u mně stolík zatím počká ...
já teď dodělávám toto:
ještě nalakovat a pořádně slícovat....
a stolek chci udělat celý motor 4G63 včetně turba kompletní včetně setrváku a nahoru nato dám skleněnou desku takže to bude vlastně celý motor ... samozřejmě řádně očistěný a v laku..
LiberaleMiguel2 píše:Leštěné jsem to nechtěl
Hodil jsem to kámošovi co má ruční myčku. Už je to hotové, zítra hodím foto
Na Allegru není problém V8 odchytit, občas aji V12 se tam mihne. Z DBS tam byla celkem dlouho.... Ale to bylo asi tou cenou cca 55000kč
njn.. allegro.. ale cena je až na posledním místě a cenu člověk musí brát i s dopravou
nedám za nefunkční V8 motor do obýváku, víc než cenu šrotu + max pár set
no a aby nebylo jen nudný čtení tak jedna z netu pro inspiraci
Přílohy
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
To je to, že většina lidí ví, že aji poškozený blk má, kvůli těmle stolkům, větší cenu než cenu šrotu. Obzvlášť hliníkový. Já za blok a pístama dal 4k. Celkově mě to vyjde +-5k, což je tak nějak normální cena za nějaký "lepší" stolek
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Disk na navesovy balon hezke...ale asi bych tam dal i naboj po repasi..kdybys to dal driv mel sem nekolik bwp ale uz jsou ve smelcu..skoda ze to neni allcoa ....a ten muj se samo nenahral...takze znova
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku