NemáMSG píše:No, tak to až odpálí, tak máte tetování "logan" na čele na věčné časy...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
NemáMSG píše:No, tak to až odpálí, tak máte tetování "logan" na čele na věčné časy...
To mi silně připomíná ten super článek o jižanském autě - Lancii 1300kubi píše:Mě baví jak tam píše, že namontoval svíčky a polský filtr a dobrý den 11kwto ani u GSi nehrozí..
![]()
A btw. pozor na nasávání teplého vzduchu od světěl![]()
http://logan.hantronix.net/motor.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tahle se prodávají ATE, které dáš na auto a barva brzděním "sleze"crocjirka píše:myslim, ze to urcite bude mit nejakou dobu vliv na brzdny ucinek.. tim, ze se ti nasere ta barva na desticky a zapece se..
crocjirka píše:nevim co si o tom myslet...
jj, když jsem měl e30 325i tak jsem tam měl Rámuse a lidi uskakovali + v podzemních parkovištích jsem spouštěl alarmy zamčených autAladin píše:to mi připomíná doby, kdy jsem měl ještě Swifta... taky lidi uskakovali
Ja na to nepotrebuji ani podzemkypaca píše:jj, když jsem měl e30 325i tak jsem tam měl Rámuse a lidi uskakovali + v podzemních parkovištích jsem spouštěl alarmy zamčených autAladin píše:to mi připomíná doby, kdy jsem měl ještě Swifta... taky lidi uskakovali
Poprve se ti povedlo me pobavit...navic takovou picovinouLukinho píše:Až půjdete na horskou dráhu, vemte si do kapsy pár šroubů.
Po rozjetí klepněte na kolegu před sebou: "Tohle ti vypadlo ze sedačky, kámo!"