikož byl Karel Schwarenberg adoptovanej svým strýcem, tak podle českého práva neměl nárok na restituci majetku svých rodičů, kterých se defacto tím krokem adopce zřeknul...
Tehdy si u soudu prosadil rakouské právo před českým...což je absurdní protože o tom rozhodoval český soud...

Mno tohle mohlo projít jen jemu...
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Sova píše:To ho chceš srovnávat s těma jménama? :D
Ne, jen ti ukazuju jak absurdně to zní 8)

Kein

Příspěvek od Kein »

Sova píše:Keyntoya: díky

kubi: bavím se o osobě a úřadu prezidenta...doyle je postava z televizního serialů...

Je velký rozdíl když nějakej analfabetickej mužik v sovětské uniformě tu ukradne hodinky a tu znásilní na vesnici sedlákovu dcera a vedle toho dostane německej voják na východní frontě rozkaz od dustojníku z vrchu, že mají střílet civily, vojenské zajatce, podpalovat stavení...prostě se totálně vysmát ženevské konvenci.
To je velký rozdíl...

Stejně tak noční nálety na Londýn a bombardování civilních objektů za účelem zdeptání morálky protivníka!

Ano, máš pravdu rozdíl to je. Zatímco Němec to dostane rozkazem, tak rus to udělá ze své vlastní libovůle.

Za "hajzly" můžeš považovat jednotky SS o tom žádná, to byli přesvědčení nácci, trestanci a možná tě překvapím - značnou část jich, především ke konci války a hlavně v koncetračních táborech, tvořili maďaři a další národní svoloč, jelikož většina němců se psychicky hroutila, když uviděli praktiky v koncetračních táborech. Ale strašně se mi líbí, jak si podlehl propagandě a celou německou armádu vidíš jako stašné zločince, přitom mezi nima byli i češi a zrovna Luftwaffe byla letka jako jakákoliv jiná a jestli si myslíš, že to cos vyjmenoval nedělala rudá armáda, tak jsi buďto neinformovaný, nebo naivní. Není žádným tajemstvím, že německá armáda nijak Hitlera nežrala, proč myslíš, že měl Hitler osobní stráž SA nadřazenou německé armádě? A i přesto proběhlo několik atentátů .

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Sova píše:Ad. Schwarzenberg...toho člověka v žádném případě nebudu volit...a to né skrz nějaký blbý hodinky
Ale proto, že sem se nedávno dozvědel, že všechen majetek v CR restituoval defacto nezákonně a nelegálně!
to už vím dlouho, všechno mu zabavili benešovejma dekretama, a trošku jsem se o to zajímal, protože moje exmanželka (její předci) vlastnili obrovskej majetek ve východních čechách a na severní moravě, tudíž moje děcka mohli bejt vysmátý, ale nejsme knížata
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kein píše:
Sova píše:Keyntoya: díky

To je velký rozdíl...

Ano, máš pravdu rozdíl to je. Zatímco Němec to dostane rozkazem, tak rus to udělá ze své vlastní libovůle.

Za "hajzly" můžeš považovat jednotky SS o tom žádná, to byli přesvědčení nácci, trestanci a možná tě překvapím - značnou část jich, především ke konci války a hlavně v koncetračních táborech, tvořili maďaři a další národní svoloč, jelikož většina němců se psychicky hroutila, když uviděli praktiky v koncetračních táborech. Ale strašně se mi líbí, jak si podlehl propagandě a celou německou armádu vidíš jako stašné zločince, přitom mezi nima byli i češi a zrovna Luftwaffe byla letka jako jakákoliv jiná a jestli si myslíš, že to cos vyjmenoval nedělala rudá armáda, tak jsi buďto neinformovaný, nebo naivní. Není žádným tajemstvím, že německá armáda nijak Hitlera nežrala, proč myslíš, že měl Hitler osobní stráž SA nadřazenou německé armádě? A i přesto proběhlo několik atentátů .
ksakru, ale tady vůbec nejde o to, jestli něco dělala, nebo nedělala jiná armáda
prostě je to symbol a tím končí je to stejnej symbol jako válečný kříž nebo svastika
kdyby oslovoval soudruhu taky končí
kdyby heiloval končí

a můžeš si myslet a mínit cokoliv, prostě je to mamrd, který už po převratu měl zůstat za hranicema a sem nevkročit

Sova

Příspěvek od Sova »

nemám zapotřebí vyvracet něčí názory :wink:
Cléon & Fonte

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

hodinky..to snad ne :lol:

nadáváte tu na vojáky je jedno odkud a jaký a nedávno jste hájili Mašinů vyznamenání .. to je na :savle:

Můj děd ,jakožto voják wermachtu by vám povyprávěl jak to bylo,asi by jste tu přestali psát takový sračky.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Sova

Příspěvek od Sova »

co by mě tak jako vyprávěl?
při východním tažení si s ženevskou konvencí vytřeli prdel...
Je jedno jestli SS nebo wehrmacht...na východě se chovali všichni stejně...nedodržovali ženevskou konvenci.

A Luftwaffe není žádná letka...
Cléon & Fonte

Kein

Příspěvek od Kein »

kentoya píše:
ksakru, ale tady vůbec nejde o to, jestli něco dělala, nebo nedělala jiná armáda
prostě je to symbol a tím končí je to stejnej symbol jako válečný kříž nebo svastika
kdyby heiloval končí

a můžeš si myslet a mínit cokoliv, prostě je to mamrd, který už po převratu měl zůstat za hranicema a sem nevkročit
Ale vždyť o to celou dobu jde, jestli to je, nebo není, symbol. Symbol je svastika v bílem poli, keltský kříž, nebo gesto jako heilování, nebo oslovování. Hodinky, podle mého názoru, ne. Přirovnání k TATŘE 603 je naprosto totožné. Tohle je jen takové dloubání se v něčem co nemá žádnou váhu. Ale zvykl jsem si, že lidé mají za potřebí hledat chyby i tam kde nejsou. Když někdo někoho "nemá rád" tak ok, to problém není, ale ať to ten dotyčný dává najevo skrze vlastnosti a teorie toho cíleného člověka a ne přes tyhle "rádoby symboly". :wink: Říct o někom, že je mamrd je jednoduché, říct, ale proč, to už je těžší. Stačí, že vágní plky čtem v novinách.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kein píše:
kentoya píše:
kdyby heiloval končí

Ale vždyť o to celou dobu jde, jestli to je, nebo není, symbol. Symbol je svastika v bílem poli, keltský kříž, nebo gesto jako heilování, nebo oslovování. Hodinky, podle mého názoru, ne. Přirovnání k TATŘE 603 je naprosto totožné. Tohle je jen takové dloubání se v něčem co nemá žádnou váhu. Ale zvykl jsem si, že lidé mají za potřebí hledat chyby i tam kde nejsou. Když někdo někoho "nemá rád" tak ok, to problém není, ale ať to ten dotyčný dává najevo skrze vlastnosti a teorie toho cíleného člověka a ne přes tyhle "rádoby symboly". :wink: Říct o někom, že je mamrd je jednoduché, říct, ale proč, to už je těžší. Stačí, že vágní plky čtem v novinách.
co je na tom těžkého,
že se mu vše vrátilo v restitucích i s úrokama? přestože to byly benešovy dekrety?
kdo jiný než mamrdi se zůčastní schůze bildenbergu?
je extremně proevropský, stačí kdyby sis pustil ten půlhodinovej odkaz v politické žumpě a pochopíš, kam směřuje evropa a její ekonomika, ten slovák, co tam plká, to má v hlavě kurva srovnané
nemůžu prostě volit někoho kdo
za 1 je nadčlověk - díky restitucím
za 2 ovlivnuje životy milionů lidí ku vlastnímu prospěchu - bildenberg
za 3 je proevropský - další likvidace slušného obyvatelstva

Kein

Příspěvek od Kein »

Tohle už je něco jiného. :wink: Jinak aby bylo jasno neobhajuju knížete, ale jeho hodinky. Mi stačí jeho eurohujerství a jeho pozice Kalouskova poskoka abych tohoto člověka nevolil.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“