Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
No abych řekl pravdu tak po shlédnutí těch fotek bílou střechu a zrcátka nikdy Navíc ta maska je příšerná. Když už tu střechu tak včetně křídélka. Mám jiné pokličky jiné světla, lízátko, nálepki atak.
Naposledy upravil(a) tholis dne 28 dub 2011 13:19, celkem upraveno 1 x.
jak psal květoslávek, EX zemiho, pak dalších 2 lidí a pak sem ho měl já
v inzerci je snad už od podzimu, co sem se tak koukal co je tam novýho, tak ho pánové umyli, dali tam rádio a cenu zvedli o 30 000 než šel ode mě
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Roume-n píše:BMW E36 320 i ČIP 150Kw, jede jako 2,5 i a má dokonce i otáčkoměr http://otomoto.cz/show?id=C18705701" onclick="window.open(this.href);return false;
chip co da 40kw?ten chci taky,to uz se ani v teto dobe nemusi menit motory,kdyz jsou takove chipy...
a z dvapuly si udelas asi emko ne?to je debiiil totok