Tos napsal přesně, já až nechápu, kde se to v tech lidech bere, ta neskutečná zašť k sobě navzájem jen na základě rozdílnejch názorů, ještě když jde už o úplný hovno celkem.Tead píše:na druhou stranu se krásně projevuje česká malost, kdy se lidi odsuzujou za jinej názor a skoro každej má jen svojí pravdu a není ani schopnej vyslechnout argumenty toho druhýho, natož nad nima uvažovat...
já zvolil Karla - protože prostě je mi Miloš jeho osobností ještě mnohem víc proti srsti - ale nikdy bych si nedovolil nazvat někoho kdo ho volí debilem a podobně a bohužel je to oboustraný od příznivců obou kandidátů a je to prostě v lidech tady....
I když ten zeman bude mensi zlo, to si taky myslim, ale celkově jsme to prokaučovali na plný čáře a možná už i ten kripl fišer by byl snad lepší než kdokoliv z těchle dvou. Máme v druhým kole nejspíš ty největší dvě zla, co jsme mohli mít. Ale ať si kdo chce myslí co chce, nikdo nemá co koho urážet na základě rozdílnýho názoru. Nehledě kolikrát na extrémní směšnost názorů těch urážejících, to pak teprv nechápu, kde se to v tech lidech bere, když maj evidentne jen povrchni informace z tv noha apod. a myslej si jak sežrali šalamounovo hovno.
Zas na druhou stranu, když pominu tuhle stránku věci, tak na posledních třech stránkách jsem se fakt pobavil některejma "stěrama" a tak, jako dobrej spolek pakáren to TF, to se musí nechat