Ale vážit si tě nepřestanu, neboj

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Komunista, jako komunista.. Ale to by mě nevadilo, vadí mi komunista co otočí s větrem kabát.Ivan píše:Na mé otázce nevidím nic hloupého. Moje otázka byla řečnická, aby si každý uvědomil, že člen KSČ nerovná se ideologický komunista, ale Ty jsi to vzal doslova a řešíš inteligenci a vysokou školu, což spolu opravdu mnohdy nemusí vůbec souvisethattori_hanzo píše:Ačkoliv tvojí "cobykdyby" otázku považuju za velmi hloupou, tak ti odpovím že doufám a pevně věřím v to, že bych se zachoval jako moji prarodiče a prostě vychoval svoje děti tak, aby se dokázaly prosadit a uživit i bez vysoký školy. O tom, že vzdělání není v žádným případě zárukou inteligence ani úspěchu, tu doufám polemizovat nemusíme.Ivan píše:Jak by ses zachoval Ty, kdybys věděl, že bez Tvého vstupu do strany se Tvoje dítě nedostane třeba na vysokou? Víš, školik slušných lidí bylo ve straně z těchto a podobných důvodů, ačkoli s ideologií ani režimem nikdy nesympatizovali?
super a populista je to proto že tomu rozumíš, nebo že sis to vycucal z prstu, anebo proto že to o něm píšou dokola aby si všichni myslely že je to pravdaKane13 píše:Tyvole, neblázni...Takovej pragmaticky uvažující člověk a volil bys populistu non plus ultra?
A to je pravdaVavris.cz píše:Nejrači bych volil Klause
Jinak stručně k ostatním:
FISCHER - pan nikdo, nemastný, neslaný, neexistující. Taková politická vata pro všechny účely. Ale věřím, že u Čechů zaboduje, protože pro ně je nijakost synonymem slušnosti.
SCHWARZENBERG - kníže mi poslední dobou příjde jako stranická loutka, navíc mám obavy, že nepřežije funkční období... Takže možná dobrá volba, protože se na nové volby snad najde nějaký lepší kandidát...
ZEMAN - mírné plus má za to, že je euroskeptik a je to starý lišák jako Klaus, nicméně jako prezidenta si ho představit nedovedu.. navíc stejné riziko jako u předchozího - uprostřed funkce ho trefí becherovkový šlak a čuz...
OKAMURA - názorný příklad, jak se z úspěšného a rozumného podnikatele stane hnusný přízemní slizský populista prolezlý bolševickýma myšlenkama.... z Okamury mi je blbě... Názory co plodí a jeho všedobro a všeznalost, to je fakt unikum....
SOBOTKA - za léta v senátu učinil hovno, bude tak pravděpodobně činit i na hradě...
super další na ohajování slova populista a ty mi prosím ještě dopln ty bolševické myšlenkyButcher píše:A to je pravdaVavris.cz píše:Nejrači bych volil Klause
Jinak stručně k ostatním:
FISCHER - pan nikdo, nemastný, neslaný, neexistující. Taková politická vata pro všechny účely. Ale věřím, že u Čechů zaboduje, protože pro ně je nijakost synonymem slušnosti.
SCHWARZENBERG - kníže mi poslední dobou příjde jako stranická loutka, navíc mám obavy, že nepřežije funkční období... Takže možná dobrá volba, protože se na nové volby snad najde nějaký lepší kandidát...
ZEMAN - mírné plus má za to, že je euroskeptik a je to starý lišák jako Klaus, nicméně jako prezidenta si ho představit nedovedu.. navíc stejné riziko jako u předchozího - uprostřed funkce ho trefí becherovkový šlak a čuz...
OKAMURA - názorný příklad, jak se z úspěšného a rozumného podnikatele stane hnusný přízemní slizský populista prolezlý bolševickýma myšlenkama.... z Okamury mi je blbě... Názory co plodí a jeho všedobro a všeznalost, to je fakt unikum....
SOBOTKA - za léta v senátu učinil hovno, bude tak pravděpodobně činit i na hradě...
že jsem to četl a co je tam populistického, pravda?rallik píše:Médiemi?Stačí si přečíst co píše Okamura sám na facebooku
Milý kentoyo,kentoya píše:super a populista je to proto že tomu rozumíš, nebo že sis to vycucal z prstu, anebo proto že to o něm píšou dokola aby si všichni myslely že je to pravdaKane13 píše:Tyvole, neblázni...Takovej pragmaticky uvažující člověk a volil bys populistu non plus ultra?
pokud jsi schopen tento názor obhájit, napiš nám přesně význam slova populista a ukaž nám příklady na okamurovi, a nehledej detaily, hledej non plus ultra
další médiemi zpracovaný vlastní hlavou nemyslící volič
Ivane to pochopis az ti bude 60.Ivan píše:kentoyo, začínám se v Tvých příspěvcích naprosto ztrácet a asi nebudu jediný...
pokud vím já, tak tvrdil, že se nejdřív musí dostat do senaátu, to je první věc a teprve potom zváží jestli bude kandidovat, ale že to záleží na jeho známých a spolupradovnících, a nic populistického na tom neníKane13 píše:Milý kentoyo,kentoya píše:super a populista je to proto že tomu rozumíš, nebo že sis to vycucal z prstu, anebo proto že to o něm píšou dokola aby si všichni myslely že je to pravdaKane13 píše:Tyvole, neblázni...Takovej pragmaticky uvažující člověk a volil bys populistu non plus ultra?
pokud jsi schopen tento názor obhájit, napiš nám přesně význam slova populista a ukaž nám příklady na okamurovi, a nehledej detaily, hledej non plus ultra
další médiemi zpracovaný vlastní hlavou nemyslící volič
děkuji za psychoanalýzu, kterou jsi mi proti mé vůli provedl. Věř tomu, že znám výraz slova populista. I bez toho, abych používal wikipedii nebo jiný zdroj. Pana Okamuru sleduju už delší dobu, mimojiné jsem s ním i osobně jednal, a to v době, kdy se rozhodoval, jestli kandidovat do Senátu. Tehdy mi do očí tvrdil, že na prezidenta NIKDY kandidovat nebude, že jsou to fámy. Typický příklad jeho populismu je, jak reagoval na tragédii na rally. Ví o tom hovno, ale udělá závěr. Ten není podložený ničím podstatným, ale ví se, že takhle smýšlí spousta ovcí v našem státě.. Plus operativní (taky vím co to znamená) mazání negativně hodnocených článku na jeho slavném blogísku.
Nesuď prosím tě lidi, když o nich nic nevíš.
v pohodě, mě jen začíná srát, že každý druhý označuje okamuru za populistu, když největším populistou těchto voleb je ZEMANIvan píše:kentoyo, začínám se v Tvých příspěvcích naprosto ztrácet a asi nebudu jediný...
Brutus píše:Viz dnešní rozhovor na ČT - žvásty, kecy, vata, hurvínkovství.
Rozhodně bych začal prosazovat posílení přímé demokracie, hmotnou a trestní odpovědnost pro všechny politiky, úředníky s vlivem na rozdělování veřejných peněz, soudce a státní zástupce, přímou volbu hejtmanů a také odvolatelnost politiků referendem, pakliže by neplnili volební program. Důležitá je také vymahatelnost volebního programu tím, že pakliže by občané v referendu rozhodli, že chtějí změny prosadit, tak je důležité přijmout zákon o referendu.
Posílení přímé demokracie - wtf?
Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je.
Odvolatelnost politiků referendem - jak je to proveditelný? To budeme v úterý hlasovat, jestli tam chceme Kalouska a ve středu, až místo něj bude jinej šmejd, tak budem zas hlasovat o něm? Budou to lidi dělat, když ani nejsou schopni jít k volbám?
Vymahatelnost volebního programu - a kdo to bude vymáhat a kdo bude rozhodovat o tom, jestli se plní, či ne?
Je potřeba pochytat a usvědčit gaunery, kteří nám to tady rozkrádají, nebýt k tomu neteční, abychom tu naši zemi posunuli dopředu a aby se nám tady žilo lépe.
Kecy...tohle jsou právě ty sračky, co chtějí lidi slyšet, tak nás jima krmí. Tohle sakra každej ví, není důvod o tom mluvit, ale spíš s tím něco dělat? A co s tím pan Hirošima bude dělat? Těžko říct, když nám to neřekne - pravděpodobně nic.
Máme šanci na bezplatné zdravotnictví i školství.
Proč? A co to vůbec znamená "bezplatné"?
Navíc jak jsem už psal, takovýho už jsme tu jednou měli...
nezlobím, jen jsi mi názorně ukázal (mě až tak ne, já to vidím denně) takže jen jsi názorně ukázal, jaký je vlastně každý z násKane13 píše:Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
Uzavřeme to tak, že jsem ovce, nevím co je populismus a Tomio to celý vyhraje a vyvede tento stát z údolí temnoty se samurajským mečem v ruce
Ad trestní a hmotná odpovědnost - kdo přesně dnes sedí za armádní padáky, které uživatele zabijou ? A kdo zaplatil vzniklou škodu ? A takových případů je spousta...Brutus píše:...Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je...
To, že tu je, neznamená, že ji někdo praktikuje a vymáhá. V tom je rozdíl. Jinak je to ale další z věcí, o kterých každý ví, ale na který taky Okamura ani nenastíní řešení.Beaver píše:Ad trestní a hmotná odpovědnost - kdo přesně dnes sedí za armádní padáky, které uživatele zabijou ? A kdo zaplatil vzniklou škodu ? A takových případů je spousta...Brutus píše:...Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je...
Nepsal jsem, že se mi nechce, ale vzhledem k "rozvinutému kapitalismu" jsem nucen i v tuto hodinu pracovat.kentoya píše:nezlobím, jen jsi mi názorně ukázal (mě až tak ne, já to vidím denně) takže jen jsi názorně ukázal, jaký je vlastně každý z násKane13 píše:Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
Uzavřeme to tak, že jsem ovce, nevím co je populismus a Tomio to celý vyhraje a vyvede tento stát z údolí temnoty se samurajským mečem v ruce
ted to opravdu nemyslím zle, jen tě ukazuji jako jasný příklad
nechce se ti poletovat po netu - lenost
než bojovat a vyvrátit tvrzení - raději stáhnu ocas - největší slabina čechů, jako národa
a potom nás čeká posměšek o tomiovi a samurajském meči - to je jasný akt, jak zesměšnit svého protivníka v diskuzi
v podstatě jsem jinou odpověd nečekal, a klidně to uzavřu
peace, já budu makat do 4 do rána, ted si dávám po první části pracovního dne siestu, a přispívám pouze, když sedím u kávy, nebo u delší přestávkyKane13 píše:Nepsal jsem, že se mi nechce, ale vzhledem k "rozvinutému kapitalismu" jsem nucen i v tuto hodinu pracovat.kentoya píše:nezlobím, jen jsi mi názorně ukázal (mě až tak ne, já to vidím denně) takže jen jsi názorně ukázal, jaký je vlastně každý z násKane13 píše:Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
ted to opravdu nemyslím zle, jen tě ukazuji jako jasný příklad
nechce se ti poletovat po netu - lenost
než bojovat a vyvrátit tvrzení - raději stáhnu ocas - největší slabina čechů, jako národa
a potom nás čeká posměšek o tomiovi a samurajském meči - to je jasný akt, jak zesměšnit svého protivníka v diskuzi
v podstatě jsem jinou odpověd nečekal, a klidně to uzavřu
Tvé tvrzení ti milerád kdykoli vyvrátím nebo se o to alespoň pokusím.
A posměšek tě neměl zesměšnit, měl to být pouze vtipný bonmot na závěr...nebo pokus o něj...
Peace, buddy, nechci se dnes dohadovat o politice (zvlášť s krajanem)
snílek asi budekubi píše:Mě se strašně líbilo co se týče Okamury jak ho pěkně setřel Kraus - začíná to někde 8:14 cca.... http://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;
To si jako myslí, že co? Že soudce má křišťálovou kouli? Ten mj. vychází z důkazů a podkladů od policie a státního zástupce atp. Ne? S tímhle systémem by to nakonec dopadlo tak, že ty největší gaunery by se každý soudce bál soudit, jelikož kdyby je poslal sedět a oni si najali někoho schopného kdo by je z toho vysekal (naivitu stranou, spousta lidí co by si zasloužila sedět se z toho vysekala jen díky šikovnému právníkovi) tak by si to šel odsedět nakonec ten soudce, který vlastně jen dělal co měl???? WTF????
Ne, prostě Okamura je snílek. Konec. Je to pěkné co on tvrdí, že když má někdo problém s tím co se tu děje, neměl by sedět na zadku a měl by se to snažit řešit. Jsem přesvědčen, že jako senátor nebude špatný.... jako prezident by ale spíš škodil
sorry pochopil špatněkubi píše:Nepochopils mou poslední myšlenku.... Já to myslím tak, že on udělal dobře, že neseděl na zadku a šel kandidovat do senátu.... ale v případě kandidatury na prezidenta se žene do něčeho na co prostě a jednoduše nemá..... Hlavně si myslím, že z pozice senátora bude moct ovlivnit chod této země o něco víc než z pozice prezidenta, a pak mi tedy uniká, proč se žene na hrad.....