Rudi: zkus si jet kilo na lyzich ....tezko popsatelnej zazitek - v jednu chvili se bojis, kdy na neco najedes, zkrizej se Ti hnaty a ty doletis az do Mnichova. K omu Ti jeste dost brutalne mrzne xicht, no a ten treti je adrenalin, coz Ti vse vynahradi:)
Kroci už jsi tady měl hezčí fotky, tahle se mi nelíbí, nebejt tam rámeček, tak je to tuctová fotka, navíc mi přijde pes poměrně rozostřenej, hlavně na nahou....
Fáboš píše:Kroci už jsi tady měl hezčí fotky, tahle se mi nelíbí, nebejt tam rámeček, tak je to tuctová fotka, navíc mi přijde pes poměrně rozostřenej, hlavně na nahou....
jojo ja vim je to naprd , ale fot neco vtomhle pocasi a jeste vymrzlej
ale spis jako PFko by se to dalo vzit tak abych aspon doufam trochu zpravil reputaci ale uz nevim co jsem sem daval a co ne
To kroci? myslim, že ty dvě první tady už byly. JJ vim, jaký toje, myslim, že kdyby jsi pejska víc zaclonil, že by byl lepší. Ale ono celkově to rozmazání může bejt taky tim zmenšenim
Fáboš píše:To kroci? myslim, že ty dvě první tady už byly. JJ vim, jaký toje, myslim, že kdyby jsi pejska víc zaclonil, že by byl lepší. Ale ono celkově to rozmazání může bejt taky tim zmenšenim
jo vtom je Irfan ve kterym fotky zmensuju znacne nedokonalej , jelikoz pri zmenseni fotky dava i vetsi kompresy fotka dost ztrati na kvalite , nicmene nebudu uploadovat na TF dvoumegovy fotky
Fáboš píše:To kroci? myslim, že ty dvě první tady už byly. JJ vim, jaký toje, myslim, že kdyby jsi pejska víc zaclonil, že by byl lepší. Ale ono celkově to rozmazání může bejt taky tim zmenšenim
jo vtom je Irfan ve kterym fotky zmensuju znacne nedokonalej , jelikoz pri zmenseni fotky dava i vetsi kompresy fotka dost ztrati na kvalite , nicmene nebudu uploadovat na TF dvoumegovy fotky
to nějak nechápu to je blesk a montáž nebo to takhle už celý bylo?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
rallik píše:to modena und ondras:pekny ,jak se dělaj takový pěkný fotky?
jak rika ondras musis na dvakrat , jednou s otevrenejma a jednou se zavrenejma dverma a pak das jednu z tech fotek zpruhlednit , to uz si vyberes jakou chces ... popripade ji kus umazes
jak rika ondras musis na dvakrat , jednou s otevrenejma a jednou se zavrenejma dverma a pak das jednu z tech fotek zpruhlednit , to uz si vyberes jakou chces ... popripade ji kus umazes