biohazard píše:jo tak to se ti omlouvám.Já se celou dobu bavil o stromech kolem parkovišť
Bio

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
biohazard píše:jo tak to se ti omlouvám.Já se celou dobu bavil o stromech kolem parkovišť
x1m.artty píše:Tak mi vyšla SSO, o které jsem už i několikrát přemýšlelK volbám rozhodně jdu... už se těším jak tam zas polovina lidí nepujde a poté si bude stěžovat, že vyhrála nějaká srana (to je přístup na přesdržku).
Teď už tam nikdo nebudem.artty píše:Mám jít teď nebo až ráno?
Vim. Jsem v komisi a vždycky se dělíme na polovinu a teď tam jsou tak 2-3 lidim.artty píše:Volební místnosti jsou v pátek otevřené do 22 hodin. Takže ještě mám 2,25 hodiny na rozhodnutí
každej druhej ekolog, ale na autě tuna montážní pěny, z asfaltu udělanej matnej lak, široký gumy, aby to lepilo a víc žralo a samo vykuchlej katíkSubTera píše:zrejme jsi nepochopil, ze o zavodeni to vubec neni a IMHO dopravni nehoda s narazem do stromu nemusi byt zapricena jen vysokou rychlosti, byt je jich mozna vetsina![]()
ano, vetrolam super, do doby, nez vitr lame vetve nebo vyvraci stromy...a i kdyby kontroly stromu byly sebelepsi, coz by musel nastat superobrat, neubrani te tomu...
pokaceny stromy se daji zuzitkovat (coz se ostatne deje s kazdym pokacenym stromem) a lesni skolky se praktikuji od pradavna...
a propos, kdyz jste takovy ekologove a menili byste stromy 1:1,tak proc mate Euro I mozna II