Jinak peníze z tebe šťastného člověka neudělaj...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
Ne. Učitel + rovoz pro pekárnu + fin. poradce = 32 000 Kč když lenoším....L.A.M.A. píše:Quide jjpojistovak + "vubec to neni letadlo" + rozvoz pro pekarnu
= 32tisic? Tak to se nemusis zase tak ohanet
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
takže 3 "zaměstnání" aby jsi dosáhl 32k???Učitel??spousta let na vejšce a pak tohle?Quide píše:Ne. Učitel + rovoz pro pekárnu + fin. poradce = 32 000 Kč když lenoším....L.A.M.A. píše:Quide jjpojistovak + "vubec to neni letadlo" + rozvoz pro pekarnu
''vůbec to neni letadlo'' bych neřešil
Hele takhle.... to číslo tam dělá ten fin. poradce....lefi píše:takže 3 "zaměstnání" aby jsi dosáhl 32k???Učitel??spousta let na vejšce a pak tohle?Quide píše:Ne. Učitel + rovoz pro pekárnu + fin. poradce = 32 000 Kč když lenoším....L.A.M.A. píše:Quide jjpojistovak + "vubec to neni letadlo" + rozvoz pro pekarnu
do půl roku 50litrů měsíčně, za rok parádná kára, za 2 roky byt za cash a za 3-4roky už se válíš u moře a skajkupuješ s vedením v ČR. Jo takovejch tu byloQuide píše:Ne. Učitel + rovoz pro pekárnu + fin. poradce = 32 000 Kč když lenoším....L.A.M.A. píše:Quide jjpojistovak + "vubec to neni letadlo" + rozvoz pro pekarnu
Nechceš tu teďko rozebírat ten můj projekt, že ne ? Já si myslím, že tenhle topic je trošku o něčem jinémRudi píše:
do půl roku 50litrů měsíčně, za rok parádná kára, za 2 roky byt za cash a za 3-4roky už se válíš u moře a skajkupuješ s vedením v ČR. Jo takovejch tu bylo
nechci, ale ty klidně můžeš, rozebírá se plno prací, třeba tvoje práce jako učitele na soutěžích, tak můžem i ten tvůj další byznys představitQuide píše:Nechceš tu teďko rozebírat ten můj projekt, že ne ? Já si myslím, že tenhle topic je trošku o něčem jinémRudi píše:
do půl roku 50litrů měsíčně, za rok parádná kára, za 2 roky byt za cash a za 3-4roky už se válíš u moře a skajkupuješ s vedením v ČR. Jo takovejch tu byloAle již brzy ve vašich kinech, neboj
ale ne vždy to takhle dopadáL.A.M.A. píše:Fin poradcu tady bylo taky dost... napada mi jeden, ze ktereho je ted uplna nula v upadku.
SubTera píše:Nikdo te ale nenuti kupovat byt v Praze za tak neskutecny penize (vyhodit za dve cimry v kralikarne 2 muze fakt jen skalni fanousekMSG píše:vydělat třeba na barák nebo obyč. 3+1 v paneláku v Praze (2,2-2,5 mega)...) a uprimne k tomu ani nevidim duvod, Praha pupek sveta neni. Bydlet 20min od Zlicina mi bohate vyhovuje a vse co potrebuju tady mam, predevsim klid, kdyz chci jeste vetsi, jedu na vesnici k rodicum, kdyz se potrebuju pobavit, tak do vetsiho mesta se da dostat vzdycky. Pokud pominu obvykle nizsi platy mimo Prahu, tak celkove naklady na zivot mimo Prahu jsou nizsi.
V pripade, ze nekdo uvazujete o presunu z Prahy, tak prosim mimo Slany, Prazaku a jinych naplavenin uz tu mame dost
Like thisL.A.M.A. píše:Fin poradcu tady bylo taky dost... napada mi jeden, ze ktereho je ted uplna nula v upadku.
25 jich deně přijede z maďarska,slovenska a 25 se vratí z anglie a kanady.Libor12 píše:vzhledem k tomu,že 240lidí denně v čr umře a pouze 230 se jich narodí vidím v pojištovnictví brzký upadek. Budoucnost patří topnému oleji![]()
Amen panewesly.TDI píše:, tak tak, mít hodne hrachu je fajn, život to ulehčí, ale nezachrani, proto budme radi za to co mame
Eiffelo?L.A.M.A. píše:Fin poradcu tady bylo taky dost... napada mi jeden, ze ktereho je ted uplna nula v upadku.