btw: nahoď sem pak aji tu část kde argumetuje na míru upravenými Porsche

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
F.l.a.n.e.l. píše:Není tu žádná sekce "poznej člena tf dle diskuse" ale myslím, že až uvidíte, tak uhádnete jednoho člena z dialogu
Bylo to na zdi, tak jsem to postnul. zbytek určo pokračuje. Ale ani jsem ho nečetl. těch pět mi stačilo.LiberaleMiguel2 píše:Flanel: můj profil tu byl už hodně krát a ta diskuze stále pokračujeočividně se oba dobře bavíme
btw: nahoď sem pak aji tu část kde argumetuje na míru upravenými Porsche
to mu začal psát miguel sám od sebe? ho sralo, že v tom časáku nemůže bejt von ne?F.l.a.n.e.l. píše:Není tu žádná sekce "poznej člena tf dle diskuse" ale myslím, že až uvidíte, tak uhádnete jednoho člena z dialogu
Moment, ale tady nikdo netvrdí že je mentálně dospělej... fyzicky ano, ale duševně...?BIGPAPA píše:to je tedy opravdu chování duševně dospělého člověka toto..... jen tak zabíjet nudu hloupým urážením.....![]()
myšleno ironickyGlobus píše:Moment, ale tady nikdo netvrdí že je mentálně dospělej... fyzicky ano, ale duševně...?BIGPAPA píše:to je tedy opravdu chování duševně dospělého člověka toto..... jen tak zabíjet nudu hloupým urážením.....![]()
Tak tomu říkám píča století. Směšný mi to teda nepřijde, spíš ubohý jak to jen jde. Dementi jsou všude...F.l.a.n.e.l. píše:Není tu žádná sekce "poznej člena tf dle diskuse" ale myslím, že až uvidíte, tak uhádnete jednoho člena z dialogu