Teď dokončena maturita v oboru dopravní provoz, dokončen elektrikář - silnoproud.
Už jen doufat, že mě přijmou do Hella Mohelnice a k tomu si dám vysokou dálkově, v opačném případě si dám vysokou denní
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Oficiálně jsem dle pozice přípravář výroby, ale mám toho na starost víc. Dělám ve firmě vyrábějící ocelové konstrukce, jednodušší obráběné díly jako čepy, kladky, hřídele, domky ložisek..prostě zakázková výroba
modsuissy píše:Denní student Obchodní akademie Hovorčovický a plný úvazek recepčního na hotelu. Někdy i číšník
Snad jsem inspiroval dnešní línou mládež
Je to vyloženě o tom chtít. Dnešní mládež jen brečí a hovno. Já studoval současně denní a dálkové studium a přes noc jsem chodil makat do baru. Před zkouškama jsem toho nechal a teď chci něco pořádnýho a né otročinu, ale dělal jsem to dost dlouho na rozdíl od některých..
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
modsuissy píše:Denní student Obchodní akademie Hovorčovický a plný úvazek recepčního na hotelu. Někdy i číšník
Snad jsem inspiroval dnešní línou mládež
Je to vyloženě o tom chtít. Dnešní mládež jen brečí a hovno. Já studoval současně denní a dálkové studium a přes noc jsem chodil makat do baru. Před zkouškama jsem toho nechal a teď chci něco pořádnýho a né otročinu, ale dělal jsem to dost dlouho na rozdíl od některých..
Minuly dva roky jsem to měl podobně, od rana do 3 škola a hned do 10 večera v práci sice to byla palba, ale dalo se to a penize taky přišly vhod i když jsem je moc nepotřeboval
Ono záleží jak si to rodiče vychovaj. Par z mych kamaradu je z bohatych rodin a bohužel jenom ta menší část byla doma vychovana tak, aby si těch peněz váželi a co chtěli na to si museli našetřit z brigad. To neni jen o tom, že má někdo doma peníze od rodičů.
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Snad v srpnu dokončím Mgr. na Anglické filologii. PhD nějak neklapnul, tak si dám rok v jazykovce nejspíš, a dál se uvidí, ale rád bych znova zkusil nějaké doktorské studium, když už a kdyby mě na univerzitě rovnou nechali učit tak bych se taky nezlobil
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: Učení je mučení. Z těch parchantů ti jebne. Hlavně máš plno ideálů a "poselství" něco předávat dál a to tě za měsíc přejde. Proto z toho teď utíkám.
je rozdíl učit děcka na učňáku nebo ZŠ a na univerzitě, kam už se ti lidi nějakým způsobem dostanou, protože ten jazyk studovat chtějí... a když ne, nemám problém s tím je vyhodit jinak jako filolog moc učit nemůžu
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:je rozdíl učit děcka na učňáku nebo ZŠ a na univerzitě, kam už se ti lidi nějakým způsobem dostanou, protože ten jazyk studovat chtějí... a když ne, nemám problém s tím je vyhodit jinak jako filolog moc učit nemůžu
já jsem měl na mysli učit jen na univerzitě, mi nedošlo že to vlatně jde na všech školách
Jako upřímně kdybych měl učit někde na zš tak zahodim diplom
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Já učil parchanty na základce, na střední a k tomu ještě vězně.
Nejradši bych si pořídil na ně klacek. A když nemáš respekt, tak s tebou vořou.
Mejch 110 kg na ně zapůsobilo.
Já učil parchanty na základce, na střední a k tomu ještě vězně.
Nejradši bych si pořídil na ně klacek. A když nemáš respekt, tak s tebou vořou.
Mejch 110 kg na ně zapůsobilo.
Jojo, to chápu. Ostatně proto jsem se dal na filologii a ne na učitelství... tak teď mám za sebou blok překladatelských předmětů a fakt bych raději dělal tohle než učil na ZŠ spratky.... I když dobrá antikoncepce asi což?
Celej den nakupuju F&B produkty z celýho světa pro restaurace a bary. Kontejnery z Asie, Indie,USA, nesmysl..
+ externí provozní a nákupní agent.
Brigády nestíhám