On-line reportáž
Volby českého prezidenta bude monitorovat i mise z Běloruska.
http://zpravy.idnes.cz/jak-volit-v-prez ... domaci_jpl" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
On-line reportáž
Volby českého prezidenta bude monitorovat i mise z Běloruska.
Souhlas, chtěl jsem France volit, ale po shlédnutí několika rozhovorů s ním jsem pochopil že on je jinde než by měl být český prezident. Teď se rozhoduji mezi Karlem, sobotkou a Fišerovou.SubTera píše:Bobr: stupidni je predevsim tvuj duvod. A propos, vzdelani neni zarukou inteligence. Pokud jsi alespon jednou jedinkrat sledoval jakykoliv rozhovor s Franze, neslo se nevsimnou, ze jeho okruh vedomosti je silne omezen na neco, co on nazyva kulturou, ale i v teto oblasti on mele paty pres devat bez hlavy paty. Mel jsem za to, ze kdyz oznacime nekoho inteligentnim clovekem, mame za to, ze dana osoba ma vseobecny rozhled a dokaze informaci smysluplne podat. Fakt se na to radsi vyser a zustan doma, protoze presne takovi volici vzdycky vsechno zkurvej - viz napr. posledni pro me nepochopitelny volby do PP a hlasy lidi pro VeVerky. A pak si stezujou, jak je to tu spatny.
K čemu je ale inteligent v úřadu, kde o tom nemá ani páru a je absolutně mimo narozdíl od ostatních kandidátů. Až dosáhne rozhledu ostatních lepších kandidátů, ať se klidně přihlásí znovu, nyní na to nemá a byla by to taková ideální loutka.NeviM píše:Promin SubTero, ale ulet? hovadina? ulet je myslet si ze neni inteligentni a to fakt velkej a obrovská hovadina k tomu, ty adepteSubTera píše:Beaver píše:Tak zůstávám u Franze, aspoň je to inteligent.![]()
promin, Bobre, tohle je fakt ulet...takovou hovadinu bych cekal od jinejch adeptu![]()
Pro jistotu: mluvim jen o inteligenci o ničem jiném.
sorry, ale todle se dá říct i o TOP 09 a jejich kauzách a věčnýmu KalouskoviSubTera píše:Bobr: stupidni je predevsim tvuj duvod. A propos, vzdelani neni zarukou inteligence. Pokud jsi alespon jednou jedinkrat sledoval jakykoliv rozhovor s Franze, neslo se nevsimnou, ze jeho okruh vedomosti je silne omezen na neco, co on nazyva kulturou, ale i v teto oblasti on mele paty pres devat bez hlavy paty. Mel jsem za to, ze kdyz oznacime nekoho inteligentnim clovekem, mame za to, ze dana osoba ma vseobecny rozhled a dokaze informaci smysluplne podat. Fakt se na to radsi vyser a zustan doma, protoze presne takovi volici vzdycky vsechno zkurvej - viz napr. posledni pro me nepochopitelny volby do PP a hlasy lidi pro VeVerky. A pak si stezujou, jak je to tu spatny.
To by nikomu nevadilo, ale on nemá žádnej politickej ani státnickej přehled (říkám přehled, ne praxi) a dle mě by alespoň nějakej základ mít měl...Tead píše:Franz. ten člověk je inteligentní nejde ani tak o to, že je umělec, nebo nějakej znalec kultury, ale člověk co si váží vědomostí a hlavně má neskutečnej historickej přehled..to, že nezná aktuální počet asistentů poradců europoslanců mi vůbec nesere...., to, že podle nikoho by tam z jakýhokoliv důvodu neměl bejt - potetovanej, nepolitik, nesnaží se lézt nikomu do prdele...volba jeho je více méně protest proti všemu, co se normálně v řízení státu děje a myslím, že právě v posledních dnech jistota, že ho zovlím ještě zesílila, když člověku dojde, že ať je to tak nebo tak - kdyby byl prezidentem tak je jasně, že když lidí chtějí tak se dá dokázat všechno a o tom to je...![]()
Myslím, že tahle volba prezidenta naprosto jasně ukáže co jsme za lidi v tomhle státě..
Od tebe mě ani taková blitka nepřekvapuje.77milda77 píše:Nechápu jak někdo může volit toho rakušáka![]()
Souhlas, hlavně mam pocit, že ve včerejší debatě se ho docela úmýslně snažili zesměšnit (papa zeman) což ho vubec nevykolejilo.Tead píše:Franz. ten člověk je inteligentní nejde ani tak o to, že je umělec, nebo nějakej znalec kultury, ale člověk co si váží vědomostí a hlavně má neskutečnej historickej přehled..to, že nezná aktuální počet asistentů poradců europoslanců mi vůbec nesere...., to, že podle nikoho by tam z jakýhokoliv důvodu neměl bejt - potetovanej, nepolitik, nesnaží se lézt nikomu do prdele...volba jeho je více méně protest proti všemu, co se normálně v řízení státu děje a myslím, že právě v posledních dnech jistota, že ho zovlím ještě zesílila, když člověku dojde, že ať je to tak nebo tak - kdyby byl prezidentem tak je jasně, že když lidí chtějí tak se dá dokázat všechno a o tom to je...![]()
Myslím, že tahle volba prezidenta naprosto jasně ukáže co jsme za lidi v tomhle státě..
Jak myslíšStarlet píše:Od tebe mě ani taková blitka nepřekvapuje.77milda77 píše:Nechápu jak někdo může volit toho rakušáka![]()
Jen jsi dokázal, co jsi zač (což ostatně všichni tady vědí)77milda77 píše:Jak myslíšStarlet píše:Od tebe mě ani taková blitka nepřekvapuje.77milda77 píše:Nechápu jak někdo může volit toho rakušáka![]()
ja nevim, cos tu konkretne Ty psal, ale to cos napsal ted, je jina, a to pravda je jednoznacne, pak uz je to o tom jaký má kdo priority, to mi přijde v pořádku. Mě jen zaráží, jak si nekdo opravdu vazne muze myslet, ze ten clovek nema prehled a jak si muzou takovej nazor udelat na zaklade par cilenejch otazek na nej v ruznejch rozhovorech a vsechno to ostatni prehlizet.Laconi píše:Já prostě a jednoduše nechci aby takhle vypadal prezident český republiky, samozřejmě je to jeho věc a mě osobně to je jedno, ale pokud má tohle být kandidát na prezidenta tak to odmítám, proto ho volit nebudu. A s médii na mě nechoď, já jsem vůči nim celkem resistentní.
Já právě předtim nepsal nic, jen reaguju na to že ne všichni odsuzují Franze jen proto jak vypadá a co jim média podsunujou.NeviM píše:ja nevim, cos tu konkretne Ty psal, ale to cos napsal ted, je jina, a to pravda je jednoznacne, pak uz je to o tom jaký má kdo priority, to mi přijde v pořádku. Mě jen zaráží, jak si nekdo opravdu vazne muze myslet, ze ten clovek nema prehled a jak si muzou takovej nazor udelat na zaklade par cilenejch otazek na nej v ruznejch rozhovorech a vsechno to ostatni prehlizet.Laconi píše:Já prostě a jednoduše nechci aby takhle vypadal prezident český republiky, samozřejmě je to jeho věc a mě osobně to je jedno, ale pokud má tohle být kandidát na prezidenta tak to odmítám, proto ho volit nebudu. A s médii na mě nechoď, já jsem vůči nim celkem resistentní.
a další řečnická otázkakentoya píše:řečnická otázka
na co je mi prezident který ví všechno a přivede stát do hlubin, když můžu mít prezidenta který ví hovno, ale má okolo sebe lidi, kteří mu pomohou zemi z hlubin vyvézt
na co je mi ředitel firmy, který všechno ví, který firmu vytuneluje, když můžu mít ředitele, který je sedlák, ale nenechá firmu padnout a bude dělat vše pro prosperitu, díky svým pomocníkům
tím nenabádám volte franze, jen že je to zcestný názor
a už klasik říkal vím že nic nevím, a druhý, všechno je jen otázka času
Jestli chceš v budoucnosti přestat jezdit autem tak si Fišerovou klidně zvol.tholis píše:Souhlas, chtěl jsem France volit, ale po shlédnutí několika rozhovorů s ním jsem pochopil že on je jinde než by měl být český prezident. Teď se rozhoduji mezi Karlem, sobotkou a Fišerovou.SubTera píše:Bobr: stupidni je predevsim tvuj duvod. A propos, vzdelani neni zarukou inteligence. Pokud jsi alespon jednou jedinkrat sledoval jakykoliv rozhovor s Franze, neslo se nevsimnou, ze jeho okruh vedomosti je silne omezen na neco, co on nazyva kulturou, ale i v teto oblasti on mele paty pres devat bez hlavy paty. Mel jsem za to, ze kdyz oznacime nekoho inteligentnim clovekem, mame za to, ze dana osoba ma vseobecny rozhled a dokaze informaci smysluplne podat. Fakt se na to radsi vyser a zustan doma, protoze presne takovi volici vzdycky vsechno zkurvej - viz napr. posledni pro me nepochopitelny volby do PP a hlasy lidi pro VeVerky. A pak si stezujou, jak je to tu spatny.
dokud nepochopíš co jsem napsal, nemá smysl abych ti dál na něco odpovídal, to co mi zase vkládáš do huby jsem fakt nenapsal...Rudi píše:Nezlob se na mě, ale pokud chci dělat funkci prezidenta, tak musim mít širší rozhled a měl bych znát pár aktuálních věcí, kor v předvolební kampani. On to sám i v tom rozhovoru přiznal, že by se obklopil lidma, protože je umělec a nerozumí tomu. Chápu, ale pokud rozumí jenom umění, pak pro mě není ideální prezident bo bude jenom loutka. Navíc debat proběhlo několik, v nejrůznějších médiích, každý tlačí někoho jinýho a on vždy nedokázal přesně odpovědět. Takže paka nejsme, idiot seš ty
Tak nám řekni, kde jsou Franzovy problémy, když je tak vynikající politik, jak se domníváš.
člověk co považuje soukromé vlastníctví za "přežitek" pro mne nikdy nebude pozitivní osobnost.tholis píše:Klein: Vše je nutné zlo, jen ona je prostě jediná celkem pozitivní osobnost, to že se zcela neztotožňuji s jejím názorem na ekologii a ezoteriku je věc druhá
NeviM píše:Jen malá poznámka:
Vy, co furt plácáte hovna, jak Franz nemá žádnej přehle a vědomosti, nejen, že jste úplně mimo, ale hlavně jste paka, co si nechaj udělat názor médiama !!!! Přesně na tuhle kartu média vsázej. Úplně přehlížíte jeho vědomosti a přehled, který jsou na hodně velký úrovni a chytáte se hovínek, co vám podsouvaj media, typu "ježiš, bože, on neví podrobnosti o některejch ze stovek a tisíců všelijakejch dohod, smluv a dalších aktuálních i starších věcí, jak může bejt takovej člověk prezident??"
Rudi sorry, ale to jsou sračky. Každý prezident má svoje poradce, protože nikdo nerozumí naprosto všemu. Franz ti upřímně řekne, že to tak je, a že v některých věcech by se poradil s odborníkama, a ty na to prohlásíš, že se na ten post nehodí. A následně zvolíš kandidáta, kterej se poradí taky, akorát tobě o tom neřekne, aby vypadal líp. Navíc snad všichni kandidáti kromě Franze už jsou právě politikou pokroucení, tahají za nějakej konec provazu i když tvrdí, že ne. Franz by na věci mohl mít normální lidskej názor a žádné kecy typu "mou doměnkou je názor, že je nutné toto přehodnotit a nečinit ukvapené názory", což padá z huby politiků furt místo konkrétní odpovědi na libovolnou nepříjemnou otázku. Např. pořád dokola ekonomové varují, že zvyšování daní a udržování spotřební daně na palivu působí státu víc škody než užitku a politici, kteří mají zpravidla vzdělaní z nějakého absolutně nepotřebného nebo nepoužitelného oboru, na to neustále kašlou. A ty bys při tom teda chtěl tvrdit, že odborníci jsou na škodu ? No tak směle do toho, podpoř sočasnou vládu, tam odborníka nenajdešRudi píše:Nezlob se na mě, ale pokud chci dělat funkci prezidenta, tak musim mít širší rozhled a měl bych znát pár aktuálních věcí, kor v předvolební kampani. On to sám i v tom rozhovoru přiznal, že by se obklopil lidma, protože je umělec a nerozumí tomu. Chápu, ale pokud rozumí jenom umění, pak pro mě není ideální prezident bo bude jenom loutka. Navíc debat proběhlo několik, v nejrůznějších médiích, každý tlačí někoho jinýho a on vždy nedokázal přesně odpovědět. Takže paka nejsme, idiot seš ty
Tak nám řekni, kde jsou Franzovy problémy, když je tak vynikající politik, jak se domníváš.