Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

Kane13
Moderátor

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od Kane13 »

To je jasný, respektuju tvůj názor... jen mi nepřijde, že by jeho názory byly radikální, ale spíš poplatný hlasu lidu....
Ale vážit si tě nepřestanu, neboj :lol:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ivan píše:
hattori_hanzo píše:
Ivan píše:Jak by ses zachoval Ty, kdybys věděl, že bez Tvého vstupu do strany se Tvoje dítě nedostane třeba na vysokou? Víš, školik slušných lidí bylo ve straně z těchto a podobných důvodů, ačkoli s ideologií ani režimem nikdy nesympatizovali?
Ačkoliv tvojí "cobykdyby" otázku považuju za velmi hloupou, tak ti odpovím že doufám a pevně věřím v to, že bych se zachoval jako moji prarodiče a prostě vychoval svoje děti tak, aby se dokázaly prosadit a uživit i bez vysoký školy. O tom, že vzdělání není v žádným případě zárukou inteligence ani úspěchu, tu doufám polemizovat nemusíme.
Na mé otázce nevidím nic hloupého. Moje otázka byla řečnická, aby si každý uvědomil, že člen KSČ nerovná se ideologický komunista, ale Ty jsi to vzal doslova a řešíš inteligenci a vysokou školu, což spolu opravdu mnohdy nemusí vůbec souviset :D
Komunista, jako komunista.. Ale to by mě nevadilo, vadí mi komunista co otočí s větrem kabát.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

blázen: Jak říkáš...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kane13 píše:Tyvole, neblázni... :( Takovej pragmaticky uvažující člověk a volil bys populistu non plus ultra?
super a populista je to proto že tomu rozumíš, nebo že sis to vycucal z prstu, anebo proto že to o něm píšou dokola aby si všichni myslely že je to pravda
pokud jsi schopen tento názor obhájit, napiš nám přesně význam slova populista a ukaž nám příklady na okamurovi, a nehledej detaily, hledej non plus ultra

další médiemi zpracovaný vlastní hlavou nemyslící volič
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Médiemi? :D Stačí si přečíst co píše Okamura sám na facebooku :roll:
KEHO rennsport

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Jenže dneska jako populistu lze označit každého, kdo řekne veřejně pravdu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Vavris.cz píše:Nejrači bych volil Klause

Jinak stručně k ostatním:
FISCHER - pan nikdo, nemastný, neslaný, neexistující. Taková politická vata pro všechny účely. Ale věřím, že u Čechů zaboduje, protože pro ně je nijakost synonymem slušnosti.
SCHWARZENBERG - kníže mi poslední dobou příjde jako stranická loutka, navíc mám obavy, že nepřežije funkční období... Takže možná dobrá volba, protože se na nové volby snad najde nějaký lepší kandidát...
ZEMAN - mírné plus má za to, že je euroskeptik a je to starý lišák jako Klaus, nicméně jako prezidenta si ho představit nedovedu.. navíc stejné riziko jako u předchozího - uprostřed funkce ho trefí becherovkový šlak a čuz...
OKAMURA - názorný příklad, jak se z úspěšného a rozumného podnikatele stane hnusný přízemní slizský populista prolezlý bolševickýma myšlenkama.... z Okamury mi je blbě... Názory co plodí a jeho všedobro a všeznalost, to je fakt unikum....
SOBOTKA - za léta v senátu učinil hovno, bude tak pravděpodobně činit i na hradě...
A to je pravda
KEHO rennsport

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Butcher píše:
Vavris.cz píše:Nejrači bych volil Klause

Jinak stručně k ostatním:
FISCHER - pan nikdo, nemastný, neslaný, neexistující. Taková politická vata pro všechny účely. Ale věřím, že u Čechů zaboduje, protože pro ně je nijakost synonymem slušnosti.
SCHWARZENBERG - kníže mi poslední dobou příjde jako stranická loutka, navíc mám obavy, že nepřežije funkční období... Takže možná dobrá volba, protože se na nové volby snad najde nějaký lepší kandidát...
ZEMAN - mírné plus má za to, že je euroskeptik a je to starý lišák jako Klaus, nicméně jako prezidenta si ho představit nedovedu.. navíc stejné riziko jako u předchozího - uprostřed funkce ho trefí becherovkový šlak a čuz...
OKAMURA - názorný příklad, jak se z úspěšného a rozumného podnikatele stane hnusný přízemní slizský populista prolezlý bolševickýma myšlenkama.... z Okamury mi je blbě... Názory co plodí a jeho všedobro a všeznalost, to je fakt unikum....
SOBOTKA - za léta v senátu učinil hovno, bude tak pravděpodobně činit i na hradě...
A to je pravda
super další na ohajování slova populista a ty mi prosím ještě dopln ty bolševické myšlenky :D
chci jen pochopit kde na to všichni chodíte :D
a volit znovu klause, ten už tam neměl být předtím, jenomže tehdy si ho volili oni sami, je to zmrd, kterému se může rovnat jen zeman
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

rallik píše:Médiemi? :D Stačí si přečíst co píše Okamura sám na facebooku :roll:
že jsem to četl a co je tam populistického, pravda?
prostě má potřebu se ke všemu vyjádřit jako bleach je snad bleach populista?
blíč není jediný ani hlavní, jen mě první napadnul
takže vlastně všichni na foru jsme populisti
mohla by se změnit vlajka národ populistů, a možná hymna
text hymny... posloucháme pop, tak jsme populisti

kentoya

Příspěvek od kentoya »

wiki

Populismus (z latinského výrazu populus – lid) je termín, používaný pro hodnocení agitace a argumentace, především v politologii a při hodnocení politického působení. Jedná se o způsob, jak získat stoupence bez věcného programu na základě reagování na aktuální společenskou poptávku, ale jen slovně, sliby zlepšení ve prospěch posluchačů nebo čtenářů - potenciálních stoupenců, např. voličů, bez ohledu na skutečné možnosti jejich splnění a bez ohledu na vedlejší a dlouhodobé následky, které jsou zamlčeny, často úmyslně. V praxi se jedná o (zpravidla tolerovaný) druh omylu anebo podvodu, často vydávaného právě za omyl.
Typickým příkladem jsou nesplnitelné sliby kandidátů ve volbách, zkratkovité radikální návrhy extremistů, ale i zastírání hrozeb a podobně.

když si přečteš třikrát dokola co jsem postnul, tak pochopíš že se jedná pouze o slovní sliby které nesplní, nebo se o ně nebude prosazovat
promin, ale okamura už se delší dobu snaží tyto své názory prosadit v parlamentu, dává návrhy a jedná

JAK KURVA MUŽE BÝT POPULISTA
než tohle někdo napíše, začněte se o něho zajímat, přečtěte jeho tři knížky, ale nejdřív pochopte co je populismus, než budete papouškovat, jako největší tupci, co vám media předkládají

jste slepí jako američani, kteří doposud věří, že jim ty paneláky shodili teroristi, stačí si najít diplomovou práci, prezentovanou zde na internetu, o pádu těch věží, přesný rozbor a postavení celého učitelského sboru, že v té práci není žádná chyba, a že ty budovy byly odstřeleny, pochopte sakra, že i v mediích je cenzura a nejen v naších, a když vám budu denně pouštět do palice, že nejlepší prášek na cokoliv je merkur nebo saturn, tak tomu uvěříte, tak to prostě je a žvásty o populismu si strčte za klobouk, když to nejste schopni pojmenovat a ukázat jasné příklady

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

kentoyo, začínám se v Tvých příspěvcích naprosto ztrácet a asi nebudu jediný... :?

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Přečetl jsem celou diskusi a v podstatě se stotožňuju s názorama Ivana...

Na pana Okamuru mám svůj názor, on zase není tak čestný jak se tváří... navíc aby byla první dáma dvacetiletá holka? Zeman je pro tuhle funkci starej, totéž Schwarzenberg. O panu Franzovi si myslím, že musí mít nějakou psychickou poruchu, protože kdo jiný by se nechal obarvit. Ostatní kandidáti se mi zdají spíše jen tak do počtu :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Viz dnešní rozhovor na ČT - žvásty, kecy, vata, hurvínkovství.

Rozhodně bych začal prosazovat posílení přímé demokracie, hmotnou a trestní odpovědnost pro všechny politiky, úředníky s vlivem na rozdělování veřejných peněz, soudce a státní zástupce, přímou volbu hejtmanů a také odvolatelnost politiků referendem, pakliže by neplnili volební program. Důležitá je také vymahatelnost volebního programu tím, že pakliže by občané v referendu rozhodli, že chtějí změny prosadit, tak je důležité přijmout zákon o referendu.

Posílení přímé demokracie - wtf?

Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je.

Odvolatelnost politiků referendem - jak je to proveditelný? To budeme v úterý hlasovat, jestli tam chceme Kalouska a ve středu, až místo něj bude jinej šmejd, tak budem zas hlasovat o něm? Budou to lidi dělat, když ani nejsou schopni jít k volbám?

Vymahatelnost volebního programu - a kdo to bude vymáhat a kdo bude rozhodovat o tom, jestli se plní, či ne?

Je potřeba pochytat a usvědčit gaunery, kteří nám to tady rozkrádají, nebýt k tomu neteční, abychom tu naši zemi posunuli dopředu a aby se nám tady žilo lépe.

Kecy...tohle jsou právě ty sračky, co chtějí lidi slyšet, tak nás jima krmí. Tohle sakra každej ví, není důvod o tom mluvit, ale spíš s tím něco dělat? A co s tím pan Hirošima bude dělat? Těžko říct, když nám to neřekne - pravděpodobně nic.

Máme šanci na bezplatné zdravotnictví i školství.

Proč? A co to vůbec znamená "bezplatné"?

Navíc jak jsem už psal, takovýho už jsme tu jednou měli...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

kentoya píše:
Kane13 píše:Tyvole, neblázni... :( Takovej pragmaticky uvažující člověk a volil bys populistu non plus ultra?
super a populista je to proto že tomu rozumíš, nebo že sis to vycucal z prstu, anebo proto že to o něm píšou dokola aby si všichni myslely že je to pravda
pokud jsi schopen tento názor obhájit, napiš nám přesně význam slova populista a ukaž nám příklady na okamurovi, a nehledej detaily, hledej non plus ultra

Milý kentoyo,
děkuji za psychoanalýzu, kterou jsi mi proti mé vůli provedl. Věř tomu, že znám výraz slova populista. I bez toho, abych používal wikipedii nebo jiný zdroj. Pana Okamuru sleduju už delší dobu, mimojiné jsem s ním i osobně jednal, a to v době, kdy se rozhodoval, jestli kandidovat do Senátu. Tehdy mi do očí tvrdil, že na prezidenta NIKDY kandidovat nebude, že jsou to fámy. Typický příklad jeho populismu je, jak reagoval na tragédii na rally. Ví o tom hovno, ale udělá závěr. Ten není podložený ničím podstatným, ale ví se, že takhle smýšlí spousta ovcí v našem státě.. Plus operativní (taky vím co to znamená) mazání negativně hodnocených článku na jeho slavném blogísku.
Nesuď prosím tě lidi, když o nich nic nevíš.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

kentoya

Příspěvek od kentoya »

nechce se mi sem dávat kde se dá najít celý dokument vládneme nerušit, na youtube je taky, ale stále někdo ruší zvukovou stopu, najděte si kde TO je ULOženo stáhněte a poslechněte, a třeba se začnete zajímat, co se tady vůbec děje, plný internet oho je, ale lepší je pokrachat v hospě, čumět na přitroublé seriály a pak bez sebemenších vědomostí se vydávat za odborníky na danou problematiku, jen na základě toho co vám media strčí přímo před frnáky

po pádu komunismu, si obyvatelé bývalého sověstkého svazu, ti obyčejní co žili dále za moskvou mysleli, že čechy jsou moskovskaja oblast, němci pogybli, francouzi moskovskaja oblast, španělé što eto, to už je extrém, ale tohle se děje s každým kdo nehledá pravdu a nechá se oblbnout tím co slyší v mediích

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:kentoyo, začínám se v Tvých příspěvcích naprosto ztrácet a asi nebudu jediný... :?
Ivane to pochopis az ti bude 60.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kane13 píše:
kentoya píše:

Milý kentoyo,
děkuji za psychoanalýzu, kterou jsi mi proti mé vůli provedl. Věř tomu, že znám výraz slova populista. I bez toho, abych používal wikipedii nebo jiný zdroj. Pana Okamuru sleduju už delší dobu, mimojiné jsem s ním i osobně jednal, a to v době, kdy se rozhodoval, jestli kandidovat do Senátu. Tehdy mi do očí tvrdil, že na prezidenta NIKDY kandidovat nebude, že jsou to fámy. Typický příklad jeho populismu je, jak reagoval na tragédii na rally. Ví o tom hovno, ale udělá závěr. Ten není podložený ničím podstatným, ale ví se, že takhle smýšlí spousta ovcí v našem státě.. Plus operativní (taky vím co to znamená) mazání negativně hodnocených článku na jeho slavném blogísku.
Nesuď prosím tě lidi, když o nich nic nevíš.
pokud vím já, tak tvrdil, že se nejdřív musí dostat do senaátu, to je první věc a teprve potom zváží jestli bude kandidovat, ale že to záleží na jeho známých a spolupradovnících, a nic populistického na tom není
lopeník se omluvil že udělal chybu, co je na tom populistického
a kdyby jsi se více pohyboval na tom blogísku jak píšeš, tak protože trošku vidím do zákulisí, tak maže pouze rasistické útoky, a kdyby jsi si psal s lidma kteří tam už nepíší a od kterých tam zmizli celé desítky zpráv, tak by ti došlo, že byly vymazány celé profily těchto lidí protože tam postovali vždy něco, co se ostatní nemají dovědět, zase nic populistického

tak se nezlob že tě soudím, ale za svým tvrzením že nevíš co je populistické na chování okamury si stojím

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Ivan píše:kentoyo, začínám se v Tvých příspěvcích naprosto ztrácet a asi nebudu jediný... :?
v pohodě, mě jen začíná srát, že každý druhý označuje okamuru za populistu, když největším populistou těchto voleb je ZEMAN
který ted jak objíždí s tím svým zemákem, kecá co by se mělo a jak by se mělo, a přímo pár let zpět, dělal přesně to co nyní vytýká, to je pravý populismus
a mě zeman s tímto prostě uráží
a vadí mi nechopnost všech si něco vyhledat, přečíst a udělat si nějaký závěr, všichni akorát melou z toho co slyší, a pak jsou nejchytřejší

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
Uzavřeme to tak, že jsem ovce, nevím co je populismus a Tomio to celý vyhraje a vyvede tento stát z údolí temnoty se samurajským mečem v ruce

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Brutus píše:Viz dnešní rozhovor na ČT - žvásty, kecy, vata, hurvínkovství.

Rozhodně bych začal prosazovat posílení přímé demokracie, hmotnou a trestní odpovědnost pro všechny politiky, úředníky s vlivem na rozdělování veřejných peněz, soudce a státní zástupce, přímou volbu hejtmanů a také odvolatelnost politiků referendem, pakliže by neplnili volební program. Důležitá je také vymahatelnost volebního programu tím, že pakliže by občané v referendu rozhodli, že chtějí změny prosadit, tak je důležité přijmout zákon o referendu.

Posílení přímé demokracie - wtf?

Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je.

Odvolatelnost politiků referendem - jak je to proveditelný? To budeme v úterý hlasovat, jestli tam chceme Kalouska a ve středu, až místo něj bude jinej šmejd, tak budem zas hlasovat o něm? Budou to lidi dělat, když ani nejsou schopni jít k volbám?

Vymahatelnost volebního programu - a kdo to bude vymáhat a kdo bude rozhodovat o tom, jestli se plní, či ne?

Je potřeba pochytat a usvědčit gaunery, kteří nám to tady rozkrádají, nebýt k tomu neteční, abychom tu naši zemi posunuli dopředu a aby se nám tady žilo lépe.

Kecy...tohle jsou právě ty sračky, co chtějí lidi slyšet, tak nás jima krmí. Tohle sakra každej ví, není důvod o tom mluvit, ale spíš s tím něco dělat? A co s tím pan Hirošima bude dělat? Těžko říct, když nám to neřekne - pravděpodobně nic.

Máme šanci na bezplatné zdravotnictví i školství.

Proč? A co to vůbec znamená "bezplatné"?

Navíc jak jsem už psal, takovýho už jsme tu jednou měli...

tak a ted k tobě, víš vůbec co je přímá demokracie? je to jediný možný nástroj, jak tu demokracii opravdu mít, zatím tu nikdy nebyla

trestní odpovědnost tu není, kradou jeden vedle druhého a trestně se odpovídá pouze ten kdo jim nesedí, ale ten kdo v jejich zájmu rozkrádá je chráněn

referendum, pokud nemůžeme odvolat politiky referendem, jakož že zatím nemůžeme, tak tu není demokracie, nyní je to tuším tak, že musíš sehnat 250 000 podpisů aby se vyhlásilo referendum a pak ještě parlament musí toto schválit, bože kde jsme

pochytat a usvědčit gaunery, v podstatě celá vláda a parlament je loutkohra ovládaná penězi lobistů a vlastníků obrovských majetků, a bohužel je potřeba s tím skoncovat, proč asi za vlády zemana, pod záštitou klause byly vyházeni všichni svědomití pracovníci nezávislých kontrolních úřadů a byly nahrazeny straníky ods nebo čssd, aby se nikdy neprošetřovalo co se nelíbí, proto taky máme nejdražší dálnice, nejdražší letectvo, ...........pandury................a milion dalších

vymahatelnost volebního programu, prozatím všechny volební programy které tu byly tak byly populistické, a nebyly dodrženy ani z poloviny a jestliže něco slíbím, tak si zatím musím stát nebo přijde trest, tohle je první bod, který netuším jak vymáhat

bezplatné zdravotnictví a školství dle ústavy, pouze z daní

kdyby jen krmil sračkama, tak už by se o to dva roky nesnažil, jen není vidět, protože se jim nehodí do televize aby říkal, že jednal s tím a s tím a neděje se nic, a věř tomu, že se snaží, jen to slepí nevidí

a že jsme tu takového měli - no to byl právě populista, nasliboval, nesplnil

netvrdím že se v budoucnu nedožiju toho, že okamura byl prezidentem a nesplnil nic, je to možné, že opravdu jen kecá, o tom se nehádám, ale za populistu může být označen, až mu skončí prezidentský mandát a za ním budou vidět jen hovna a žádná práca, do té doby jsou to jen předsudky

a už jsem to psal jinde, jako prezident, protože jsou za ním masy lidí, může oslovit voliče při příštích volbách, nevolte ods, volte třeba novou stranu myslivců, jejich program je zárukou změn a lidi opět uslyší, v tom je síla prezidenta

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kane13 píše:Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
Uzavřeme to tak, že jsem ovce, nevím co je populismus a Tomio to celý vyhraje a vyvede tento stát z údolí temnoty se samurajským mečem v ruce
nezlobím, jen jsi mi názorně ukázal (mě až tak ne, já to vidím denně) takže jen jsi názorně ukázal, jaký je vlastně každý z nás
ted to opravdu nemyslím zle, jen tě ukazuji jako jasný příklad
nechce se ti poletovat po netu - lenost
než bojovat a vyvrátit tvrzení - raději stáhnu ocas - největší slabina čechů, jako národa
a potom nás čeká posměšek o tomiovi a samurajském meči - to je jasný akt, jak zesměšnit svého protivníka v diskuzi

v podstatě jsem jinou odpověd nečekal, a klidně to uzavřu

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Brutus píše:...Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je...
Ad trestní a hmotná odpovědnost - kdo přesně dnes sedí za armádní padáky, které uživatele zabijou ? A kdo zaplatil vzniklou škodu ? A takových případů je spousta...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Beaver píše:
Brutus píše:...Hmotná a trestní odpovědnost těch osob už tu je...
Ad trestní a hmotná odpovědnost - kdo přesně dnes sedí za armádní padáky, které uživatele zabijou ? A kdo zaplatil vzniklou škodu ? A takových případů je spousta...
To, že tu je, neznamená, že ji někdo praktikuje a vymáhá. V tom je rozdíl. Jinak je to ale další z věcí, o kterých každý ví, ale na který taky Okamura ani nenastíní řešení.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

kentoya píše:
Kane13 píše:Nezlob se, ale rozhodně nebudu teď poletovat po netu a hledat co kde vyplodil...
nezlobím, jen jsi mi názorně ukázal (mě až tak ne, já to vidím denně) takže jen jsi názorně ukázal, jaký je vlastně každý z nás
než bojovat a vyvrátit tvrzení - raději stáhnu ocas - největší slabina čechů, jako národa
a potom nás čeká posměšek o tomiovi a samurajském meči - to je jasný akt, jak zesměšnit svého protivníka v diskuzi

Nepsal jsem, že se mi nechce, ale vzhledem k "rozvinutému kapitalismu" jsem nucen i v tuto hodinu pracovat.
Tvé tvrzení ti milerád kdykoli vyvrátím nebo se o to alespoň pokusím.
A posměšek tě neměl zesměšnit, měl to být pouze vtipný bonmot na závěr...nebo pokus o něj...
Peace, buddy, nechci se dnes dohadovat o politice (zvlášť s krajanem :-) )

77milda77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 77milda77 »

Za sebe to vidím takhle.Zeman stejně jako Klaus byl zaměstnán na prognostickém ústavu,ale po devadesátém se dali každý na jinou stranu a započali divadlo,že se vůbec neznají. To co následovalo každý může opravdu vyhledat,ale rozhodující je,že vždycky když bylo potřeba tak se zachoval tak jak se zachoval. Například opoziční smlouva! Taky je zajímavý kolik má například kolem Prahy bilboardů. Kdo ho vůbec sponzoruje?? Když jsem se zeptal na fb, tak se se mnou přestali bavit. Proč?? :cry:
Ford Escort 1988 1.4CVH Carbs - 1,8 ZETEC Cabrio- Project Graphite
Ford Escort XR3i 1,6 75kw Dravec :D
Ford Orion 1,8 77kw 1992
Mondeo TDCI 96kw
Fiesta Xr2i
Taunus Knudsen Coupe 1969

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Kane13 píše:
kentoya píše:

Nepsal jsem, že se mi nechce, ale vzhledem k "rozvinutému kapitalismu" jsem nucen i v tuto hodinu pracovat.
Tvé tvrzení ti milerád kdykoli vyvrátím nebo se o to alespoň pokusím.
A posměšek tě neměl zesměšnit, měl to být pouze vtipný bonmot na závěr...nebo pokus o něj...
Peace, buddy, nechci se dnes dohadovat o politice (zvlášť s krajanem :-) )
peace, já budu makat do 4 do rána, ted si dávám po první části pracovního dne siestu, a přispívám pouze, když sedím u kávy, nebo u delší přestávky
a lidi zkuste sami hledat na netu, nemůžu postovat odkazy, jako mojí řekněme známí, nechci se dostat do nemilosti tohohle režimu dřív než započne změna, jen se vám snažím otevřít oči
a že se zastávám okamury, zatím je můj favorit franz, ale na něho nikdo nebleje, ale tak nějak podvědomě tuším, že by okamura MOHL něco změnit, netvrdím že změní, jen toho blití, bez pevných základů, je na něj všude až po kokot

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Mě se strašně líbilo co se týče Okamury jak ho pěkně setřel Kraus - začíná to někde 8:14 cca.... http://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;

To si jako myslí, že co? Že soudce má křišťálovou kouli? Ten mj. vychází z důkazů a podkladů od policie a státního zástupce atp. Ne? S tímhle systémem by to nakonec dopadlo tak, že ty největší gaunery by se každý soudce bál soudit, jelikož kdyby je poslal sedět a oni si najali někoho schopného kdo by je z toho vysekal (naivitu stranou, spousta lidí co by si zasloužila sedět se z toho vysekala jen díky šikovnému právníkovi) tak by si to šel odsedět nakonec ten soudce, který vlastně jen dělal co měl???? WTF????

Ne, prostě Okamura je snílek. Konec. Je to pěkné co on tvrdí, že když má někdo problém s tím co se tu děje, neměl by sedět na zadku a měl by se to snažit řešit. Jsem přesvědčen, že jako senátor nebude špatný.... jako prezident by ale spíš škodil :(
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

kentoya

Příspěvek od kentoya »

kubi píše:Mě se strašně líbilo co se týče Okamury jak ho pěkně setřel Kraus - začíná to někde 8:14 cca.... http://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;

To si jako myslí, že co? Že soudce má křišťálovou kouli? Ten mj. vychází z důkazů a podkladů od policie a státního zástupce atp. Ne? S tímhle systémem by to nakonec dopadlo tak, že ty největší gaunery by se každý soudce bál soudit, jelikož kdyby je poslal sedět a oni si najali někoho schopného kdo by je z toho vysekal (naivitu stranou, spousta lidí co by si zasloužila sedět se z toho vysekala jen díky šikovnému právníkovi) tak by si to šel odsedět nakonec ten soudce, který vlastně jen dělal co měl???? WTF????

Ne, prostě Okamura je snílek. Konec. Je to pěkné co on tvrdí, že když má někdo problém s tím co se tu děje, neměl by sedět na zadku a měl by se to snažit řešit. Jsem přesvědčen, že jako senátor nebude špatný.... jako prezident by ale spíš škodil :(
snílek asi bude
větší gaunery dnes nikdo nesoudí
te co jsi postnul jsem viděl dřve, nemusím si to pouštět znovu, ale on se v podstatě opírá o to, že když je někdo odsouzen na základě nepřímých důkazů a později se prokáže nevina, měl by to samé odsedět soudce
pokud ovšem soudce rozhodne na základě přímých důkazů, nebude nikdy potrestán
a s tím v postatě souvisí ale změna trestního zákona, který má zatím hodně děr a novelizuje se stejně často jak ostatní zákony, namísto toho aby se udělal komplet nový zákon, kde budou jasná pravidla
a jak píšeš že sedí na zadku, přečti si jeho tři knihy a uvidíš že na zadku nesedí a už dělá, jen to nikdo nemedializuje

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Nepochopils mou poslední myšlenku.... Já to myslím tak, že on udělal dobře, že neseděl na zadku a šel kandidovat do senátu.... ale v případě kandidatury na prezidenta se žene do něčeho na co prostě a jednoduše nemá..... Hlavně si myslím, že z pozice senátora bude moct ovlivnit chod této země o něco víc než z pozice prezidenta, a pak mi tedy uniká, proč se žene na hrad.....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

kentoya

Příspěvek od kentoya »

kubi píše:Nepochopils mou poslední myšlenku.... Já to myslím tak, že on udělal dobře, že neseděl na zadku a šel kandidovat do senátu.... ale v případě kandidatury na prezidenta se žene do něčeho na co prostě a jednoduše nemá..... Hlavně si myslím, že z pozice senátora bude moct ovlivnit chod této země o něco víc než z pozice prezidenta, a pak mi tedy uniká, proč se žene na hrad.....
sorry pochopil špatně
já si právě myslím, že senát je na tom v podstatě stejně jako prezdent, co se pravomocí týká, když zákon vrátí parlament upraví a stejně prosadí
jako prezident, když to dokáže v podstatě poloviční cizinec, s malým vzděláním, budou na něj lidi vzhlížet jako na boha a půjdou za jeho hlasem, pokud ukáže že to myslí vážně jak říká a bude tak činit, jako senátor by tolik lidí neoslovil
jako senátor bude poslancům pro smích, jako prezident, bude mít velké problémy jako měl klaus, když nechtěl podepsat jestli se nemýlím lisabonskou smlouvu, dostal nůž na krk, bud podepíšeš, nebo se tvůj zdravotní stav zhorší a ........... stačí hledat

Odpovědět

Zpět na „Pokec“