Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to pak můžeš být besnej i kvůli někomu, kdo třeba nebude mít zapsané dané kola a daný rozměr pneu na autě, bude mít folie atdcrocjirka píše:no kazdopadne, kdybych kvulii takovehlemu cloveku boural tak bych byl asi besnej...
Nechci nikomu mluvit do vkusu, ale stejně asi nikdy nepochopím, jak se tohle může někomu líbit. Ten design nemá žádný ucelený obraz. Příjde mi to jako kdyby se při tvoření postupovalo stylem "Nějak to vyjde voe." Co mi konkrétně bije do očí, je oblý spodek předního nárazníku a extrémně hranatý vrch okolo masky umocněný hranatýma světlama bez blinkru (blinkry ty světla zakulacovaly a dávaly jim tvar). Kdyby to zamračení kapoty se aspoň snažilo kopírovat vrchní linii nárazníku možná bych i pochopil mistra designéra, že se o něco snažil a nevypadalo by to jako skládačka od dvou různých lidí, kteří měli každý jinou představu o vzhledu. Oblé boční práhy, předek shora hranatý zdola oblý, a zadek má tvořit, podle někoho asi designový skvost, jedna velká mrtvá zóna.maRkus píše:flanel
3x rudá octa pytcho!
Souhlasím, pokud se to udělá, jak má, tak je vše samozřejmě v pořádku a zatmavené vypadají na některých vozech určitě lépe, pak vidím ten efekt za předpokladu, že svítivost bude zachovánamaRkus píše:DJchrpa... predni svetla se daji zatmavit bez jakehokoli omezeni funkcnosti a svitivosti..
Nelpím na všem dle origo stavu, ale myslím, že kdybych řešil třeba nedání přednosti a klidně bych byl na vině i já, u soudu by, vzhledem k odstranění originálních blinkrů, nebyl problém se stanovením vinyF.l.a.n.e.l. píše:crocjirka + djchrpa: když tak lpíš na všem dle origo stavu, tak pak můžeš napráskat každého, kdo tě nabourá, že má jiné kola nebo pneu nebo cokoli jiného. technická nezpůsobilost má mnoho podob. a jinak co čekáte od tuning fora?že tu budou origo auta? to musíte jít na http://www.originalforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
a crocjirko: až tě někdo sejme a tvou starou taky, tak myslím, že se budeš zajímat hlavně o to, jestli jste oba v pořádku a zbytek světa ti bude v tu chvíli někde
(to není rýpnutí, vím o čem mluvím)
ten odkaz nefungujeF.l.a.n.e.l. píše:.................a jinak co čekáte od tuning fora?že tu budou origo auta? to musíte jít na http://www.originalforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
................