Vtipy sem (nový thread) !!!!!
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Vtipy sem (nový thread) !!!!!
ano? a proč? něde je záon,že ezpečnostní služba smí parkovat nachodník? jedná se o vozilo soukromého subjektu a jako takové,pokud nemá povolení,nemá tam co dělat !!
t
t
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Jenže tyhle vozidla maji kvůli povolání vyjímky od města parkovat v rámci služby i mimo vyznačeny prostory, podobně jako to maj tágaqpc píše:ano? a proč? něde je záon,že ezpečnostní služba smí parkovat nachodník? jedná se o vozilo soukromého subjektu a jako takové,pokud nemá povolení,nemá tam co dělat !!
t

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

co koho na tom prekvapuje ? mestaci no.... odpad lidske dustojnosti a spolenosti jako takove... neco jako cikani...nikdo je nema rad,ale hold si clovek zvykne ze je obcas potka.... tyhle lidi bych zrusil
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono hlavně fakt dává smysl pochodovat s kuframa obsahujícíma miliony blok nebo dva k místu, kde mohla dodávka ostrahy legálně zastavit... To měšťák, co měl v kapse nejvýš pár desítek tisíc když šel složit akontaci na vochcávku z AAA nikdy nepochopí.
MartyCZe píše:Jenže tyhle vozidla maji kvůli povolání vyjímky od města parkovat v rámci služby i mimo vyznačeny prostory, podobně jako to maj tágaqpc píše:ano? a proč? něde je záon,že ezpečnostní služba smí parkovat nachodník? jedná se o vozilo soukromého subjektu a jako takové,pokud nemá povolení,nemá tam co dělat !!
t
budeš se divit,ale ne každé vozidlo BS to opravdu má...Občas se hraje tak trochu na city,pochopení a logiku,takže opatrně

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
- F.l.a.n.e.l.
Kluci někdy fakt nad těma debatama žasnu. Kdyby se každý staral v první řadě o sebe, měli bychom se na světě minimálně dvakrát lépe než teď
Myslím to obecně, na nikoho konkrétního se to nevztahuje.

Myslím to obecně, na nikoho konkrétního se to nevztahuje.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

to nejde dát jinam než do vtipů, týpek se nechá ojebat a ještě se s tím chlubí a stěžuje si
hlavně, že dostal slevu a dárek
http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/40473 ... v-AAA.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/40473 ... v-AAA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Mluvíš mi z duše, už jsem to komentoval na FB. Nicméně, někteří mí kamarádi jsou toho názoru, že AAA jsou zlý a pán je chudák...Rudi píše:to nejde dát jinam než do vtipů, týpek se nechá ojebat a ještě se s tím chlubí a stěžuje sihlavně, že dostal slevu a dárek
![]()

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Tak zase musite uznat, ze postup Acek je prinejmensim zarazejici
Na druhou stranu jakej racionalne uvazujici clovek na takovou hru muze skocit... dyt je to od zacatku jasny a do niceho ho nenutili...

už nemám hnujdaj...
acka vzdy profituji a profitovali jen z debility lidi jako dotycny pan.... to ze se clovek necha napalit je vec druha a patri mu to
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já chtěl koupit v áčkách jednou, ale jejich přístup byl takovej, že jsem si to rychle rozmyslel a ještě rychleji vycouval (pobočka Sokolov)...samozřejmě pán si za tohle může sám, mě už tam nikdo nikdy neuvidí 

Jo tak možná by uspěl v bikini fitness .-) to je tak, když spadne činka na hlavu...

Ramir píše:
MSG
- LiberaleMiguel2

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
Květen 2020: Prezident Škromach se chystá otevřít tunel Blanka.
Akce přerušena, ekoaktivisté zjistili, že uvnitř tunelu jsou vzácné plísně.

Akce přerušena, ekoaktivisté zjistili, že uvnitř tunelu jsou vzácné plísně.

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženský jméno. Se pak nemůžou divit, že je vodspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Gay je ten kdo to vytvoril a sdili...protoze srovnavat N/A s preplnovanyma, muze jen opravdovy cur*k

Audi Coupe Quattro
Nepochopil, nevadí, jedeme dál 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- LiberaleMiguel2
Nemůže
všude jinde ho už mají plnou prdel víc, než vy mě tady na TF 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
liberale: to byl vtip? nebo nejaka hlaska? jestli vtip, tak jsem se dobre pobavil 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
A ty ?hattori_hanzo píše:Nechceš jít zase pryč?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepochopil? Tak schvalne mi rekni, co jsi nam tim videem chtel rict...protoze me to prijde jako totalni picovina...A s tema curakama jsem mel nejspis recht
Ale chapu, ze Tebe, jakozto majitele japonskeho auta, nenechala tahle picovina klidnym a musel si se podelit.

Audi Coupe Quattro
- SomČarovný
Jenže Bobrovo auto bude házet plameny max tak když ho poleje benzínem a zapálí

7GTD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A aby me nekdo nenarknul, ze jsem zaujaty a prosazuju jen nemecke znacky, tak bych to same napsal, i kdydy to video bylo udelano v opacnem garde 

Audi Coupe Quattro
NápodobněSomČarovný píše:Jenže Bobrovo auto bude házet plameny max tak když ho poleje benzínem a zapálí![]()

Ano, určitě bys tu hned brojil za okamžité smazání takového příspěvkuTom_ píše:A aby me nekdo nenarknul, ze jsem zaujaty a prosazuju jen nemecke znacky, tak bych to same napsal, i kdydy to video bylo udelano v opacnem garde

Jinak tím videem jsem nechtěl říct nic, je to prostě k pobavení, což jsi prostě nepochopil a snažíš se hned řešit detaily. Navíc srovnávat můžeš cokoliv s čímkoliv, když chceš (a je fuk jak to je nebo není relevantní) když chceš udělat vtipné video nebo obrázek. Stejně tak tam třeba místo těch Nissanů mohl být třeba startující raketoplán co má fakt velkej plamen

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevim o tom, ze tady brojim o okamzitem smazani a nebo smazani jako takovem...To jsi nejspis cetl nekde jinde...Jen se pozastavuju nad tim, ze tohle vubec nekdo mysli jako vtipne video.Jediny co na tom videu je vtipny, je ten 30kg asiat
A me je jedno co si Ty o mne myslis, nebo nekdo jiny. Ja mam na Tebe taky svuj nazor, ale nikomu ho urcite nebudu cpat a na forum uz vubec ne. 
edit : to s temi c****** jsem se nechal unest, to je pravda a omlouvam se za to

edit : to s temi c****** jsem se nechal unest, to je pravda a omlouvam se za to
Audi Coupe Quattro
- SomČarovný